CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Lebih 10 Tahun Berkhidmat, Belum Pernah Saya Lihat Pasangan Senyum Dan Seronok Sebab Kes Khalwat” – Staf Agensi Agama

6-7-2024 10:21 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 26869| Komen: 192

Description: Perkongsian seorang pengguna media sosial menjadi perhatian apabila meluahkan rasa hairan melihat gelagat selebriti yang tersenyum lebar dan gembira ketika hadir ke mahkamah atas pertuduhan berkhalwat ...

Perkongsian seorang pengguna media sosial menjadi perhatian apabila meluahkan rasa hairan melihat gelagat selebriti yang tersenyum lebar dan gembira ketika hadir ke mahkamah atas pertuduhan berkhalwat.

Menerusi perkongsian di platform X itu, individu itu berkata pertama kali dia melihat situasi tersebut sepanjang lebih 10 tahun berkhidmat di agensi agama.

Malah, individu itu berkata selebriti berkenaan mengatakan gembira berjumpa dengan rakan media di mahkamah sehingga lupa dengan kes tangkapan tersebut.



“Sepanjang berkhidmat di agensi agama lebih 10 tahun belum pernah lagi saya melihat kes tangkapan khalwat melibatkan pasangan apabila didakwa di mahkamah dia dalam keadaan senyum dan seronok.


“Seronok berjumpa dengan kawan-kawan media katanya sampai lupa ini kes tangkapan khalwat,” katanya.

Terdahulu, pelakon Ruhainies dan Aliff Aziz mengaku tidak bersalah atas pertuduhan berkhalwat di sebuah kondominium mewah di ibu kota pada 9 Mac lalu.

Sumber : Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 6-7-2024 10:25 AM
Kahkah
Quote sukacactus 6-7-2024 10:32 AM
Screenshot_20240706-103505_Google.jpg
Nampaknya dia terlepas pasangan yg 1 ini ye
Ooo betul la dlm 10 tahun...couple ni lbh dr tu
Quote kuzaime 6-7-2024 10:37 AM
sukacactus replied at 6-7-2024 10:32 AM
Nampaknya dia terlepas pasangan yg 1 ini ye
Ooo betul la dlm 10 tahun...couple ni lbh dr tu

Skrg dah aman2 aje idup, siap syayangg madu anak
Quote Hoola 6-7-2024 10:39 AM
la ni sapa yg bt kesalahan kes pnyodolan, ala2 kes hot daddy..nak plak muka hemsem lawo ...dipndng tinggi dan idola msykrakat islam malaya
sedgkn hukum dlm islam layak disebat direjam



sad stupid truth
Quote Ahgerbitch 6-7-2024 10:48 AM
Ruhanat mcn seronok pula masuk court,, hahaha mcn g vacation pula dia ????
Quote sukacactus 6-7-2024 10:53 AM
kuzaime replied at 6-7-2024 10:37 AM
Skrg dah aman2 aje idup, siap syayangg madu anak

Yela…norman ni lelaki yg penuh kasih sayang…semua dpt kasih sayang dia
Quote Rogue98 6-7-2024 11:59 AM
20 June aritu datang mahkamah takde wartawan sambut kan. Ingat dah kena boikot. Tu yg seronok happy sokmo bila ramai press tunggu kali ni..
Quote dua_chzy 6-7-2024 12:00 PM
Kan.

Tiara ngan aruah Hani

Hawie dengan Arni dulu pun

Takda begini yach! Masing2 tunjuk malu yach!
Quote sharlenetexas 6-7-2024 02:04 PM
dua_chzy replied at 6-7-2024 12:00 PM
Kan.

Tiara ngan aruah Hani

Tokjib n nekjena. Isa felda siap cover. Takde masuk court. Tapi pak zain tebal muka juga dengan jemaah masjid kejiranan sana.

Quote sharlenetexas 6-7-2024 02:09 PM
Dua orang ni tak nak kawin ke? Norman memey dulu dapat tajaan jota2 walaupun vera wang wedding gown tu nmpk mcm sedih je.

Quote pocongkiutss 6-7-2024 02:11 PM
sharlenetexas replied at 6-7-2024 02:04 PM
Tokjib n nekjena. Isa felda siap cover. Takde masuk court. Tapi pak zain tebal muka juga dengan je ...

Uish..diorg mmg penah kena tgkp khalwat ke? Ingtkn gosip gituh2 ajew
Quote sharlenetexas 6-7-2024 02:16 PM
pocongkiutss replied at 6-7-2024 02:11 PM
Uish..diorg mmg penah kena tgkp khalwat ke? Ingtkn gosip gituh2 ajew

Kes masuk court - mat sabu n mah.

Quote hokeypokey 6-7-2024 02:32 PM
kes erra ngan kuem.. eh tu bkn tangkap khalwat, tu kantoi ngan hans sajorkkk tiberrr
Quote Orenn1 6-7-2024 02:39 PM
Edited by Orenn1 at 6-7-2024 06:41 AM
hokeypokey replied at 6-7-2024 06:32 AM
kes erra ngan kuem.. eh tu bkn tangkap khalwat, tu kantoi ngan hans sajorkkk tiberrr

Erra adalah retis paling lucky at msia ni. Kena tangkap basah dgn jantan lain oleh bf masa tu tetap org sokong dia, hans yg kena. Sondoll tok laki  bff belakang2 ttp netizen team erra, umie aida yg kena. Apa punya bangsatlah netizen pprt ni. Skrg ni muez yg scandal dgn bini org dia gkat mcm hero, siap netizen kata sepadan swit mwit lagi. Mmg low class betul netizen ni
Quote Orenn1 6-7-2024 02:40 PM
Yg staff ni pun nak mencapub jugak ambil limelight, apa punya bangsatt
Quote noell 6-7-2024 02:49 PM
huntong la minah neh bertambah point2 dlm portfolio kerjaya

masuk dlm internet sampai kiamat la anakcucu bole gebang
Quote imransulaiman 6-7-2024 03:21 PM
Ruhai sengaja dan terpaksa jadi fake seronok jumpa wartawan tu.. Try hard nak sembunyi perasaan..
Quote AWEKSAMURAI 6-7-2024 03:27 PM
pocongkiutss replied at 6-7-2024 02:11 PM
Uish..diorg mmg penah kena tgkp khalwat ke? Ingtkn gosip gituh2 ajew

Hahahahahaha kes masuk berita tv3 kot aku tgh makan nasi lagi depan tv masa tu sambil tgok berita tu..siap ada gossip lagi yg jibon ni ada ank dgn jenna tp bagi kt worang jd ank angkat sapa yg amik aku x pasti  org vvip jgak amik sbb nl coverline. Dorang kena tangkap kat Port Dickson x silap aku
Quote AWEKSAMURAI 6-7-2024 03:29 PM
Orenn1 replied at 6-7-2024 02:39 PM
Erra adalah retis paling lucky at msia ni. Kena tangkap basah dgn jantan lain oleh bf masa tu tetap ...

Opssss ! Aku x termasuk dlm ummah netizen tu yg kata bella n muaz sweet2 haha...

Lihat semua komen(192)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.069287 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top