CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Konspirasi Cuba Jatuhkan Najib, Laporan Polis Ke Atas Zeti, Gani, Abu Kassim

26-7-2016 05:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12410| Komen: 115

Description: Pemuda Umno telah membuat laporan polis terhadap 3 individu yang dipercayai
oleh Adib ZA

Pemuda Umno telah membuat laporan polis terhadap 3 individu yang dipercayai terlibat dalam konspirasi menjatuhkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan kerajaan Malaysia.


Tiga individu tersebut ialah bekas Gabenor Bank Negara Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz, Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Tan Sri Abu Kassim Mohamed dan bekas Peguam Negara Tan Sri Abdul Gani Patail. 

Memetik Mstar Online, ketiga-tiga mereka didakwa telah memberikan maklumat sulit kepada agensi luar negara termasuklah FBI.

Naib Ketua Pemuda Umno, Khairul Azwan Harun telah memfailkan laporan tersebut di balai polis Dang Wangi petang tadi. - CARI


Sumber: Mstar Online


Foto Ihsan NST


5

Bagus

Marah
6

Terkejut
6

Sedih
3

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (25 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • pengetipkuku


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 26-7-2016 05:17 PM
bila la bijan nak dpt cash yer
Quote toxicated 26-7-2016 05:24 PM
macai tetap macai
Quote amira_safia 26-7-2016 05:25 PM
Modngengade replied at 26-7-2016 05:17 PM
bila la bijan nak dpt cash yer

kannnn tak sabar nak tengok kesudahan sinetron yang amat lama ...  
Quote kecimpret 26-7-2016 05:29 PM
aku igt yg dah tua veteran je bahlol...pemuda pun sama gak




Quote kecimpret 26-7-2016 05:32 PM
lps ni best laa PM & menteri sbb ada pemuda bahlol dr partai bahlol akan buat repot polis atas tuduhan konspirasi nak guling kerajaan kalo korang dedah maklumat salahlaku






Quote Syd 26-7-2016 05:32 PM
Quote bit 26-7-2016 05:34 PM
Umno sekarang bukan lagi UMNO tunku mahupun tun razak

Yg ada dlm umno sekarang semua pelahap dedak dan dungu, x der pun nak pertahan negara bangsa ka haper

Semu pertahankan penyamun aja
Quote bit 26-7-2016 05:36 PM
Kalau mereka yg bocorkan patut diberi pingat sebab menegakkan keadilan bg rakyat
Quote mixieleo 26-7-2016 05:36 PM
Betul2 tak tau malu lah puak2 umno ni.
Quote budakshinchan 26-7-2016 05:39 PM
bekas bekas geng kini jd musuh dlm selimut.. banyak rahsia kot.. sesilap keselamatan diri dan keluarga terancam
Quote EJALTI 26-7-2016 05:40 PM
mixieleo replied at 26-7-2016 09:36 AM
Betul2 tak tau malu lah puak2 umno ni.

Dah boss paling atas pun memang femes dgn muka tak tau malu, apa la sangat dgn orang2 bawahnya aka pelahap dedak...
Yang penting, supply dedak sentiasa ada...
Quote ctaz 26-7-2016 05:46 PM
pemakan dedak kalau dah dapat dedak....
tak kira tua ke muda....
memang terus jadi buta.....
dah la buta mata...hati pun buta....
Quote pseudo_kl 26-7-2016 06:04 PM
habis 3 Tan  Sri kena report polis.
Quote mamarock 26-7-2016 06:05 PM
Apasal Si Khairul ni buat report polis org yg dok diam elok-elok tu? Tak pasal-pasal nak tunjuk suci murni lg banyak cerita tak berapa elok keluar nanti...
Quote kumbang7 26-7-2016 06:06 PM
Kalau dokumen2 tu xbetul nk takut apa..bongok betul la
Quote pyropura 26-7-2016 06:07 PM
...definitely 3 Tan sri ni tau A-Z skandal yang sedang hangat ... North Korea bakal kalah dgn kita
Quote lurve82 26-7-2016 06:09 PM
kenapa bukan KJ yg buat report?
Quote -electrifying- 26-7-2016 06:10 PM
kuat dedak nya
Quote PongKang 26-7-2016 06:18 PM
gitu pulak.. sememangnya dia ni kebal ek. tuhan pun masih sygkan beliau. sampai arini xde pape pun berlaku kt beliau. business as usual kaedahnya.

Lihat semua komen(115)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 05:29 PM GMT+8 , Processed in 0.219612 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top