CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Datuk Red Dikecam Kucup Kepala Bekas Isteri Dalam Live TikTok, Adira Enggan Panaskan Keadaan

8-7-2024 08:49 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 18730| Komen: 52

Description: Tindakan spontan usahawan, Datuk Red atau Datuk Seri Adnan mengucup kepala bekas isteri, Adira Suhaimi ketika siaran langsung di TikTok mengundang kecaman ramai.


Tindakan spontan usahawan, Datuk Red atau Datuk Seri Adnan mengucup kepala bekas isteri, Adira Suhaimi ketika siaran langsung di TikTok mengundang kecaman ramai.

Memetik mStar Online, Adira berkata sedar dengan kecaman itu bagaimanapun tidak mahu mengulas lanjut mengenai perkara tersebut dan mereka yang menonton live berkenaan boleh melihat reaksi wajahnya.


“Saya rasa semua orang boleh nampak reaksi saya itu tapi kalau boleh saya tak nak komen apa-apa mengenai perkara ini. Saya enggan memanaskan perkara itu kerana ia tak mendatangkan faedah pun kepada saya,” katanya.

Sementara itu, Adira berkata niatnya hanya mahu membantu bekas suaminya itu dalam perniagaan online dan enggan mengulas apabila ditanya sama ada dia menetapkan syarat kepada Datuk Red agar tidak berlaku kejadian sama.


“Itu pun saya tak nak komen sebab niat asal saya cuma nak membantu saja,” katanya.


Terdahulu, Adira dan Datuk Red sah bercerai talak satu pada 24 April lalu selepas 9 tahun mendirikan rumah tangga.

SUMBER: mStar Online/Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 8-7-2024 08:56 AM
ada ker yang beli??
sangkak mana tu yang support??
hahahahaha...
Quote babynina30 8-7-2024 09:04 AM
Dlm edah lg ke ? Dh abesm ujung april serai
Quote manehnya 8-7-2024 10:03 AM
rujuk kembali ke acene
Quote pearl.silver 8-7-2024 10:18 AM
Ni sbb i agk was2 kapel yg dah serai tp still baik
Laki masih dtg bertandang umh janda
Mkn minum kt umh jandanya
Gi bercuti dgn janda dan ank2
Idak ke aktiviti tersebut spark rasa mcm xserai lagi??
Quote laksmanabentan 8-7-2024 10:46 AM
pearl.silver replied at 8-7-2024 10:18 AM
Ni sbb i agk was2 kapel yg dah serai tp still baik
Laki masih dtg bertandang umh janda
Mkn minum kt  ...

nak rujuk la tu uoollsss...
mana sanggup nak tengok ex husband menderita kannn..
dulu sama2 senang... gituuuu...
nikah jer la semulaaaaa... senang boleh mengemis live sesama...
Quote noor2 8-7-2024 10:59 AM
Dah elok2 baik mintak cerai...dah cerai elok je baik mcm laki bini sah....awat cerai?
Quote Sesuatu… 8-7-2024 11:24 AM
noor2: Dah elok2 baik mintak cerai... ...


Time masih laki bini, setan busy duk perangat batu api suh ceraikn. Dh bercerai, setan busy duk perangat naik berahi…gitulh setan, jd modal aku fitnoh dia slhkn setan…
Quote kmbg 8-7-2024 11:52 AM
Demi content ke kaedahnya?nk jd bini no 1 plak ke si sumandak Sabah ni
Quote amyza 8-7-2024 12:04 PM
Dah rujuk dah tu tapi senyap² jer karang termalu sendiri. Yg penting dapat jadi the only one. Tak payah share2 dah or nak jaga hati madu lagi. Hahaaa
Quote umbut 8-7-2024 12:09 PM
Yuckkss, dah berjuta duit org ko scam, buat2 bodoh bankrap, mintak simpati netz tolol
Quote hokeypokey 8-7-2024 12:25 PM
tu anak sulung diaorg ke???
Quote NyiRoroKidul 8-7-2024 12:37 PM
Geli sungguh
Quote takutlipas 8-7-2024 12:58 PM
Tok red masih sayang
Quote tidak_kelihatan 8-7-2024 01:11 PM
kmbg replied at 8-7-2024 11:52 AM
Demi content ke kaedahnya?nk jd bini no 1 plak ke si sumandak Sabah ni

Ex laki Dah berduit semula hasil mengemis kat tiktok...mau la dia. Cuba kalau sebaliknya
Quote Shayang 8-7-2024 01:12 PM
hokeypokey replied at 8-7-2024 12:25 PM
tu anak sulung diaorg ke???

Anak sulong tok red tp bukan ngn adira la
Quote matjerk 8-7-2024 01:19 PM
Awin tu sape? Bukan 1st wife kan?
Quote hokeypokey 8-7-2024 01:21 PM
Shayang replied at 8-7-2024 01:12 PM
Anak sulong tok red tp bukan ngn adira la

anak datin red ke
Quote Shayang 8-7-2024 01:33 PM
hokeypokey replied at 8-7-2024 01:21 PM
anak datin red ke

Yaa, awin tu tak silap aku baru abis spm
Model tinggi dan hot dia tu
Bila pakai tudung nampak la budak2
Quote Shayang 8-7-2024 01:38 PM
matjerk replied at 8-7-2024 01:19 PM
Awin tu sape? Bukan 1st wife kan?

Anak tiri adira, anak tok red ngn tin red
Lain jd rupa dia bila bertudung

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.053879 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top