CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Diskaun Tol Di Lebuhraya LDP & SPRINT Sempena CNY

27-1-2016 03:59 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4568| Komen: 21

Description: Pemberian diskaun tol sebanyak 60 sen kepada pengguna Lebuhraya Damansara - Puchong (LDP) dan 20 sen untuk Lebuhraya SPRINT sempena perayaan Tahun Baharu Cina.



sumber foto: google image



Pemberian diskaun tol sebanyak 60 sen kepada pengguna Lebuhraya Damansara - Puchong (LDP) dan 20 sen untuk Lebuhraya SPRINT sempena perayaan Tahun Baharu Cina. 


Demikian pengumuman yang disampaikan oleh Ketua Jabatan Komunikasi Kumpulan Lingkaran Trans Kota Sdn Bhd (LITRAK), Shah Rizal Mohamed Fawzi pagi tadi.


"Diskaun tol itu akan diberikan bermula jam 12 tengah malam sehingga 11.59 malam pada 8 Februari ini."


Beliau turut mengumumkan, pelaksanaan kutipan tol penuh secara elektronik (ETC) di Lebuhraya SPRINT bermula Mac ini diikuti Lebuhraya LDP pada September ini.- CARI Infonet





sumber berita: bharian.com.my/

16

Bagus
24

Marah
29

Terkejut
29

Sedih
20

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (153 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zamzarai 27-1-2016 04:10 PM
plus x buat ke
Quote qronaldo7 27-1-2016 04:21 PM
main sen2 pulak skrg. dlu 20%-30%
Quote Mary_jane 27-1-2016 11:05 PM
Hooray cuti cny.
Quote Radzor 28-1-2016 12:04 AM
kurang sikit kena pau, tu pun bersyarat.
Quote MeghanK 28-1-2016 12:29 AM
sprint ngan ldp je plus la ramai orang guna

tapi takpe la..raya cina ni duk mereput kot sini je..habis jauh pon g shah alam..takde diskaun pon redha je sobsob
Quote spiderman80 28-1-2016 12:56 AM
MeghanK replied at 28-1-2016 12:29 AM
sprint ngan ldp je  plus la ramai orang guna  

tapi takpe la..raya cina ni duk mereput k ...

Haah, kan?
LDP dan Sprint tu dikira sebagai highway dalam bandar. Di sepanjang highway2 tersebut semuanya perumahan urban. Patut PLUS yang buat promosi discount sebab ramai yang akan menggunakannya sempena musim perayaan.

Sayang nak ke Shah Alam nak berjumpa abam Spidey ke?
Quote MeghanK 28-1-2016 01:05 AM
spiderman80 replied at 28-1-2016 12:56 AM
Haah, kan?
LDP dan Sprint tu dikira sebagai highway dalam bandar. Di sepanjang highway2 tersebut ...

selalu nya plus memang ada rebate..kali ni takde pulak padahal plus la yang akan banyak pengguna masa cny

spidey shah alam kat mana
Quote spiderman80 28-1-2016 01:07 AM
MeghanK replied at 28-1-2016 01:05 AM
selalu nya plus memang ada rebate..kali ni takde pulak padahal plus la yang akan banyak pengguna m ...

Spidey duk Setia Alam. Kalau datang dari Gombak jauh jugak lah.
Quote MeghanK 28-1-2016 01:13 AM
spiderman80 replied at 28-1-2016 01:07 AM
Spidey duk Setia Alam. Kalau datang dari Gombak jauh jugak lah.

jauh nya.. i nak pegi area kampung sg kandis entah kat mana..tak penah sampai
Quote spiderman80 28-1-2016 01:16 AM
MeghanK replied at 28-1-2016 01:13 AM
jauh nya.. i nak pegi area kampung sg kandis  entah kat mana..tak penah sampai

Seriously, Spidey tak pernah dengar nama tempat tu.
Tapi Spidey bertanya Pakcik Google, beliau beritahu Spidey Kampung Sg Kandis terletak di Seksyen 36 Shah Alam. Spidey syak berdekatan dengan area Kota Kemuning/ Kampung Jawa sana.


Quote MeghanK 28-1-2016 01:17 AM
spiderman80 replied at 28-1-2016 01:16 AM
Seriously, Spidey tak pernah dengar nama tempat tu.
Tapi Spidey bertanya Pakcik Google, beliau be ...

aah, seksyen 36..harap2 gps berfungsi dengan baik nanti
Quote spiderman80 28-1-2016 01:20 AM
MeghanK replied at 28-1-2016 01:17 AM
aah, seksyen 36..harap2 gps berfungsi dengan baik nanti

Berhati-hati ya semasa mencari area sana sebab jalan sana agak rumit. Spidey pun jarang sampai ke sana.
Jangan pandu laju tahu?
Quote MeghanK 28-1-2016 01:22 AM
spiderman80 replied at 28-1-2016 01:20 AM
Berhati-hati ya semasa mencari area sana sebab jalan sana agak rumit. Spidey pun jarang sampai ke  ...

ofkos la drive macam kura2 je kalau pergi tempat yang tak familiar ni tapi takpe, nanti pergi dengan kawan, boleh suruh dia tengok waze

thanx again spidey
Quote spiderman80 28-1-2016 01:24 AM
MeghanK replied at 28-1-2016 01:22 AM
ofkos la drive macam kura2 je kalau pergi tempat yang tak familiar ni  tapi takpe, nanti pergi d ...

Sama.
Quote perang_sivil 28-1-2016 01:28 AM

spidey balik mana CNY ni? nak angpow nanti..
Quote spiderman80 28-1-2016 01:32 AM
perang_sivil replied at 28-1-2016 01:28 AM
spidey balik mana CNY ni? nak angpow nanti..

Mungkin balik ke Kampar di Perak. Masalahnya Spidey tak suka nak balik ke kampung tapi terpaksa temankan ibubapa balik jugaklah. Spidey tak suka balik ke kampung sebab takut saudara-mara bertanyakan bila Spidey nak kahwin....bla...bla...bla....

Tunggu Spidey kahwin dulu baru kasi angpow, bro.
Quote perang_sivil 28-1-2016 01:36 AM
spiderman80 replied at 28-1-2016 01:32 AM
Mungkin balik ke Kampar di Perak. Masalahnya Spidey tak suka nak balik ke kampung tapi terpaksa te ...

dekat je Kampar... nanti PS belanja Spidey kat Wing@zone


Quote spiderman80 28-1-2016 01:52 AM
perang_sivil replied at 28-1-2016 01:36 AM
dekat je Kampar... nanti PS belanja Spidey kat Wing@zone

Bro orang Perak jugak ke? Kat area mana?
Quote perang_sivil 28-1-2016 09:11 PM
spiderman80 replied at 28-1-2016 01:52 AM
Bro orang Perak jugak ke? Kat area mana?

Orang Taiping...

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 11:15 AM GMT+8 , Processed in 0.314586 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top