CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Telefon Pintar Meletup, Lelaki China Panik Buka Seluar Di Khalayak

21-6-2016 04:21 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8848| Komen: 16

Description: Seorang lelaki tiba-tiba tanggal seluar di khalayak, gara-gara telefon pintar yang terletak dalam poket seluar secara tiba-tiba meletup dan terbakar
Oleh : TS LOO



Kalau seseorang itu tiba-tiba tanggal seluarnya di khalayak ramai, pasti akan dianggap sebagai seorang yang ada masalah mental. 


Tetapi situasi seumpama itu benar telah berlaku di tengah bandaraya Wuhan apabila seorang lelaki tiba-tiba tanggal seluar di khalayak. 


sumber foto: http://nextshark.com/


Menurut laporan Shanghaiist.com, punca kejadian adalah disebabkan telefon pintar yang terletak dalam poket seluar secara tiba-tiba meletup dan terbakar, mengakibat lelaki China terbabit panik dan terus menanggal seluarnya di khalayak ramai.
 
Difahamkan, sebelum menanggalkan seluarnya, lelaki terbabit yang hanya mahu dikenali sebagai Zhang kelihatan berguling di atas tanah.


“Sejak saya menggunakan telefon itu, ia tidak pernah meletup dan hanya menjadi panas terlalu cepat dan kerap."

Buat masa ini, Zhang menghubungi syarikat pengeluar telefon berjenama tersebut untuk mendapatkan penjelasan, namun masih tiada jawapan.

Tegasnya lagi, tindakan undang-undang mungkin diambil ke atas syarikat tersebut sekiranya tiada penjelasan yang memuaskan diperolehi. - CARI 

sumber foto: http://nextshark.com/


7

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
23

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 21-6-2016 04:57 PM
comey anjing putih tu
Quote Artemesiaa 21-6-2016 05:06 PM
Phone samsung ke tu apa pun sian le lu lengcai nasib ada pakai boxer
Quote zameyla 21-6-2016 05:08 PM
bahaya betui...
Quote saladin780 22-6-2016 07:23 AM
haha..anjing tu muka sedeh je
Quote AMDTurion 22-6-2016 08:28 AM
anjing tu muka mcm perli kat lelaki tu.....hehe..rasakan ...kata ia...nya.
Quote AisyDani13 22-6-2016 09:57 AM
hmm henpon brand apakah
Quote manjalara_01 22-6-2016 12:08 PM
Edited by manjalara_01 at 22-6-2016 12:10 PM

i'm too sexy for my smartphone?..pheeweet..!
Quote merrissa 23-6-2016 02:09 AM
saladin780 replied at 22-6-2016 07:23 AM
haha..anjing tu muka sedeh je

aku pon pasan muke anjing tuh....

tapi muke dia macam malu tuan dia pakai seluaq pink
Quote -electrifying- 23-6-2016 09:00 AM
nsb bek meletup kecil je
Quote iznanaziz 23-6-2016 11:55 AM
merrissa replied at 23-6-2016 02:09 AM
aku pon pasan muke anjing tuh....

tapi muke dia macam malu tuan dia pakai seluaq pink

anjing tu sedih le beb
takut apa2 jadi kat tuan dia...

Quote iznanaziz 23-6-2016 11:56 AM
telefon aku pun kekadang panas.
mcm tu...bateri dia mgm dah problem ek?
Quote Apai86 23-6-2016 01:53 PM
Tengok phone, mmg macam galaxy S5....wat ever la....bukan vape jer meletop....phone pon meletop....zaman skang ni....main letop2 jer...
Quote meowlin 24-6-2016 06:25 AM
Kot anjing tu sakit kepala sbab ada baw yg meloyakan
Quote gula_tebu 24-6-2016 12:01 PM
uishh, bahaya mujur sempat londeh. kalau tak, masak isi.
Quote SalenaGomez 12-8-2019 03:10 PM
zameyla replied at 21-6-2016 05:08 PM
bahaya betui...

Kan...dah lah system productivity kat situ
Quote naz.wani 15-8-2019 05:54 PM
Hehehe kelakar la pulak tengok muka anjing tu

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 10:37 AM GMT+8 , Processed in 0.056250 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top