CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penaja Diminta Hormati KAFA - Annuar Musa

2-1-2016 04:55 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9092| Komen: 48

Description: Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa), Tan Sri Annuar Musa berkata, mana-mana penaja yang berhasrat untuk memberi tajaan kepada Kelantan musim

Oleh : Dean BZ

Annuar Musa

Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa), Tan Sri Annuar Musa berkata, mana-mana penaja yang berhasrat untuk memberi tajaan kepada Kelantan musim ini tidak seharusnya terburu-buru mengeluarkan kenyataan kepada media sebelum ada rundingan sebenar, dipetik dari sinarharian.

"Saya harap mana-mana penaja yang nak taja TRW tidak akan membincangkannya dalam media sebelum ada rundingan sebenar.

"Sebarang tajaan perlu mengikuti prosedur tertentu dan harus ada rundingan secara rasmi. Saya mohon perkara ini dihormati dan Kafa tidak mahu isu tajaan menimbulkan salah faham kepad mana-mana pihak,"
katanya.

Ini adalah untuk mengelakkan salah faham dan mengganggu rundingan dengan penaja-penaja lain, katanya.

Saranan itu dipercayai merujuk kepada Ketua Pegawai Eksekutif Vida Beauty Sdn Bhd, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Datuk Vida yang telah mengeluarkan kenyataan kepada media berhubung perbincangan melibatkan kedua-dua pihak.

Datuk Vida sebelum ini menetapkan dua syarat kepada Kafa sebelum bersedia menaja persatuan tersebut.

Dua syarat berkenaan ialah Stadium Sultan Muhammad IV ditukar kepada merah jambu dan nama baharu skuad Kelantan seharusnya didahului dengan Pamoga Qu Puteh The Red Warriors (TRW). - CARI Infonet.


15

Bagus
19

Marah
17

Terkejut
17

Sedih
11

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jengkoil 2-1-2016 08:52 AM
Miji segan nak ulas...sebenarnya sokong..tapi malu...

Tan sri nawmuso out!dato seri vida in!
Quote nikaido 2-1-2016 10:26 AM
jengkoil replied at 2-1-2016 08:52 AM
Miji segan nak ulas...sebenarnya sokong..tapi malu...

Tan sri nawmuso out!dato seri vida in!

Setuju. Nuor musa out. Dpt 4juta senyap2 gaji player pun xleh byr
Quote ajinomotonosuga 2-1-2016 12:51 PM
Taja stadium kelantan, Qu Puteh Stadium haa


Kasi  fasiliti terbaik, peh tu jersi depan qu puteh, tepi stadium, penuhhhhh tulis pamogana, qu.pteh dn muke jongos mek tu dan paaaaaalingutama TAJA local competitionKELANTAN cari pakar scouting amik sejaksekolah rendahdidikdanlast lawanPIALA QU PUTEH , ni sme lebihdr cukupdn molek drcatpink stadium, mekjongos jgn prasan bagussmebab okkkk, manamoleknikutt, tadak idea saya bnyakkkk ideas, tkt si gemok mikel angtu idea ingusan je untukstandardsaya
Quote AHMADVW 2-1-2016 12:56 PM


Quote krustykrab 2-1-2016 01:38 PM
Qu budu qu budu barula budu....sligan yg dicipta oleh sorg forumner cari
Quote HibinoSama 2-1-2016 01:45 PM
Patutnya dh kena letak jawatan bila gaji tak dibayar..

Isu gaji bknnya isu ringan..
Bayangkan kita bekerja,but majikan x byr gaji kita..
Quote Skuau 2-1-2016 03:41 PM
Naper x mnta syarikat budu yg taja.Blh wat iklan make budu;main cm shaolin soccer gitew....
Quote insulin 2-1-2016 03:48 PM
krustykrab replied at 2-1-2016 01:38 PM
Qu budu qu budu barula budu....sligan yg dicipta oleh sorg forumner cari


Haha.....this one's hilarious.
Quote batmana 2-1-2016 04:44 PM
vida buatla pasukan bola sepak sndiri.
beli pemain luar.

Quote zizadin 2-1-2016 05:07 PM
Macm pelik je stadium kaler pink..


Quote annehuda 2-1-2016 05:56 PM
laku sgt ke qu puteh smpi leh demand macam2 taja macam2? sesape kt porem cari ni yg penah beli produk ni?
Quote HannahMontana 2-1-2016 06:45 PM
kalau aku letak 3 syarat , 2 syarat sama mcm Ratu Vida mahu.....yg ke-3 ialah mestilah pakai crown kesemua player .
Quote krustykrab 2-1-2016 06:49 PM
HannahMontana replied at 2-1-2016 06:45 PM
kalau aku letak 3 syarat , 2 syarat sama mcm Ratu Vida mahu.....yg ke-3 ialah mestilah pakai crown k ...

Akakaka........susah kut nak gelecek2 bola....asik jatuh je
Quote zorrro_03 2-1-2016 07:10 PM
Bodolah gi layan si jongang jongket tak sedar diri perasan cun....  Geli geleman aku.   
Quote skyreds 2-1-2016 07:59 PM
yup .. be rational sket la kalau nak menaja skali pun
Quote scorpionkiki 2-1-2016 08:04 PM
Satgu nuor ni mintak Mara ker unikl ker jd penaja pulak....Cuba try test check betul tak I kata ni

Last sekali tax payers punya duit jugak...dahla baru balik boxing day  kat UK nun sambil tajuk working paper melawat student...akal depa ni boleh baca...
Quote delawang 2-1-2016 08:40 PM
scorpionkiki replied at 2-1-2016 08:04 PM
Satgu nuor ni mintak Mara ker unikl ker jd penaja pulak....Cuba try test check betul tak I kata ni ...

Yup.. hujung mara kena layan.. huhuhuhu... alasan student bagai..
Quote noraidil_06 2-1-2016 08:57 PM
X yah taja la tok vida
Sportpeople mmg snob.jgn dilayan.duit org nak.lap u tok vida.
Quote rosevelvet 2-1-2016 09:03 PM
AHMADVW replied at 2-1-2016 12:56 PM

The pinky warrior... Mmmuahhh

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:06 AM GMT+8 , Processed in 0.063631 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top