CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tak Payah Bayar Balik” – Bekas Pekerja Dedah Kebaikan Datuk K & Siti Nurhaliza, Bagi RM90K Siapkan Ubah Suai Rumah Selepas Ditipu

7-6-2024 03:22 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 4766| Komen: 18

Description: Melalui laporan portal hiburan popular, bekas pekerja menyifatkan penyanyi tersohor tanah air iaitu Datuk Siti Nurhaliza sebagai bidadari kerana menolongnya ketika dalam kesusahan.

Melalui laporan portal hiburan popular, bekas pekerja menyifatkan penyanyi tersohor tanah air iaitu Datuk Siti Nurhaliza sebagai bidadari kerana menolongnya ketika dalam kesusahan.

Kata individu tersebut, Siti Nurhaliza atau mesra dipanggil sebagai Tokti telah membantunya dengan memberi wang sebanyak RM90,000 bagi menyiapkan kerja ubah suai rumah yang tergendala dua tahun lalu.

"Saya pernah kena tipu dengan kontraktor tapi Datuk K dan Siti membantu saya siapkan ubah suai rumah itu. Terdiam saya ketika itu."


Bencerita lanjut mengenai kebaikan Tokti dan suaminya, bekas pekerja yang bernama Khairul itu berkata Datuk K enggan dia membayar semula wang yang sudah diberikannya untuk ubah suai rumah itu.

Khairul yang ketika itu baru saja diserang angin ahmar sememangnya terharu dengan pertolongan pasangan itu.

"Sewaktu itu saya sedang strok teruk dan Datuk K menyatakan doa orang yang sakit ini makbul. Jadi dia hanya minta saya doakan yang baik-baik untuk keluarganya."

SUMBER : mStar/Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sleepandream 7-6-2024 05:39 PM
proud of my idolat... muahciked
Quote zuriey 7-6-2024 07:38 PM
Pasti duit tokti kan kikiki
Quote chanthik 7-6-2024 07:55 PM
Khairul ni kerja lama kan dengan Siti? Zaman anak dara lagi? Dia ni kira orang kuat Siti jugak dulu kan?
Quote QueenIsolde 7-6-2024 08:05 PM
Ct caras ni mmg baik chuols tolak tang dia caras tok kertu je. Yg lain bgi iols dia ok, wpon ada yg kata dia fake tp takde la se'fake' retis tersohor sorg lgi.
Quote anony-mous 7-6-2024 10:30 PM
Rasanya better diam je tggu la tokti xde di dunia ni. Nnti org ambil kesempatan plak dkt tokti
Quote pakwetizzaqyah 9-6-2024 01:37 PM
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??
Quote Mamidingdong 9-6-2024 02:04 PM
pakwetizzaqyah replied at 9-6-2024 01:37 PM
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??

Tak heran u, kan tokti rapat dgn kaklong
Quote Kurex 9-6-2024 02:25 PM
duit sitot la tuuuuu.. nak harapkan duit laki, laki pun menumpang
Quote hyie 9-6-2024 03:18 PM
heols ni ke yang abang Alud tu? kalau ya, heols jadi bodigad ct since zaman anak dara kat SRC lagi yach..
Quote Orix 9-6-2024 03:21 PM
pakwetizzaqyah replied at 9-6-2024 01:37 PM
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??

Terang lagi bersuluhhhh
Quote pakwetizzaqyah 9-6-2024 03:21 PM
Mamidingdong replied at 9-6-2024 02:04 PM
Tak heran u, kan tokti rapat dgn kaklong

jadi betul la
Quote rosevelvet 9-6-2024 05:49 PM
QueenIsolde replied at 7-6-2024 08:05 PM
Ct caras ni mmg baik chuols tolak tang dia caras tok kertu je. Yg lain bgi iols dia ok, wpon ada yg  ...

Sapa wei retis tersohor sorang lg yg fake
Quote KamikuP 10-6-2024 04:05 PM
Knp Diva AA anti sgt ngan tokti cecite..
Quote supernaturalee 10-6-2024 04:21 PM
kenapa dh tak kerja dgn tokt

Quote theotherfriend 10-6-2024 07:58 PM
supernaturalee replied at 10-6-2024 04:21 PM
kenapa dh tak kerja dgn tokt

Stroke kott…
Quote I.K.A888990 10-6-2024 08:09 PM
awat hatok k pegang tgn bini gitu
Quote guesswho09 10-6-2024 09:27 PM
Agaknya dah tak keje sebab stroke?
and duit tu kira pampasan ke guane?
Quote Tunakimchi 10-6-2024 10:22 PM
Baiknye tokti.

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:31 PM GMT+8 , Processed in 0.057022 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top