CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Boleh Tau Kalau Panggil Saya Datin Che Puan, Suami Saya Sekarang Mungkin Suami Orang (Lain) Dulu” – Norjuma

4-7-2024 11:26 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 38869| Komen: 407

Description: Usahawan dan bekas personaliti TV, Norjuma Habib Mohamed mencuri tumpuan netizen apabila dia muncul dalam satu video, baru-baru ini.

Usahawan dan bekas personaliti TV, Norjuma Habib Mohamed mencuri tumpuan netizen apabila dia muncul dalam satu video, baru-baru ini.

Dalam video tersebut, Norjuma meminta rakan media untuk memanggilnya dengan gelaran ‘Datin Che Puan’ ketika menghadiri sesi sidang media bagi menjawab dakwaan dirinya dikenakan waran tangkap oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur.

"Sebenarnya boleh tau kalau panggil saya Datin Che Puan Norjuma. Saya sangat okay kalau dipanggil dengan gelaran itu."

"Kalau orang lain mungkin mereka akan cakap, ‘eh tak apa sebab kami tak kisah dengan gelaran itu. Itu tak apalah (hak mereka) kalau dah kahwin dengan orang lain kan."

Tambahnya lagi, dia masih mempunyai suami namun enggan mengulas lanjut mengenai hal itu.


"Suami saya sekarang adalah. Suami saya sekarang mungkin suami orang (lain) dulu."

Terdahulu, Norjuma didakwa dengan lima pertuduhan mencederakan tiga orang individu, melakukan khianat serta berdepan empat waran tangkap.

SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 4-7-2024 11:29 PM
datin che puan bla bla bla puihhh
cuba lempang acik ni sat kut tersedar dr lamunan khayalan dia tu
Quote JunkMail 4-7-2024 11:30 PM
Dapat datin dari datuk mana makcik? Delulu.. gi makan ubat sana
Quote bedahmenjuyah 4-7-2024 11:32 PM
Heran sgt gelaran bersifat pinjam sbb kahwin dgn sekian2.
Quote dubuk 4-7-2024 11:41 PM
hanya kau yang mampu
Quote lolipopmanish 4-7-2024 11:46 PM
Dia nikoh dgn sapeeeeeeee
Quote Yaya04 4-7-2024 11:49 PM
Menyampahhh pula dengar tone dia bercakap 'boleh tau panggil saya datin che puan.. im okay with that'

PUIHHHHHHHH
Quote TerataiMelur02 4-7-2024 11:51 PM
Ada baca komen kat fb katanyaaa dia ni memang pernah kawin dengan SB?
Quote edoraixora 4-7-2024 11:56 PM
Apa maksud dia, mungkin suami orang lain dulu?
Dia nak dissed azrinaz ke tu
At least azrinaz officially kahwin, ada majlis besar besaran, dianugerahkan title & paling penting ada pewaris dengan yg di sana
Engkau? Selamanya delulu
Quote kopokcikedis 4-7-2024 11:59 PM
GAM brand apa lah yg d sedut che puan niiii??
Quote doodlediddle 5-7-2024 12:00 AM
Dgr boleh percaya jangan!
Dia ni mmg ade masalah mental. Mereng dia tu boleh nmpk. Kesiannnnnn
Xde sapa nk selamatkan dia masuk hospital?
Quote annadonna 5-7-2024 12:00 AM
Mental siakkkkkk
Quote HappyGumbira 5-7-2024 12:03 AM
Khayalan menjelma ketika fikiran
Melayang menjauh mengenangkanmu
Suaramu yang mesra mengalunkan lagu
Irama hatimu yang sepi






Ko mmg banyak berkhayalkan juma
Quote sharlenetexas 5-7-2024 12:18 AM
Suami dia alien ke?

Quote sharlenetexas 5-7-2024 12:20 AM
kopokcikedis replied at 4-7-2024 11:59 PM
GAM brand apa lah yg d sedut che puan niiii??

Buah kecubung?

Quote Cookeelaat 5-7-2024 12:22 AM
Sejenis Leha Dior ke?
Quote babyLON. 5-7-2024 12:23 AM
tak paham apa dia cuba cakap
Quote doubleA 5-7-2024 12:38 AM
Dari cara cakap pun bunyi sewel dah
Quote Heydidle 5-7-2024 12:54 AM
Azrinaz sure tau sahib ke x juma ni kawen sb

Sape2 rajin gi try azrinaz sat
Quote akaisora 5-7-2024 12:56 AM
lain maciam peginya.mental sggh.gila gelaran.

Lihat semua komen(407)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.182373 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top