CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Video Lama Aisyah Aziz Tular Semula, Ibu Luah Rasa Kesal – “Jika Ini Buat Anda Bahagia Teruskan, Ingat Kami Di Padang Mahsyar”

5-7-2024 09:16 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17796| Komen: 60

Description: Ibu kepada pelakon dan penyanyi Aliff Aziz, Siti Hafiza meluahkan rasa kesal apabila video lama anak perempuannya yang juga penyanyi, Aisyah Aziz yang masih membuka aurat kembali dimuat naik oleh satu ...


Ibu kepada pelakon dan penyanyi Aliff Aziz, Siti Hafiza meluahkan rasa kesal apabila video lama anak perempuannya yang juga penyanyi, Aisyah Aziz yang masih membuka aurat kembali dimuat naik oleh satu laman Instagram acara hiburan.

Dalam hantaran video tersebut, Aisyah dilihat bernyanyi bersama-sama kumpulan Masdo dan masih tidak menutup aurat dengan sempurna.

"Tampil sedikit seksi, video lama tersebut ternyata telah membuatkan Hafiza kecewa dan menganggap ia sebagai sesuatu yang sengaja untuk dilakukan laman hiburan berkenaan."


"Alhamdulillah kami ucapkan atas posting ini untuk mengundang dan cacian."


"Ingatlah Allah ada dan jika nawaitu hanya untuk mengaibkan, dan cara ini membuat anda bahagia, teruskanlah. Tapi ingat kami di padang mahsyar nanti ya."


Menjengah ke ruangan komen hantaran asal laman hiburan tersebut, ramai netizen tampil mengecam tindakan pengendali akaun media sosial itu.

Kata mereka, pihak pengendali laman hiburan itu sepatutnya lebih peka dan menjaga sensitiviti mereka yang sudah berhijrah dan menutup aurat sepenuhnya.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TerataiMelur02 5-7-2024 09:53 AM
Makcik ooo makcik..
Itulah risiko masuk dunia hiburan. Acik tak boleh kawal semua benda. Lagipun masa anak acik nak jadi penyanyi dia waras je.. waras maksudnya tau je hukum tutup aurat apa. Benda basic.

Melainkan acik banyak duit bayar semua pihak untuk stop upload video anak acik tak turup aurat.
Lagipun anak acik takde la femes mana.

Last sekali acik log out la semua acc medsos, kang kene darah tinggi ke sakit jantung lak nak ulas semua isu anak-anak.

Quote annadonna 5-7-2024 09:59 AM
Bisingnya pompuan ni
Quote Lulu_717 5-7-2024 10:04 AM
Mujur anak makcik 2 je..kalau ramai jenuhla makcik nak keluar statement setiap sorg anak.
Quote Lavender_Violet 5-7-2024 10:04 AM
Halah halah halahhhhhhhhh
Ko ingat anak ko artis papan A tahap tertinggi ke sampai nak kena hati2 pilih pic mana yg boleh post pic mana yg tidak????
Itu pun kira ok lah diorg nak post, still anak mokcik boleh dapat highlight
Kena boikot kang baru tau erti penyesalan
Cari makan kat sini jangan nak mendiva sangat nak arah itu ini kat wartawan kami
Quote akaisora 5-7-2024 11:16 AM
bising la makcik ni.diam2 sudah.hishhh
Quote QueenGambit 5-7-2024 11:28 AM
Jangan jd artis
Tu le risikonya
Apa yg ada di socmed tetap ada tak padam
Jejak digital tak pernah menipu
Quote asfaz 5-7-2024 11:44 AM
Ikat anak2 kau masuk dalam reban. Bising betul pompuan ni. Sape suruh anak kau seksi dlu?
Quote TomyamPuteh 5-7-2024 11:52 AM
Tapi ada je aciks2 kepam dlm ni yg puji2 kata sora si Esah sedap dan rare.
Quote ezacbee 5-7-2024 11:54 AM
Acik amiklah anak acik ni balik Singapore..

Kami tak mau..

Quote pocongkiutss 5-7-2024 11:55 AM
TomyamPuteh replied at 5-7-2024 11:52 AM
Tapi ada je aciks2 kepam dlm ni yg puji2 kata sora si Esah sedap dan rare.

Eh sore esah masa nyanyi ost ejen ali tu sedap ape
Quote pocongkiutss 5-7-2024 11:56 AM
Poyo acik ni..bab ko dgn ex menantu tu .jgn lupa juga kt pdg mahsyar yach
Quote dua_chzy 5-7-2024 12:11 PM
Taik la artis dan family artis ni suma. Masa menyundal tak hengat dosa aurat. Dah acah2 berhijab kononnya baru bising bila video ka gambar tersebar. So taik.
Quote ohsoyaya 5-7-2024 12:13 PM
Tunggang lg cik, tunggang
Quote kucingitam 5-7-2024 12:26 PM
mungkin makcik boleh beli copyright semua video anak makcik utk halang dari disebarkan..
Quote noor2 5-7-2024 12:33 PM
Video AA mabuk ,mak dia x nk komen ke
Quote princessmiang 5-7-2024 12:36 PM
Diamla makcik pergi la kelas usrah kat singapork tu
Quote yururi 5-7-2024 12:59 PM
Feeling entitlednya ummah singapork
Quote hokeypokey 5-7-2024 01:07 PM
meluatnya ngan mak cik ni, sibuk mengata anak orang, anak dia semua baik tak bleh kutuk.. eh ingat netizen pedulik???? puihhh
Quote 8Queen8 5-7-2024 01:19 PM
Begitulah adat kalau jadi artis kak. Kalau betul2 nak berubah berhenti dari industri hiburan

Lihat semua komen(60)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.045987 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top