CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pembantu Akaun Dirogol Rakan Kenalan Di Wechat Dalam Pejabat

15-7-2016 05:17 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10591| Komen: 106

Description: PADAH! Seorang pembantu akaun wanita dirogol dalam pejabat...

Oleh : Dean BZ


PADAH! Seorang pembantu akaun wanita dirogol dalam pejabat Selasa lalu oleh kenalan yang dikenali di aplikasi WeChat.  

Menurut laporan Kosmo, dalam kejadian kira-kira pukul 2 pagi itu, mangsa yang berusia 24 tahun mula mengenali lelaki yang dikenali sebagai John pada Mei lalu sebelum membuat keputusan untuk bertemu selepas beberapa kali menolak pelawaan lelaki tersebut.

Timbalan Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Superintendan Lee Swee Meng (gambar) berkata, suspek yang berusia lingkungan 30 tahun itu bertindak memeluk dan mencium mangsa secara paksa.

Kes rogol akibat berkenalan di aplikasi WeChat bukanlah pertama kali terjadi kerana pada 2015 seorang pelajar perempuan tingkatan satu juga menjadi mangsa rogol kenalan WeChatnya. - CARI


21

Bagus
23

Marah
12

Terkejut
31

Sedih
28

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (129 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MamaMima711 15-7-2016 03:41 PM
Sendiri cr nahas,sendiri mendapat lah
Quote kucen_miang 15-7-2016 03:42 PM
birah sgt ko carik penyakit.
Quote prettyuglybabe 15-7-2016 03:44 PM
pukul 2 pagi gi ofis jantan tu bersendirian wat pe..
sendiri cari penyakit kan..
Quote turboturtle 15-7-2016 03:45 PM
"John"
Quote namirulmukminin 15-7-2016 03:45 PM
Hanya satu perkataan je mampu aku zahirkan.. BODOH..
Quote sukacactus 15-7-2016 03:45 PM
Send the wrong signal, tu pasal kena
Kalau xgatal, kenapa jumpa tgh2 pagi buta...bodoh!
Quote fredza 15-7-2016 03:46 PM
donia...donia
Quote harkktuih 15-7-2016 03:46 PM
2am pergi pjbt?mmg pompuan birah carik jantan sangap..
Quote R2D2 15-7-2016 03:46 PM
lepas ni kes dirogol rakan Pokemon Go
Quote jejaka00 15-7-2016 03:49 PM
Sdirik carik penyakik
Quote EJALTI 15-7-2016 03:53 PM
Sendiri gatal bijik pi ikut jantan 2 pagi buat aper?

Kalau dah jantan lahanat tuh mintak jumpa pukul 2 pagi kat office, takkan la tak boleh fikir niat jahat jantan lahanat tuh....
Quote mokcikKSKB 15-7-2016 03:55 PM
Ada ke org pi opis pepagi buta nk tgk boypren wechat buat kerja?bodohnya kau dik...sah2 kau pon mmg mintak rogol
Quote shi_jewel 15-7-2016 03:56 PM
menghumbankan sendiri dalam lubuk buaya...mmg la dimakan buaya
Quote ultra78 15-7-2016 04:00 PM
WeChat ni tempat perogol bersiri dan pedophile mencari mangsa.
Quote zwaty 15-7-2016 04:02 PM
2 pagi???
tido peluk bantal lg sdap oii
Quote cHimo 15-7-2016 04:04 PM
Sendiri menyerah diri...
Quote Cuppy 15-7-2016 04:14 PM
Keluar sorang-sorang pukul 2 pagi, mmg sendiri yg menyerah diri tu, Dik....
Quote instageram 15-7-2016 04:17 PM
mmg serah diri
Quote shamsadis 15-7-2016 04:26 PM
Ala tengok dalam gambar ala2 konkesen bila jumpa mat negro hitam bibir besar

Lihat semua komen(106)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.061683 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top