CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tak Habis Lagi, Video Miss Universe Dipinggirkan Peserta Lain Tersebar!

23-12-2015 11:59 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 28720| Komen: 151

Description: Kisah kemenangan Pia Alonzo dari Filipina sebagai Miss Universe 2015 nampaknya tidak henti-henti diperkatakan.
Oleh Adib ZA



Kisah kemenangan Pia Alonzo dari Filipina sebagai Miss Universe 2015 nampaknya tidak henti-henti diperkatakan.

Terbaru, ada rakaman video menunjukkan pemenang ratu cantik itu seolah-olah dipinggirkan oleh peserta lain ketika masih berada di atas pentas selepas kemenangannya. 

Malah, para peserta lain melaungkan 'Colombia' beramai-ramai sebagai tanda menyokong ratu cantik yang tersalah diumumkan sebagai pemenang sebelum itu.

(Sumber foto: carian google)


Video berdurasi 1 minit 20 saat itu kini menjadi viral di laman sosial dan ramai yang mempertikai sikap para peserta lain seolah-olah tidak profesional. 


Dilaporkan juga dalam beberapa portal luar negara, ramai di kalangan peserta Miss Universe kali ini dikatakan tidak bersetuju dengan kemenangan ratu cantik Filipina itu. - CARI Infonet
1

Bagus
1

Marah

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote melinda_kerr 23-12-2015 11:16 AM
Mmg tak setuju betul Philipines dpt. Out of range. Rasanya human mistake disengajakan kot. Hehe
Quote chinta89 23-12-2015 11:16 AM
hmm..hmmm..hmmmm
Quote noor2 23-12-2015 11:22 AM
Hadap sangat title ratu cantik dunia.....

Ramai lagi yang x bertanding jauh lebih cantik diserata dunia.
Quote senahsanasini 23-12-2015 11:35 AM
nan hado je rupa miss pinoy niii..
Quote jetrofa 23-12-2015 11:35 AM

Alaa...sheol menang pun atas ehsan undian...
Umah Pinoy seantero dunia memang ghairah dan gigih mengundi bab ratu2 ni..
Quote cicicumel 23-12-2015 11:45 AM
umat pinoy mengamuk panjang lebar kot kat FB i baca..hahaha
Quote boyagombak 23-12-2015 11:47 AM
Ha Miss Universe. Lawa lg opah haku. X cayer tgk cucunya
Quote Suchi 23-12-2015 11:49 AM
tp dlm kad tu mmg dah tertulis nama dia sbg miss universe cuma pengacara je yg salah sebut g baca  nama pemenanng 1st runner up
btw iols pun tak phm gak maksud
2nd n 1st runner kejadah tu.
Quote MamaMima711 23-12-2015 11:50 AM
Pinoy ni mix jerman tp muka x cantik mcm mix pun..jauh beza dgn columbia tu
Quote beatgirlX 23-12-2015 11:50 AM
bynk income bila dah dnobatkan ratu cantik...
huhuh
Quote PulutDereyan 23-12-2015 11:51 AM
padan la dedua bebiasa jek.. colombia.. n pinoy..
Quote gaara_X 23-12-2015 11:55 AM
hehehehehe...buang masa je
Quote clarizsa 23-12-2015 12:02 PM
x cantik pun menang...

taste manusia skrg ke arah exotic kot....
Quote kemaruk 23-12-2015 12:04 PM
sian dia...

bukan salah dia pon
Quote bluemenx 23-12-2015 12:12 PM
tulis PHILIPPINES kecik sangat.. pengacara mungkin keliru.


Quote Mary_jane 23-12-2015 12:19 PM
Ala over nya nak tenang kan miss columbia sampai ignore si miss universe. Nampak sangat alonzo bukan peserta favorite di kalangan contestants. Tapi AAK? Dia dah crowned as miss universe pun. Congrats anyway!
Quote Artemesiaa 23-12-2015 12:21 PM
Nasib umat keturunan dunia ketiga selalu je dipanding sinis dek bimbo omputih
Quote alieyrina 23-12-2015 12:22 PM
Uikk xlawa sgt pun..cm penjuai sayor jahh...yg colombian nmpak muka cm alter ...gmbar kt atas tu la..btui2 x tgk..
Quote Pajeri_Nenas 23-12-2015 12:24 PM
Msia ttp jinjang.

Lihat semua komen(151)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.068513 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top