CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Ni Scene Bila Penyondol Berjumpa Dengan Penyondol.... Tapi Nangis Depan Kamera Senang Pula Ek!"- Nabila Huda

6-7-2024 10:17 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16942| Komen: 46

Description: Nabila Huda, seorang pelakon yang terkenal dengan keupayaan lakonannya yang hebat dan versatil, baru-baru ini mengakui bahawa memainkan watak penyondol adalah satu cabaran yang besar baginya. Dalam se ...


Nabila Huda, seorang pelakon yang terkenal dengan keupayaan lakonannya yang hebat dan versatil, baru-baru ini mengakui bahawa memainkan watak penyondol adalah satu cabaran yang besar baginya. Dalam sebuah muatnaik video di laman instagramnya,  Nabila berkongsi pengalaman dan kesukarannya dalam menghidupkan watak yang kontroversi ini.

“Ni scene bila penyondol berjumpa dengan penyondol…Not easy eh nak buat senyum geram yang @amorizan request..Lenguh mulut kite wakkk..Tapi nangis depan camera senang pulak ek!”- tulis Nabila di ruangan komen.

Nabila mengakui bahawa menangis di depan kamera adalah satu perkara yang lebih mudah berbanding memainkan watak penyondol yang mencabar.

Peranan Nabila sebagai penyondol adalah satu lagi bukti kehebatan dan dedikasinya dalam dunia lakonan. Meskipun menghadapi pelbagai cabaran dan kritikan, Nabila tetap komited untuk memberikan yang terbaik dalam setiap watak yang dilakonkan. Dalam video yang dikongsikan benar-benar menunjukkan betapa sukar membuat reaksi wajah bagi seorang penyondol untuk bertemu dengan penyondol.



Kenyataan Nabila ini seakan-akan berkait rapat dengan isu kontroversi yang berlaku baru-baru ini, di mana seorang pelakon wanita mendakwa dirinya sukar untuk berlakon menangis depan kamera. Ramai yang melihat komen Nabila sebagai satu sindiran halus terhadap pelakon tersebut, yang mendapat kritikan hebat dari netizen kerana mengaku tidak mampu melakonkan adegan menangis dengan baik.

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 6-7-2024 10:23 AM
Bab berlakon ni kan ...kita manusia normal pun berlakon jugak kat dunia ni...kadang2 dgn boss atau kawan2 yg kita benci kita pura2 senyum dan ckp baik2..kat belakang tetap kita kutuk
Quote noor2 6-7-2024 10:24 AM
Mak arwah zayn lagi pandai berlakon
Quote Orix 6-7-2024 10:37 AM
Bagusla ramai menganjing ruhainis. Next iols tggu sajat punya troll [em:4:]
Quote Perawankota 6-7-2024 02:27 PM
Kadang2 Nyampah gak dgn mu ni
Quote Orenn1 6-7-2024 02:29 PM
Over nabila ni, nak mencapub jugak. Ko tu mcm bohsia dulu phuiii
Quote hokeypokey 7-7-2024 09:28 AM
padan muke kemut wahahaha
Quote Incanto 7-7-2024 10:23 AM
kemut ni tak kisah sbb SD dia ada

kalau SD dump dia baru melalak kot
Quote NazRysha 7-7-2024 10:47 AM
harap2 anak betina ni nanti tak jadi penyondol di kemudian hari
Quote notfound 7-7-2024 03:40 PM
Lakonan dunia
Quote ReginaGeorge 7-7-2024 05:39 PM
Kau pon ada kes khalwat, lagi nak sindir org yg kena tangkap khalwat. Dah kena tangkap, baru sebok nak kawen. Jgn buat2 lupa la, masa kes khalwat ko tengah baring santai2 atas katil [em:4:]
Quote ReginaGeorge 7-7-2024 05:48 PM
Orenn1: Over nabila ni, nak mencapub j ...

Sibuk mencapub tapi dia lupa sesuatu yg berlaku lebih 10 tahun lalu. Denda rm2k pon minta kurang sebab tak mampu nak bayar. Sewa hotel mampu lak nak bayar.
Quote Barebow77 7-7-2024 06:01 PM
ReginaGeorge replied at 7-7-2024 05:39 PM
Kau pon ada kes khalwat, lagi nak sindir org yg kena tangkap khalwat. Dah kena tangkap, baru sebok n ...

Sah aiol tertinggal flight Air Asia..si rerama nie penah kena cekup gak ke dulu..dengan ex hubbi ker ??
Quote ReginaGeorge 7-7-2024 06:37 PM
Barebow77 replied at 7-7-2024 06:01 PM
Sah aiol tertinggal flight Air Asia..si rerama nie penah kena cekup gak ke dulu..dengan ex hubbi k ...

Haah sis. Baca komen dalam ni. Masuk news je. Rasanya time tu fb pon belum ada lagi.

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=593268&mobile=1
Quote ReginaGeorge 7-7-2024 06:48 PM
Barebow77 replied at 7-7-2024 06:01 PM
Sah aiol tertinggal flight Air Asia..si rerama nie penah kena cekup gak ke dulu..dengan ex hubbi k ...

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=593268&extra=page%3D1#ap_reply&mobile=2
Quote supersudoku 7-7-2024 06:56 PM
Saje selit...ex hubby dia keje apa ek..memanjang naik skate .heheheehehe
Quote tidak_kelihatan 7-7-2024 06:59 PM
Ada yg teringin nak kena korek kisah silam ke tuuu...
Quote DukunSentet 7-7-2024 07:26 PM
ReginaGeorge replied at 7-7-2024 06:37 PM
Haah sis. Baca komen dalam ni. Masuk news je. Rasanya time tu fb pon belum ada lagi.

https://b.c ...

Tq..
Quote matjerk 7-7-2024 07:28 PM
noor2 replied at 6-7-2024 02:23 AM
Bab berlakon ni kan ...kita manusia normal pun berlakon jugak kat dunia ni...kadang2 dgn boss atau k ...

Betul sis....
Quote matjerk 7-7-2024 07:29 PM
Tapi nab, x jadi pun scene yg hang buat ni....

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 04:08 AM GMT+8 , Processed in 0.100064 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top