CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tiada Apa Yang Boleh Halang Kami Berhubung” – Aliff Aziz

3-7-2024 10:06 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11607| Komen: 29

Description: Pelakon sensasi, Aliff Aziz meluahkan rasa lega dan syukur prosiding kes khalwat bersama Ruhainies hari ini berjalan dengan lancar


Pelakon sensasi, Aliff Aziz meluahkan rasa lega dan syukur prosiding kes khalwat bersama Ruhainies hari ini berjalan dengan lancar

Memetik BH Online, Aliff berkata dia terus memberikan komitmen dan kerjasama kepada pihak mahkamah untuk prosiding seterusnya.

“Alhamdulillah, apa yang harus dijalankan hari ini berjalan dengan lancar dan seperti yang dibicarakan di mahkamah, prosiding ini akan mengambil tempoh dan bersambung pada tarikh lain. Saya lega semuanya berjalan lancar dan mohon semua mendoakan prosiding ini berjalan dengan baik,” katanya.

Dalam pada itu, Aliff berkata apa yang dimuat naik di media sosial bukan perkara yang perlu dipertikaikan dan dia bersama Ruhainies masih berhubung seperti biasa.

“Saya dan Ruhainies harus melalui prosedur mahkamah berkaitan kes ini, jadi kadang-kala bila kami ‘repost story’, orang tafsirkan kami berbalas ‘story’ dan sebagainya. Bagi saya, tiada apa-apa yang boleh halang untuk kami berhubung.


“Kami tidak bergaduh. Sebab saya rasa apa yang orang fikir sepatutnya berlaku, di mana ada kes belum selesai jadi hubungan keruh, tidak bercakap dan bermasam muka.

“Bagi saya, buat masa sekarang, tiada apa-apa alasan untuk saya dan Ruhainies bermasam muka atau bergaduh. Apa sahaja hantaran dibuat berkaitan dengan kerja atau sebagainya adalah ‘harmless’,” katanya.

SUMBER: BH Online/Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 4-7-2024 01:00 AM
yela duda romeo kaki goreng kaki spin kaki curang, mak ko jer pecaya
Quote mojarean_X 4-7-2024 07:49 AM
Teruskan selagi korang benamkan thread2 janda pelakon tu
Quote BoongaKertas 4-7-2024 08:18 AM
jap, apa status viewers drama baru dedua ni? power ke korang?
Quote 0rkidHut4n 4-7-2024 08:49 AM
silalah berhubung. netizen nak korang ke jinjang pelamin
Quote CoffeeOverdose 4-7-2024 08:51 AM
Sarah Yasmin tgh gigil..
Quote noor2 4-7-2024 08:52 AM
Cantik sikit bila x pakai tudung je...bila pakai tudung terus rupa biasa sgt2...tu pun mekap sekati..
Quote Hypothetically 4-7-2024 08:59 AM
Kesian, nak jumpa ruhainis pun line kena clear dulu ikut pintu belakang.
Quote Rogue98 4-7-2024 09:04 AM
Dah kenapa pulak nak gaduh masam muka...korang bukan suami isteri yg nak cerai...
Tapi kelakar R aritu bertegas kata diaorang dah tak berhubung...menipu tak sudah.
Quote Sendawg 4-7-2024 09:07 AM
Sextape mana AA ngan Ruhingus?
Quote awex^returns 4-7-2024 09:13 AM
kisah plak aku ko nak berhubung ke, nak apa ke
tak perlu penjelasan
dah tau ko ni kaki penipu
betina tu pon kaki penipu
zaman sekarang buatmaksiat pun bangga
sekufu
Quote marchikobonzo 4-7-2024 09:43 AM
Abis tu yang kena tunggu kat pintu belakang tu kenapa? Kata tak da apa yg menghalang
Quote scarflicious 4-7-2024 09:45 AM
Kak nak berhubung ke nak apa ke ada aku kesah.

Anak2 tu jengok. Bagi nafkah. Jgn nak bebird tu berterbangan je.
Quote goldcarrot 4-7-2024 10:22 AM
Baiklah!
Quote goldcarrot 4-7-2024 10:23 AM
Rogue98 replied at 4-7-2024 09:04 AM
Dah kenapa pulak nak gaduh masam muka...korang bukan suami isteri yg nak cerai...
Tapi kelakar R a ...

Tk leh nk recall byk sgt penipuan
Quote KamikuP 4-7-2024 11:09 AM
Agak2 depa pasang lagu Bruno Mars tak bila bersenggama? ekekekek
Quote user_lost 4-7-2024 12:08 PM
Ruhaijiks ni selagi media bagi spotlight selagi tu dia suka... cuba media boikot dia since dia ckp wartawan mcm bab1 dlu.. kau tak rasa dia menggelupor? tp jenis muka setebal mekap, dia lupa apa yg dia ckp kt wartawan dulu...
si alip najis ni pun sama.. kalau tak mak kau bekap kau, jangan harap lah kau boleh survive..
btw, bodyguard tu dari company yg sama... pakat ehh?
Quote cik_ingeniare 4-7-2024 12:38 PM
sukati korang ler.. acah acah tak bersalah kome berdua ye.. bila mahkamah nak jatuh hukum ni
Quote christmaseve 4-7-2024 01:08 PM
Cerai kali ni nmpk mcm dah berpatah arang betul dgn xwife. Tah ape la cerita yg sebenar2nya yg diorg je tau
Quote betty-boo 4-7-2024 01:29 PM
Kawin je la...

Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:14 AM GMT+8 , Processed in 0.096637 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top