CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Serangan Gereja Di Perancis, Pengganas IS Mengakui Bertanggungjawab.

27-7-2016 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5273| Komen: 30

Description: Kelmarin, Agensi berita AFP melaporkan seorang paderi terbunuh akibat dikelar dalam satu drama tebusan di sebuah gereja di Rouen, Perancis.
Oleh : TS LOO



sumber foto: https://unitedwithisrael.org/


Kelmarin, Agensi berita AFP melaporkan seorang paderi terbunuh akibat dikelar dalam satu drama tebusan di sebuah gereja di Rouen, Perancis.

Kementerian Dalam Negeri Perancis dalam satu kenyataan memaklumkan, dua suspek dengan menggunakan pisau menahan mangsa tebusan dalam serangan di pekan Saint-Etienne-du-Rouvray itu, sudah mati ditembak polis.

Media tempatan melaporkan, seorang lagi mangsa yang cedera ditikam dalam keadaan kritikal.


sumber foto: http://www.vesti-online.com/


Presiden Perancis Francois Hollande dan Menteri Dalam Negeri Bernard Cazeneuve juga difahamkan membuat lawatan mengejut ke lokasi kejadian.

Sementara itu, kumpulan Militan IS pada hari yang sama mengakui bertanggungjawab dan mendakwa serbuan terbabit dilakukan oleh dua "askarnya". - CARI

sumber foto: https://unitedwithisrael.org/



23

Bagus
15

Marah
20

Terkejut
25

Sedih
13

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote OmJualGas 27-7-2016 06:30 AM
Kenapa serang gereja?
Quote OmJualGas 27-7-2016 06:37 AM
Kenapa potong kepala?
Quote Pajeri_Nenas 27-7-2016 06:46 AM
Europeans gomen in denial uolls
Quote cmf_shalom 27-7-2016 06:48 AM

Father, forgive them for they don't know what they are doing....
Quote changepassword 27-7-2016 06:56 AM

1) banyak minom ayer kencing onta~otak sudeh jadi mereng.

2) jeles dengan keamanan warge barat.


3) 72 bidedari berjin sedang tonggo dalem syorga.

ghosssss
Quote dizzzzek 27-7-2016 07:50 AM
changepassword replied at 27-7-2016 06:02 AM
Dengan segale ormatnya kami warge ci menjernpurt lobainita @mbhcsf  ontok memberikan ojah ojah yang  ...

krik krik krik je la dia ni
Quote dizzzzek 27-7-2016 07:50 AM
Pajeri_Nenas replied at 27-7-2016 06:46 AM
Europeans gomen in denial uolls

i think you are more in denial
Quote dizzzzek 27-7-2016 07:58 AM
Disembelih secara halal..
Quote Simunggu 27-7-2016 08:01 AM
Edited by Simunggu at 27-7-2016 08:02 AM

siapa yg create masalah dulu dulu..?? now the problem come back to you..
kalau masalah ini balik pg US & Seroel lagi bagus..
Quote dizzzzek 27-7-2016 08:02 AM
Simunggu replied at 27-7-2016 08:01 AM
siapa yg create masalah dulu dulu..?? now the problem come back to you..

kesian mak pak lu
kalau meka tau
baik pancut atas dinding ja
Quote aiwa 27-7-2016 08:09 AM
Simunggu replied at 27-7-2016 08:01 AM
siapa yg create masalah dulu dulu..?? now the problem come back to you..
kalau masalah ini bal ...

hello, apa kes sabah kena ceroboh sedara seisle...salah sabah ke?
Quote dizzzzek 27-7-2016 10:27 AM
mana pakar agama malaycaridotcomdotmai
Quote ketekodok 27-7-2016 10:33 AM
Simunggu replied at 27-7-2016 08:01 AM
siapa yg create masalah dulu dulu..?? now the problem come back to you..
kalau masalah ini bal ...

pahit tapi benar.....bila saddam, gaddafi dijatuhkan dan puak pemberontak di syria diberi bantuan senjata semata nak jatuhkan assad maka inilah yang mereka dapat. golongan timur tengah ni tak boleh diberikan demokrasi nanti mereka jadi macam haiwan, mereka cuma boleh dikawal golongan diktator yang kejam macam saddam, gaddafi mahupun assad.....
Quote ketekodok 27-7-2016 10:34 AM
european pula terlalu bersimpati, benarkan terlalu ramai masuk ke sana.....malaysia kena ambil iktibar, jangan benarkan mereka ramai ramai datang ke mari kerana mereka ini jenis tak bertamadun.....
Quote Lina66 27-7-2016 10:51 AM
ketekodok replied at 27-7-2016 12:34 PM
european pula terlalu bersimpati, benarkan terlalu ramai masuk ke sana.....malaysia kena ambil iktib ...


betul tu... sampai mereka2 ni amik kesempatan

it can happen in Malaysia too..
Quote ketekodok 27-7-2016 10:57 AM
Lina66 replied at 27-7-2016 10:51 AM
betul tu... sampai mereka2 ni amik kesempatan

it can happen in Malaysia too..

norma dan kelakuan mereka tak sesuai dengan mana mana negara yang mereka masuk.....datang bawa masalah bukan menyenangkan penduduk tempatan......nak bersimpati pun kena ada batasnya.....
Quote Simunggu 27-7-2016 12:28 PM
ketekodok replied at 27-7-2016 10:33 AM
pahit tapi benar.....bila saddam, gaddafi dijatuhkan dan puak pemberontak di syria diberi bantuan  ...

masalah sebenar berpunya dari amrika dan seroel...padan muka mereka....masalah akan datang slowly pd mereka...
Quote spiderman80 27-7-2016 12:40 PM
Ini semua salah Amerika dan Yahudi (and sometimes DAPig)

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:57 PM GMT+8 , Processed in 0.070915 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top