CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Sempoi! Viral Posing Ibu Dan Anak Ini Tak Nak Kalah

13-4-2016 02:59 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 9331| Komen: 30

Description: Sempoi habis ibu dia posing melayan 'selfie' anak
Oleh Izzah Abbasy

Sukar kiranya jika ingin mengajak ibu 'posing' atau 'selfie' bersama. Pastinya si ibu malu dan ada yang menganggap perbuatan itu sesuai untuk golongan muda sahaja.

Tetapi lainnya lelaki ini, setiap gambarnya bersama ibu yang dimuat naik di Instagram @en.pamey telah menjadi viral kerana ia sangat 'sweet'.

Kapsyen yang disertakan pun mencuit hati. Alahai beruntungnya mak cik ini dapat anak lelaki seperti @en.pamey. Tengok pun sejuk hati kan?

Sempoi habis ibu dia 'posing' melayan anaknya. Anak mak sangat ni kan? Hehehe - CARI Infonet 






15

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
17

Sedih
38

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mattzzx 13-4-2016 03:38 PM
sweet sangat...
Quote kaogi 13-4-2016 03:47 PM
Sweet sgt...
Quote Artemesiaa 13-4-2016 04:17 PM
Sporting emaknya tak ramai emak2 yang nak buat aksi sebegitu
Quote purple_leo 13-4-2016 04:18 PM
cute jer...ni mst penyayang sngt klu ade anak nnt...
Quote sunquick 13-4-2016 04:23 PM
bestnyerrrrr.....
Quote mak_wa95 13-4-2016 04:25 PM
ibu sporting..

Quote missDollie 13-4-2016 04:54 PM
Anak mama...so sawittt....
Quote taksukapeanut 13-4-2016 04:57 PM
comel je..
Quote AisyDani13 13-4-2016 05:09 PM
rindu mak kite ..
Quote mayong 13-4-2016 05:12 PM
rasa sayu plak tengok gambar camni..
rindu mak...
Quote Emperor95 13-4-2016 05:14 PM
manis..
Quote moocoww 13-4-2016 05:22 PM
Entah nape ttiba rasa syahdu tgk gambar2 ni...
Quote fire_place 13-4-2016 05:35 PM
Moga aku dpt jd ibu mcmni buat anak2 aku.
Quote devilito2 13-4-2016 06:13 PM
sempoi habis.....
Quote Nham22 13-4-2016 06:17 PM
Mesti ayah dah xde ni...die dok jaga mak die...
Quote blackwidowbae 13-4-2016 07:02 PM
Makcik harap beliau lurus


Calon menantu pilihan nii kalau lurus tarak konar konar
Quote LavaUollss 13-4-2016 07:49 PM
lepas ni mesti ada yg nak tiru. Suruh mak ayah dia buat macam ni walau pun mak ayah dia taknak. Nak dapat like dengan followers punyak species
Quote finesse 14-4-2016 08:29 AM
blackwidowbae replied at 13-4-2016 07:02 PM
Makcik harap beliau lurus



Hahaha akak nak buat viral mak mertua x menantu pulak ke?
Quote blackwidowbae 14-4-2016 08:52 AM
finesse replied at 14-4-2016 08:29 AM
Hahaha akak nak buat viral mak mertua x menantu pulak ke?

Maner chuolls tahu niiii?

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.067190 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top