CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Sayangkan Kucing, Minta Cerai Dari Suami!

26-1-2016 10:59 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 6770| Komen: 28

Description: Seorang wanita dari Kaherah, Mesir menuntut cerai daripada suaminya kerana mendapati lelaki itu meracuni kesemua kucing miliknya.
Oleh Adib Za

Seorang wanita dari Kaherah, Mesir menuntut cerai daripada suaminya kerana mendapati lelaki itu meracuni kesemua kucing miliknya.

Sara Shaker merupakan seorang ahli kumpulan perlindungan haiwan dan memiliki banyak kucing. Hal itu turut diketahui oleh suaminya, Fathi Yusri yang dikahwini sejak setahun lalu.

Namun, selepas mengetahui suaminya itu mendera dan meracuni semua kucingnya, wanita ini ingin menuntut perceraian. 

Suami wanita itu sering berkata kehidupan bersama isterinya menjijikkan, meskipun Sara sering memberikan bantuan kewangan kepada lelaki itu.

Walau bagaimanapun, dilaporkan keputusan kepada kes itu ditangguhkan ke suatu tarikh lain. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Sinar Harian


Gambar hiasan. (Sumber: carian google)

11

Bagus
12

Marah
13

Terkejut
19

Sedih
22

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 23-1-2016 08:00 AM
http://www.sinarharian.com.my/mobile/global/tuntut-cerai-kerana-suami-bunuh-kucing-1.476332
Quote ultra78 23-1-2016 08:04 AM
Jantan tu nak pussy tu aje. Kucing tak nak.

Quote bluehedgehog 23-1-2016 08:16 AM
ultra78 replied at 23-1-2016 08:04 AM
Jantan tu nak pussy tu aje. Kucing tak nak.

kucing2 tu tiap2 mlm tdo tepi pussy...tu yg laki bangang
Quote sukacactus 23-1-2016 08:16 AM
ultra78 replied at 23-1-2016 08:04 AM
Jantan tu nak pussy tu aje. Kucing tak nak.

Hahaha...iya la tu
Byk sgt kot, boleh bau 1 rumah
Masa b4 kawin xkan xtau minat bininya
Quote spiderman80 23-1-2016 08:41 AM
ultra78 replied at 23-1-2016 08:04 AM
Jantan tu nak pussy tu aje. Kucing tak nak.

Spidey kurang faham maksud sis.
Tadi Spidey checked kamus Bahasa Inggeris, Pussy tu bermaksud kucing. Ke ada makna lain?





Quote noor2 23-1-2016 08:43 AM
Islam ke laki beliaw nih...
Quote MeghanK 23-1-2016 08:50 AM
jahat nya

kesian kucing2 tu
Quote AbukRokok 23-1-2016 08:50 AM
(pussy cat)
(pussy) - cat
pussy
Quote ultra78 23-1-2016 09:05 AM
spiderman80 replied at 23-1-2016 08:41 AM
Spidey kurang faham maksud sis.
Tadi Spidey checked kamus Bahasa Inggeris, Pussy tu bermaksud kuc ...

Cuba check di urbandictionary

Quote spiderman80 23-1-2016 09:08 AM
ultra78 replied at 23-1-2016 09:05 AM
Cuba check di urbandictionary

Maybe dictionary yang Spidey rujuk tu sebuah kamus holy suci murni.


Quote ell768 23-1-2016 09:11 AM
gila gamaknya...
Quote insulin 23-1-2016 09:11 AM
Andaikata mereka ni hidup di zaman firaun, mamat ni dah lama dihukum mati.
Quote spiderman80 23-1-2016 09:24 AM
Bersangka baik. Suaminya ingatkan kucing memang ada 9 nyawa.
Quote JENABREJAM89 23-1-2016 09:32 AM
suami jeles bini asyik layan n belai kucing , xbelai dia kot
Quote brown_pupil 23-1-2016 09:45 AM
spiderman80 replied at 23-1-2016 09:08 AM
Maybe dictionary yang Spidey rujuk tu sebuah kamus holy suci murni.

kalau rujuk kamus dewan bahasa memang la takde makna tu...
Quote kemaruk 23-1-2016 10:06 AM
spiderman80 replied at 23-1-2016 08:41 AM
Spidey kurang faham maksud sis.
Tadi Spidey checked kamus Bahasa Inggeris, Pussy tu bermaksud kuc ...

hairy pussy riding a big black cock


Quote kemaruk 23-1-2016 10:07 AM
JENABREJAM89 replied at 23-1-2016 09:32 AM
suami jeles bini asyik layan n belai kucing , xbelai dia kot

wife plays with her own pussy
Quote jazaa100 23-1-2016 11:03 AM
sukacactus replied at 23-1-2016 08:16 AM
Hahaha...iya la tu
Byk sgt kot, boleh bau 1 rumah
Masa b4 kawin xkan xtau minat bininya

tau.....

tapi isteri blh jadi ATM .....
Quote prettyuglybabe 23-1-2016 04:16 PM
patutnya si bini racun jah lakinya senyap-senyap.. baru dia tau..

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.050264 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top