CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Himpunan Bantah TPPA Akan Diteruskan Ikut Perancangan - Penganjur

21-1-2016 09:21 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3313| Komen: 12

Description: Himpunan 'Bantah TPPA' pada Sabtu ini akan diteruskan walaupun tidak dibenarkan untuk berkumpul di Dataran Merdeka.



Oleh : TS LOO



Himpunan 'Bantah TPPA' pada Sabtu ini akan diteruskan walaupun tidak dibenarkan untuk berkumpul di Dataran Merdeka. 


Demikian kenyataan yang disuarakan oleh Timbalan Pengerusi Bantah TPPA , Azlan Awang kepada pemberitaselepas pertemuan dengan pihak polis di Balai Polis Dang Wangi petang kemarin.


Bagaimanapun, tegas Azlan yang juga merupakan sebahagian daripada jawatankuasa penganjur, pihaknya akan memastikan perhimpunan itu diadakan secara sah dan mematuhi garis panduan yang dikeluarkan oleh pihak berkuasa.


"Kita tidak mahu mengumumkan lokasi alternatif itu kerana ia akan mengelirukan mereka yang akan menghadiri perhimpunan tersebut. Buat masa ini, kami masih kekal dengan permintaan kami untuk berhimpun di Dataran Merdeka."




Berita selanjutnya : mstar.com.my
7

Bagus
4

Marah
7

Terkejut
11

Sedih
10

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gaara_X 21-1-2016 09:37 AM
mmg nampak ke arah itu je skang nie....
Quote HannahMontana 21-1-2016 09:42 AM
Diknah laparrrrrrrrrr
Quote blackwidowbae 21-1-2016 10:19 AM
#jibbikejam
Quote CiliPadiSedap 21-1-2016 10:35 AM
Dulu gst demonstrasi, last2 semua rakyat derita. Bagi akak gst ni mercun papan, TPPA ni bom nuklear yang akan effect semua org termasuk baby dalam perut. Baby yang belum lahir nak dpt kan rawatan untuk ibu pun jd mahal. Selamat menyambut perayaan TPPA . Undi uncle AN, dzeck, dan macai sekutunya menyusahkan hidup akak je
Quote nitrotech 21-1-2016 12:58 PM
Tppa memang jual negara la.dok tgk tv3 dorg sibuk ckp tppa ni bagos.macai memang laa dok mengiyakann ajee
Quote dizeck 21-1-2016 01:33 PM
faham TPPA ka tak faham ka
janji bantah dulu

duit pun orang2 bershit ka apa ka
dah kasi

Quote namirulmukminin 21-1-2016 02:30 PM
dizeck replied at 21-1-2016 01:33 PM
faham TPPA ka tak faham ka
janji bantah dulu

Merepek ka merapu ka
janji posting dulu..

Kena kutuk tu blakang citer,
Janji UMNO bagi upah...
Quote bluehedgehog 21-1-2016 02:32 PM
dizeck replied at 21-1-2016 01:33 PM
faham TPPA ka tak faham ka
janji bantah dulu

faham ka x paham ka
bos kata yes
macai pun yes
janji jilat
Quote bluehedgehog 21-1-2016 02:34 PM
namirulmukminin replied at 21-1-2016 02:30 PM
Merepek ka merapu ka
janji posting dulu..

jangan korang gadoh
Quote namirulmukminin 21-1-2016 02:43 PM

Diam la ko.. Pi jilat bontot Guan Eng dgn Mat Sabun tu... Mat sabun lepas berak dia cebok.... pi la jilat kasi bershit...
Quote bluehedgehog 21-1-2016 02:46 PM
namirulmukminin replied at 21-1-2016 02:43 PM
Diam la ko.. Pi jilat bontot Guan Eng dgn Mat Sabun tu... Mat sabun lepas berak dia cebok.... pi l ...

gue x sma ko
dlu jilat bontot hadi, skg jilat bos dizeck juga

gue jilat bini gue miya je
Quote namirulmukminin 21-1-2016 02:49 PM
bluehedgehog replied at 21-1-2016 02:46 PM
gue x sma ko
dlu jilat bontot hadi, skg jilat bos dizeck juga

Suda la lu... dah terang lagi lu mau suluh...
Atas terang2 lu nampak mcm mana wa cerca sama dijek...
Lagi lu mau kincing pusing2 mcm gasing.. Phuiii!!!


Lu pnya bini pon sama2 jilat Guan Eng..
Lagi lu mau cakap lu jilat lu punya bini?
Bodo punya laki..

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 10:35 PM GMT+8 , Processed in 0.059052 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top