CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Datuk Tukar Jantina Pada Usia 81 Tahun

5-5-2016 11:29 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 12134| Komen: 38

Description: James yang merupakan bekas pemandu arah pesawat Tentera Udara Diraja British kini berpuas hati kerana penantiannya semenjak berusia lapan tahun untuk menjadi wanita akhirnya terlaksana.



Oleh : TS LOO


“Saya sentiasa tahu saya berada pada tubuh yang salah.” Itu pengakuan jujur seorang datuk, James yang berusia 81 tahun."


Melakukan pembedahan membuang kemaluannya, dia yang merupakan duda beranak tiga dan memiliki empat orang cucu kini memilih nama barunya, Ruth Rose.



James yang merupakan bekas pemandu arah pesawat Tentera Udara Diraja British kini berpuas hati kerana penantiannya semenjak berusia lapan tahun untuk menjadi wanita akhirnya terlaksana.


Memetik laporan MStar Online, James mula menjalani kehidupan sebagai Ruth semenjak empat tahun lalu dan mula mengambil hormon wanita bagi memdapatkan tubuh yang lebih feminin.

Katanya kepada akhbar Sunday People, dia kini merasakan kehidupan yang lebih sempurna dan menikmati kehidupannya sebagai seorang wanita seperti yang diingininya.


Tambahnya lagi, kehidupannya ketika berkahwin berbeza kerana apabila berada di rumah, dia akan menjadi lelaki, namun apabila keluar bertemu rakan, dia akan menjelmakan diri sebagai perempuan.

Pada tahun 1973, bekas isterinya mendapat tahu tentang aktiviti James, namun meneruskan perkahwinan sehingga tahun 2003 demi anak-anak mereka.

Pembedahan pembuangan alat kelamin yang dijalani James menjadikannya lelaki tertua yang menjalani prosedur berkenaan.

Walau bagaimanapun, pendedahan tersebut mendapat banyak kritikan dari masyarakat akibat usia James yang terlalu tua.- CARI Infonet




26

Bagus
10

Marah
15

Terkejut
15

Sedih
16

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 5-5-2016 11:38 AM
At leats muka dia lg semenggah dr caitlyn jenner fefiling next oprah.wueekkkk
Quote chinta89 5-5-2016 11:45 AM
kesian.kecelaruan identiti
Quote unoryah 5-5-2016 11:50 AM
ramai yang terperangkap dalam tubuh perempuan
Quote AisyDani13 5-5-2016 11:52 AM
inilah dia.. perempuan jadi2an lagi ramai dari lelaki
Quote EvieWanKenobi 5-5-2016 12:42 PM
fizikal tetap nampak lelaki..
Quote supernaturalee 5-5-2016 03:32 PM
wow...
terpengaruh dgn drama siri transparent ke ni


Quote manehnya 5-5-2016 03:44 PM
another ketlin/bruce jennerh...

Quote Artemesiaa 5-5-2016 04:37 PM
Nak jugak dia bertukar walaupun usia dah dipenghujung senja
Quote CrowneGlory 5-5-2016 05:15 PM
ni kalau mati kira mati dlm kepuasan la sempat merasa jd perempuan...
Quote spankee_fili 5-5-2016 05:15 PM
takpela..sebelum mati sempat capai impian...
Quote lashes 5-5-2016 08:04 PM
Hehee cucu cucu hilang atuk tp dpt nenek baru..padahal org yg same
Quote kuzaime 5-5-2016 11:41 PM
hajat dh trcapai..nnti bole lah mati dgn aman..
Quote makton 6-5-2016 08:33 AM
tak terhadam dek akal aku dgn manusia mcm ni
Quote CekodokCracker 6-5-2016 04:09 PM
dah bosan jd lelaki letewwww.

jd pompuan plak. prfttttt.
Quote rosa_canina 9-5-2016 08:45 AM
kesian atok
73 thn terpaksa tahan perasaan nk jd perempuan
sblm menutup mata katanya
Quote mieymiey 9-5-2016 10:44 AM
Bagi chan la atok ni menikmati hidup sebagai perempuan, walaupun dah lanjut
Quote cikkuntum 9-5-2016 02:01 PM
kesian...
Quote winda_klose 9-5-2016 02:13 PM
ruth rose gitu
Quote insulin 9-5-2016 03:39 PM
Datuk nampak pelik la hari nih.

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:32 PM GMT+8 , Processed in 0.063780 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top