CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

Sanggup Beratur Dari 2 Pagi, Penangan Lee Kwang Soo

17-3-2016 09:14 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 7306| Komen: 24

Description: Sekitar jam 11 pagi tadi, kebanjiran peminat kepada siri bintang Korea Lee Kwang Soo memeriahkan......



Artikel Oleh Fyruz Hanna | Video Oleh Fyruz Hanna  & Jean Shing


Sekitar jam 11 pagi tadi, kebanjiran peminat kepada siri bintang Korea Lee Kwang Soo memeriahkan pelancaran model terbaharu Samsung Galaxy S7 Edge.

Kwang Soo lengkap tuksedo hitam menghiburkan peminat dengan gayanya tersendiri dan sering dilihat menundukkan kepala sebagai tanda terima kasih.

Kehadiran Prince of Asia ini menjadi antara persona paling berpengaruh di Asia ketika ini. - CARI Infonet.
7

Bagus
13

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote skinsandstars 17-3-2016 09:35 PM
Prince of asia? Wow.
Quote CrowneGlory 17-3-2016 09:44 PM
Kwang soo prince of asia??
Quote imransulaiman 17-3-2016 09:56 PM
Terus terfikir henfon hilang tu is a gimmick
Quote Esmiria 17-3-2016 10:13 PM
putra asia?erlk.aku lbih prefer sony coz masuk air x rosok bhai
Quote pearl.silver 17-3-2016 10:26 PM
Aneh ya...ngape gwangsoo ni ramai sgt peminat..
1 dunia kot..
Mana2 negara diorg gi,mesti gwangsoo yg paling femes kt airport tu..
Quote harkktuih 17-3-2016 10:45 PM
pearl.silver replied at 17-3-2016 10:26 PM
Aneh ya...ngape gwangsoo ni ramai sgt peminat..
1 dunia kot..
Mana2 negara diorg gi,mesti gwangsoo ...

Kalau melayu totok mesti pikir beliyau memakai pelaris
Quote MistrezHermanaz 17-3-2016 11:17 PM
Kakarela kakarena kakalop..
Quote aleesyasofia 17-3-2016 11:24 PM

kesian kwang soo sbb kena tipu..
selalu dia yg tipu org..
Quote MistrezHermanaz 17-3-2016 11:47 PM
aleesyasofia replied at 17-3-2016 11:24 PM
kesian kwang soo sbb kena tipu..
selalu dia yg tipu org..

Hahaha tula psl
Quote pearl.silver 18-3-2016 12:03 AM
harkktuih replied at 17-3-2016 10:45 PM
Kalau melayu totok mesti pikir beliyau memakai pelaris

Hahahh..,buh susuk kot...
Quote BelovedTaeyeon 18-3-2016 04:38 AM
Edited by BelovedTaeyeon at 18-3-2016 04:40 AM

Rezeki dia.

Berkesan karakter dia dalam Running Man.

Lepas ni dia kerja kuat lagi la untuk Running Man.

Andwae!!!!
Quote devilito2 18-3-2016 08:03 AM
adakah populariti kwang soo dah mengatasi Joong-ki...
Quote JpA0606 18-3-2016 09:02 AM
m Melting ..   
Quote dondangdendang 18-3-2016 09:10 AM

prince of asia tu wujud dlm runningman untuk dia. sebab mana2 ahli runningman pergi, nama lee kwang soo paling popular terutamanya di asia spt china, vietnam, thailand dan indonesia. sbb RM dah buat pengambaran kat sana....

Quote moller 18-3-2016 09:31 AM
wah.....prince of asia gitu
iols x tgk running man..
jd mmg x tau impak running man ni kat asia or malaysia
Quote sipot 18-3-2016 10:14 AM
kekeke kwang soo ni iols rasa org suka sbb perwatakan die,..
sbb wajah memang x lah kan...
gile2 sporting n nmpak kejujuran disitu... iols pon suke
tetapi xler sampei nak menunggu dr jam 2 pagi.. beratur menjerit2 bersesak2... huhuhuhu
Quote -electrifying- 18-3-2016 10:26 AM
penuh ng bbnu ke
Quote comel91 18-3-2016 11:46 AM
suke oppa ni.. orang korea ni memang humble sgt...
Quote ariellin 18-3-2016 01:11 PM
dia kelakar inesen je dlm RM anak2 aku suke tgk dia.. laki aku yg tak gemar tgk kpop segala pun kenal dgn zirafah ni

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 04:54 PM GMT+8 , Processed in 0.099550 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top