CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Peminat Terkejut! Nonny Nadirah Tampil Imej Botak

4-7-2024 08:11 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 18040| Komen: 83

Description: Pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah, 34, mengejutkan pengikutnya di Instagram (IG) apabila tampil dengan imej botak.

Pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah, 34, mengejutkan pengikutnya di Instagram (IG) apabila tampil dengan imej botak.

Menerusi klip video yang dipaparkan di media sosial itu Nonny atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin yang memakai cermin mata hitam kelihatan membuka bajunya dan dipercayai hanya memakai pakaian dalam sebelum bertindak memotong rambutnya dengan mesin pencukur.

Tindakan bekas peserta program realiti nyanyian Akademi Fantasia musim kelima itu mendapat banyak tanda suka dikalangan pengikutnya bagaimanapun ruang komen ditutup.

Tidak dapat dipastikan adakah tindakan Nonny bagi memenuhi tuntutan watak bagi projek terbaru atau sebaliknya.


Sebelum ini Harian Metro melaporkan artis dari Sabah yang cukup menyerlah dalam bidang lakonan itu mendedahkan dia makin pulih daripada gangguan sihir sejak tiga tahun lalu.

Nonny turut membuat perkongsian di IG mendakwa wajahnya menjadi senget sebelah akibat gangguan sihir sekali gus mencuri perhatian ramai di media sosial.

Sumber : Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rain2169 4-7-2024 08:13 AM
lawa dia ni.... tapiiii.......
Quote mamapea 4-7-2024 08:15 AM
muka senget ke sbb bell palsy?
Quote CoffeeOverdose 4-7-2024 08:21 AM
crew cut ni kan in trend. muka senget tu yakin ke tkda penyakit lain?
Quote divalaura 4-7-2024 09:04 AM
bercelaru hidup dia ni
pastu salahkan anxiety dan depression
Quote KamikuP 4-7-2024 09:19 AM
Lepas x jadi kawen terus wengg
Quote asma87 4-7-2024 09:27 AM
Cantik sgt cm nonny pon leh gila isim...

Hodoh sangat pon gila isim jugak....

Hermmm baiklah yg biasher2 je...
Quote sukacactus 4-7-2024 09:29 AM
Another Britney Spears in the making?
Quote lilac85 4-7-2024 09:30 AM
Apa function but bedak sblm tarah
Quote ketambangkang 4-7-2024 09:31 AM
boleh geng la ni ngn iqram dinzly, patia latip
Quote Prickford 4-7-2024 09:35 AM
lilac85 replied at 4-7-2024 01:30 AM
Apa function but bedak sblm tarah

Tak nak rambut tu melekat2 cucuk area situ bila potong

Quote fifie_olin 4-7-2024 09:36 AM
dia knp ek
Quote user_lost 4-7-2024 09:45 AM
kadang2 terlebih batu pun boleh buatkan mental kita sakit..
sebab pengambilan yang tak dibendung.. jadikan ketagihan nak batu dan ketakutan bila berjumpa orang ramai.. disitulah bermula anxiety dan depresi..

(takde kene mengena, tapi kalau kena.. kena lah)
Quote Lula2 4-7-2024 09:47 AM
Teringin jugak buat rambut mcm ni. Tp takut buruk kt aku
Quote intan_smsb 4-7-2024 09:51 AM
ketambangkang replied at 4-7-2024 09:31 AM
boleh geng la ni ngn iqram dinzly, patia latip

boleh buat club diaorg ni nati
Quote supersudoku 4-7-2024 09:51 AM
Dia dulu bf ngan sape yg frust camni ek..lupa
Quote linb 4-7-2024 09:53 AM
Edited by linb at 4-7-2024 09:55 AM
mamapea replied at 4-7-2024 08:15 AM
muka senget ke sbb bell palsy?


Kawan meols ada kena bells palsy. Kesian tengok dia.. Makan masa juga nak sembuh.

Tapi kawan meols takde la sampai cukur cukur rambut jadi botak
Quote ReginaGeorge 4-7-2024 09:56 AM
Nonny ni naturally effortlessly cantik. Such a waste..
Quote TomyamPuteh 4-7-2024 09:58 AM
Alip Ajis mohon tolong betulkan si Nonok ni balik
Quote AnnaSendin 4-7-2024 09:58 AM
Attention dabel-u-hore

Lihat semua komen(83)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:02 AM GMT+8 , Processed in 0.121083 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top