CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Aku Penyondol Kenapa Aku Yang Kena Nangis? I Should Be Proud” – Video ‘Reality VS Truth’ Michael Ang Bikin Netizen Geli Hati

5-7-2024 09:21 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17644| Komen: 70

Description: Pengarah dan penerbit, Michael Ang telah membuatkan netizen geli hati gara-gara satu video yang dimuat naik olehnya di Instagram.

Pengarah dan penerbit, Michael Ang telah membuatkan netizen geli hati gara-gara satu video yang dimuat naik olehnya di Instagram.

Dalam hantaran itu, Michael dilihat melakukan cabaran ‘Reality VS Truth’ di dalam kereta.

"Okay ini adalah lakonan yang sebenar-benarnya dalam hati. One, two, three… action! “Eh reporter b*bi kau orang nak interview aku kenapa? Kenapa kau nak tanya suruh aku menangis…"


"Perlu kah aku menangis? Aku penyondol kenapa aku yang kena nangis? Bukan laki aku kena sondol. Aku yang menyondol laki orang lain patutnya kau gembira. Perlu kah aku menangis, i should be proud."

"Okay ini pula apa yang patut berlaku di mata khalayak ramai dan juga untuk netizen-netizen semua. One, two, three… action!"


"Teman-teman, abang-abang, adik-adik reporter, terima kasih sebab datang support kita. Kita bukan tak nak menangis, kita tak pandai lah nak menangis-menangis depan reporter, buat cerita-cerita sedih."

Meskipun pengarah itu tidak menyebut sebarang nama, namun netizen seolah-olah mengetahui sindiran itu ditujukan kepada siapa.

“Sahaja buat lawak ya. Tak berkenaan kes apa-apa dekat Malaysia dan pada yang hidup ataupun dah mati. Berhibur lah ya.” tulisnya di bahagian kapsyen hantaran video tersebut.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Paiya 5-7-2024 09:24 AM
sian Runes jadi bahan lawak
Quote oggy 5-7-2024 09:55 AM
Paiya replied at 5-7-2024 09:24 AM
sian Runes jadi bahan lawak

Nak kesian apa, dia relax2 je meneruskan kehidupan. Thick skin.
Quote annadonna 5-7-2024 09:58 AM
Ahahaha exactly keluar dari mulut my friend waktu baca berita bodoh ni. "Dah kenapa dia kena nangis? Dia berjaya menyondol, dia happy lah!“
Quote ct_earn 5-7-2024 11:09 AM
Nice one, MA... Mmg dush kena kat Ruru..
Quote Perawankota 5-7-2024 11:23 AM
Ouchh..  Ni menunjukkan yg ruru ni Sah2 bkn artis dlm fav list dia kann
Quote MistrezHermanaz 5-7-2024 11:54 AM
hahahaha lawakkk..patut ni masuk dlm bod Lawak Jenaka kikikiki
Quote hokeypokey 5-7-2024 01:05 PM
padan muka kemut kena sindir kaw2, konon tak reti menangis dpn camera perli bella sekali dia yg kena wahahahahaha adan uke
Quote sukanyanyi 5-7-2024 01:12 PM
Ala mike, tak payahla cakap tak berkenaan dgn apa2 kes kat msia. Nampak sgt tipu
Quote sukanyanyi 5-7-2024 01:14 PM
Aku ok plak bila mike yg perli ruru berbanding p.s yg perli ruru. Mungkin aku mmg biased sbb aku suka mike ni
Quote myhairisbad 5-7-2024 02:17 PM
Skrg tak nangis, nanti dah ke depan2 sure nangis jgk.. lumrah hidup.
Quote intan_smsb 5-7-2024 02:21 PM
@noor2 @lightheaded67 da keluar tred da
Quote noor2 5-7-2024 02:23 PM
intan_smsb replied at 5-7-2024 02:21 PM
@noor2 @lightheaded67 da keluar tred da

Hehe...tq...noor mmg x de acct tiktok jd jenuh nk bukak tgk hari tu x boleh2..tq info pasal thread ni
Quote Bungatulip1171 5-7-2024 02:51 PM
oggy replied at 5-7-2024 09:55 AM
Nak kesian apa, dia relax2 je meneruskan kehidupan. Thick skin.

Luaran je kot nmpk relax..dalam hati kita x tahu kan
Quote christmaseve 5-7-2024 02:57 PM
Mike ni pn mcm makcik bawang jgk hahahha asal ade gosip je msti dia join sekaki. Kdg2 terlupa dia ni pengarah, org industri jgk
Quote freyayong 5-7-2024 02:59 PM
ramai eh artis2, station radio perli2 nangis dpn camera nih. hahaha padan muka ruhanat
Quote imanamsyar 5-7-2024 03:10 PM
telemovie couple ni bila kuar ek..ada ke orang tengok? penat mak alip merayu jgn boikot cerita anak dia ..
Quote matjerk 5-7-2024 03:41 PM
sukanyanyi: Aku ok plak bila mike yg perli ...

Aku pun rasa mcm u jugak. Kenapa tak berapa rasa jahat kalau mike yg membahan? Bias jugak aku... Hahahaha.. maybe sebab dia sorang2.. x de nak ber team up kot?
Quote ivy23 5-7-2024 03:41 PM
Haha...setepek mike bagi...
Quote sharlenetexas 5-7-2024 03:43 PM
Adakah R akan nangis tersedu2 bila tgk bideo acikmaikel?


Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.165946 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top