CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pemenang Pingat Emas Akan Dihadiahkan Proton Perdana 2.0L

20-8-2016 02:36 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4557| Komen: 10

Description: Bagi menghargai prestasi cemerlang yang ditunjukan oleh para atlet negara di Sukan Olimpik Rio De Janerio, DRB-Hicom dan Proton Holdings bekerjasama untuk menghadiah sebuah kereta proton kepada semua ...
Oleh : TS LOO


sumber foto: 


Bagi menghargai prestasi cemerlang yang ditunjukan oleh para atlet negara di Sukan Olimpik Rio De Janerio, DRB-Hicom dan Proton Holdings bekerjasama untuk menghadiah sebuah kereta proton kepada semua atlet yang berjaya memenangi pingat untuk negara. 

Menurut kenyataan yang dikeluarkan Proton Holding, berlainan pingat yang diterima atlet akan dihadiahkan jenis kereta proton yang berbeza. 

Ganjaran Proton Perdana 2.0L kepada pemenang pingat emas Olimpik di Rio de Janeiro.

Atlet yang membawa pulang pingat perak akan menerima Suprima S dan Proton Iriz akan diberikan kepada pemenang pingat gangsa.

Menurut Proton Holding, mereka amat bangga dengan atlet negara, sekembali mereka ke tanah air, Proton akan menyerahkan ganjaran itu kepada mereka semua.

Setakat ini, Malaysia telah memenangi 3 pingat perak dan 1 pingat gangsa menerusi acara berbasikal, badminton dan terjun.-CARI





sumber berita : Bernama


17

Bagus
12

Marah
10

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Nokiaman 20-8-2016 05:28 PM
Uwekkkkkkk
Quote xAthenax 20-8-2016 06:44 PM
jangan ada yang buat pulis report suda
Quote pyropura 20-8-2016 06:51 PM
.. pingat emas deserves this hokay, not that kereta sampah

http://media.caranddriver.com/im ... 59318-s-429x262.jpg



Quote zekMR 20-8-2016 07:04 PM
Macai dapigs bangang

Sampah la apa la

Bukannya proton nak bagi kat lu pun
Puii
Quote c===8 20-8-2016 08:30 PM
kalau la babi2 tu tak cilok 100 juta duit msn dah pasti setiap pemenang pingat bakal dapat ferari sorg sebiji
Quote pasemboq 20-8-2016 08:32 PM
terlebih stok ke sis ?
Quote manjalara_01 20-8-2016 10:18 PM
bg je la CW kreta ni...
pd i walaupun die x dpt gold...titik peluh usaha, injuries segala pengorbanan die..selama ni..
he deserves this car as appreciation...for that..3 olumpic silvers....sape & bile agaknye ade atlet malaysia yg bleh break this record nnt?...
Quote zackje 20-8-2016 11:22 PM
proton sengaja nak buat kecoh ke , tau tak pe atlet tanah air semua melentok tak de daya langsung
Quote MekArchana 21-8-2016 12:52 AM
Bestnya. Memang layaklah depa dapat hadiah kereta sebagai tanda penghargaan.
Quote stinggerattack 21-8-2016 07:17 AM
nak tunggu emas ibarat nak kena tunggu kucing bertanduk....pasrah je le


Wakakaakakakakakakakaakaka

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 04:56 PM GMT+8 , Processed in 0.057897 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top