CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gadis 18 Tahun Hebat Bawa Motosikal Dalam'Tong Syaitan'

29-8-2016 12:00 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5410| Komen: 13

Description: Gadis Indonesia yang berumur 18 tahun, Kamila membuat persembahan setiap malam di Delishadeng yang terletak di utara Sumatera dikatakan berjaya menarik ramai penonton datang menyaksikan kehebatannya.
Oleh : TS LOO


sumber foto: www.look4ward.co.uk


Gadis Indonesia yang berumur 18 tahun, Kamila membuat persembahan setiap malam di Delishadeng yang terletak di utara Sumatera dikatakan berjaya menarik ramai penonton datang menyaksikan kehebatannya. 

Kehebatan gadis yang berambut panjang ini bukan menyanyi dan menari, tetapi melakukan pertunjukan menunggang motosikalnya pada dinding tong itu di adalam sebuah tong besar yang digelar oleh masyarakat tempatan sebagai 'Tong Syaitan'.

Biarpun jenis pertunjukkan ini merupakan perayaan tradisi yang sering diadakan oleh masyarakat tempatan, namun jarang melihat penunggang gadis muda seperti Kamila. 

Di bahagian kemuncak pertunjukkan itu, dia bersama seorang teman lelaki melepaskan tangan sambil menunggang motosikal, memperolehi tepukan gemuruh dari seluruh penonton yang menyaksikan mereka.- CARI


sumber foto: www.look4ward.co.uk

sumber foto: www.look4ward.co.uk




sumber info : www.look4ward.co.uk
36

Bagus
46

Marah
36

Terkejut
40

Sedih
28

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (208 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ISTRIMITHALI 29-8-2016 02:43 PM
wahhh..hebat
Quote holothurian 29-8-2016 04:24 PM
wowww,hebat..
Quote Andyscenes 29-8-2016 04:49 PM
dulu slalulah tgk stunt ni kat funfair. skrg xde dah.
Quote ms.mango 29-8-2016 05:34 PM
woahh...
Quote kimchipedas 29-8-2016 06:38 PM
Dulu2 slalu tgk scene cmni kat tv n funfair skrg mcm ssh nk ada..
Quote Artemesiaa 29-8-2016 06:52 PM
Dah lama berlatih boleh le buat aksi sebegitu kalau pertama kali mau tertonggeng
Quote Jejaka88 29-8-2016 07:58 PM
terbaik ada gmbar lain lagi tak
Quote @chik 29-8-2016 10:03 PM
Hebat...berani sungguh dia ni
Quote MekArchana 29-8-2016 11:43 PM
Tabik spring lah dekat Kamila ni. Berani betul!
Quote DeeHanania 30-8-2016 08:45 AM
Wahh,berani yer
Quote bibirmerah 30-8-2016 11:35 AM
Takutnyer nk tgk dia buat aksi tu
Quote tombolpintu 30-8-2016 04:10 PM
hebat bak hang
Quote msxx 31-8-2016 05:31 PM
Superb! Berani betul die ni

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.067877 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top