CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Kantoi' Bayar Pelacur Lelaki Untuk Seks, Ahli Parlimen British Letak Jawatan

5-9-2016 12:09 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 7300| Komen: 44

Description: Beliau benar-benar meminta maaf kerana melukakan hati seluruh anggota keluarga di atas tindakannya
Oleh Izzah Abbasy

Ahli parlimen yang juga ahli parti buruh British, Keith Vaz meletak jawatan sebagai Pengerusi Jawatankuasa Pilihan Dalam Negeri berikutan dakwaan beliau membayar dua pelacur lelaki untuk seks dan menawarkan untuk menampung kos dadah Kelas A di pangsapuri beliau di London.

Foto : www.irishtimes.com


Ahli Parlimen Leicester Timur itu mengeluarkan permohonan maaf selepas Sunday Mirror melaporkan beliau bertemu dan membayar dua pengiring lelaki warga Eropah Timur di premisnya di Edgware dan bercakap besar mengenai hubungan seks tanpa perlindungan.

Dalam pertemuan itu, ahli politik berusia 59 tahun berkenaan didakwa menawarkan untuk menampung kos kokain jika ia dibawa ke pangsapuri itu, tetapi enggan menggunakannya. Satu siri mesej teks yang disiarkan akhbar itu didakwa menunjukkan Vaz meminta dadah kelas A itu dibawa ke kediamannya.

Bahan ini digunakan secara meluas sebagai ubat meningkatkan rangsangan seks. Rakaman suara pertemuan selama 90 minit pada 27 Ogos itu juga dipercayai menunjukkan Vaz sedang meneliti gambar-gambar lelaki pada aplikasi janji temu gay Grindr, lapor The Independent.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan kepada The Mail semalam, Vaz yang menjadi pengerusi Jawatankuasa Pilihan Dalam Negeri sejak 2007, berkata beliau benar-benar meminta maaf kerana melukakan dan menyusahkan hati seluruh anggota keluarga di atas tindakannya, khususnya kepada isteri dan anak-anak.

Katanya dalam satu kenyataan, beliau menjadi mangsa pihak tertentu. "Amat membimbangkan apabila sebuah akhbar kebangsaan membayar individu tertentu untuk bertindak dengan cara ini." katanya. Vaz sudah merujuk dakwaan itu kepada peguam beliau. - CARI

Sumber : BH Online, Agensi

1

Bagus
10

Marah
3

Terkejut
8

Sedih
5

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lava3sep16 5-9-2016 12:13 PM
gay botak celaka.

Quote OrenTheReturn 5-9-2016 12:15 PM
Atleast takde putar belit mengaku mintak maaf n letak jwtn
Quote lava3sep16 5-9-2016 12:18 PM
OrenTheReturn replied at 5-9-2016 12:15 PM
Atleast takde putar belit mengaku mintak maaf n letak jwtn

samdol tu pun tahu malu bila buat sex haram...nak haram cam lu je bangga buat maksiat.

bodoh bahlol keturanan tarak tau malu lu ni.

hasil didikan mak pak tolol.






Quote EJALTI 5-9-2016 12:18 PM
Edited by EJALTI at 5-9-2016 04:19 AM

Dah ada anak bini pun duk sibuk cari jantan. Tak puas main ngan pompuan/bini.....gilerrr...

Senyum simpul tuh, macam bottom jeww..
Quote wajevo 5-9-2016 12:20 PM
Senang bawak dadah kokain.  MP tokan ke?
Quote madknownz 5-9-2016 12:25 PM
steady jer botak....

bottom
Quote hanakikan 5-9-2016 12:27 PM
Confirm 99.999% bottom. Married, gemuk, botak
Quote hanakikan 5-9-2016 12:27 PM
Confirm 99.999% bottom. Married, gemuk, botak
Quote putehkundor 5-9-2016 01:04 PM
Haruslah tasty escort tu kennn?
Haruslah heshe disandwich....
Quote aHoi83 5-9-2016 01:12 PM
Penah ade forumer sini ckp gay kemut keliling 360 degree
Quote pyropura 5-9-2016 01:16 PM
..dia ni mesti keturunan keling Goa ngaku Portugis ...
Quote Modngengade 5-9-2016 01:58 PM
oh tidak mungkin sis....mana mungkin ummah kokesen kristian syummul berkelakuan sebegini....kakak syak ini  semua jarum2 halus islam untuk memburuk2kan ummah kristian laknatullah....
Quote Modngengade 5-9-2016 01:59 PM
gayah dalam lemari...kemain kawin dan beranak-pinak, hujung2 cari btg jugek
Quote Bedah.Cun 5-9-2016 02:04 PM
Eeeeee, muntah hijau
Quote ffawwaz 5-9-2016 02:14 PM
gigih bukak grindr nak cari escort! hahaha
Quote sekel 5-9-2016 02:22 PM
yg penting mengaku salah & letak jawatan
Quote shamsadis 5-9-2016 04:06 PM
Teringat Anwar
Quote isoflavone 5-9-2016 05:00 PM
Menteri org buat salah letak jawatan..menteri kite
Quote -electrifying- 5-9-2016 05:13 PM
Tahniah kerana berani meletak jawatan dan mengaku.
Bukan dolak dalih itu ini dok terkepit2

Lihat semua komen(44)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.102610 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top