CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4655|Reply: 18

“Tak Payah Bayar Balik” – Bekas Pekerja Dedah Kebaikan Datuk K & Siti Nurhaliza, Bagi RM90K Siapkan Ubah Suai Rumah Selepas Ditipu

[Copy link]
Post time 7-6-2024 03:22 PM | Show all posts |Read mode




Melalui laporan portal hiburan popular, bekas pekerja menyifatkan penyanyi tersohor tanah air iaitu Datuk Siti Nurhaliza sebagai bidadari kerana menolongnya ketika dalam kesusahan.


Kata individu tersebut, Siti Nurhaliza atau mesra dipanggil sebagai Tokti telah membantunya dengan memberi wang sebanyak RM90,000 bagi menyiapkan kerja ubah suai rumah yang tergendala dua tahun lalu.


"Saya pernah kena tipu dengan kontraktor tapi Datuk K dan Siti membantu saya siapkan ubah suai rumah itu. Terdiam saya ketika itu."


  



Bencerita lanjut mengenai kebaikan Tokti dan suaminya, bekas pekerja yang bernama Khairul itu berkata Datuk K enggan dia membayar semula wang yang sudah diberikannya untuk ubah suai rumah itu.


Khairul yang ketika itu baru saja diserang angin ahmar sememangnya terharu dengan pertolongan pasangan itu.


"Sewaktu itu saya sedang strok teruk dan Datuk K menyatakan doa orang yang sakit ini makbul. Jadi dia hanya minta saya doakan yang baik-baik untuk keluarganya."


SUMBER : mStar/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 05:39 PM | Show all posts
proud of my idolat... muahciked
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasti duit tokti kan kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Khairul ni kerja lama kan dengan Siti? Zaman anak dara lagi? Dia ni kira orang kuat Siti jugak dulu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct caras ni mmg baik chuols tolak tang dia caras tok kertu je. Yg lain bgi iols dia ok, wpon ada yg kata dia fake tp takde la se'fake' retis tersohor sorg lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya better diam je tggu la tokti xde di dunia ni. Nnti org ambil kesempatan plak dkt tokti
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-6-2024 01:37 PM | Show all posts
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 9-6-2024 01:37 PM
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??

Tak heran u, kan tokti rapat dgn kaklong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2024 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
duit sitot la tuuuuu.. nak harapkan duit laki, laki pun menumpang
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 03:18 PM | Show all posts
heols ni ke yang abang Alud tu? kalau ya, heols jadi bodigad ct since zaman anak dara kat SRC lagi yach..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah replied at 9-6-2024 01:37 PM
betul ke tok k ni bdk zahid hamidi??

Terang lagi bersuluhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 03:21 PM | Show all posts
Mamidingdong replied at 9-6-2024 02:04 PM
Tak heran u, kan tokti rapat dgn kaklong

jadi betul la
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 7-6-2024 08:05 PM
Ct caras ni mmg baik chuols tolak tang dia caras tok kertu je. Yg lain bgi iols dia ok, wpon ada yg  ...

Sapa wei retis tersohor sorang lg yg fake
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 04:05 PM | Show all posts
Knp Diva AA anti sgt ngan tokti cecite..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 04:21 PM | Show all posts
kenapa dh tak kerja dgn tokt

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 10-6-2024 04:21 PM
kenapa dh tak kerja dgn tokt

Stroke kott…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
awat hatok k pegang tgn bini gitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya dah tak keje sebab stroke?
and duit tu kira pampasan ke guane?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baiknye tokti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 11:24 AM GMT+8 , Processed in 1.143761 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list