CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Dipeluk Lelaki Muda, Peminat Risau Fatiya Latiff Kerap Bertukar Pasangan - "Carilah lelaki yang baik. Risau zaman sekarang ramai nak p***y je" ...

17-5-2024 08:11 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 28526| Komen: 40

Description: Pelakon kontroversi, Fatiya Latiff sekali lagi mencuri perhatian warga maya apabila dia ada memuat naik video mesra bersama seorang lelaki muda.


Pelakon kontroversi, Fatiya Latiff sekali lagi mencuri perhatian warga maya apabila dia ada memuat naik video mesra bersama seorang lelaki muda.

Dalam hantaran tersebut, pelakon itu dilihat dipeluk erat oleh lelaki berkenaan dalam satu bilik persalinan pakaian.


Namun, perkongsian tersebut menerima reaksi negatif dalam kalangan netizen di media sosial.

Kata peminat, Fathia hendaklah berhati-hati dalam mencari pasangan dan berhenti mencari perhatian dengan cara seperti itu.


"Fatiya, carilah lelaki yang baik tau. Risau zaman sekarang ramai nak p***y je."

"Anak ikan siapa lah yang dibayar ni? Jenis sauk je mana-mana."

Sebelum ini, Fathia ada berkongsi foto berpelukan bersama lelaki ketika dia bercuti di Jepun.

Malah, ada juga video memaparkan dia dicium seorang lelaki warga asing sehingga menimbulkan spekulasi dalam kalangan peminat.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 16-5-2024 11:17 PM
eh ingatkan yg sebelah yg my abang tu lelaki muda
terkejut kiah
Quote Posh_Madelyn 17-5-2024 01:04 AM
Takut kena siplis je dia ni
Quote sleepandream 17-5-2024 01:05 AM
apa gambar jerebu zaman 3gp ke
Quote Mimo.mimo 17-5-2024 02:18 AM
sleepandream replied at 17-5-2024 01:05 AM
apa gambar jerebu zaman 3gp ke

Style zaman 15 tahun lepas punya gambo
Quote royaldanish 17-5-2024 02:40 AM
sleepandream replied at 16-5-2024 05:05 PM
apa gambar jerebu zaman 3gp ke

kan zaman2 dia dan anju clubbing hampir tiap malam
Quote divalaura 17-5-2024 02:50 AM
my abang
Quote cempakaa 17-5-2024 04:47 AM
Kesian dia ni
Quote jihyomelly 17-5-2024 07:47 AM
sama naik dgn bff..nak tgk sapa paling byk tangkap gambar dgn jejanz kot
Quote MadameOnion 17-5-2024 07:51 AM
eeehhh lantaklah si mereng ni..suci lagi ke?
Quote vanillaninja 17-5-2024 08:09 AM
Sheols suh budak kedai selfie dengan sheols dalam fitting room ke. Asal boleh je si Fatiya ni. Nak prove apa pun tak tau.
Quote lasagna 17-5-2024 08:33 AM
vanillaninja replied at 17-5-2024 08:09 AM
Sheols suh budak kedai selfie dengan sheols dalam fitting room ke. Asal boleh je si Fatiya ni. Nak p ...

dia nk prove kan yg dia ni acah2 'laku' laa apo lagi..
nk tyg kat netz yg dia still relevent dlm industri.

Quote sangbara2020 17-5-2024 10:05 AM
chia di usia senja...kahkah
Quote jalfa 17-5-2024 10:07 AM
Anak sapa la jantan tu..harap mak budak tu tibai bontot dengan penyapu
Quote imanjannah 17-5-2024 10:45 AM
peminat mna la yg risau sgt tu, bukan muda lagi pun, dah nak 40..
Quote MeowPARSI 17-5-2024 10:52 AM
Kalau aku jadi mak dia,, mesti aku sedih sgt sgt..
Quote prettygood 17-5-2024 11:37 AM
iols tak terkejut, lagipun orang kata jodoh cerminan diri. kalau org tu baik alim, mesti nak cari yg baik gak kan. kalau yg duk clubbing tiap malam takkan ttbe nak cari ustazah lak, sape nak teman dia clubbing nanti hihihi
Quote 8Queen8 17-5-2024 02:16 PM
Edited by 8Queen8 at 17-5-2024 02:17 PM

Lelaki yang belaga pipi di kelab tu ketua security. Kalau ada bini, mesti kena soal siasat kenapa ambil gambar camtu.

Budak lelaki tu pula seperti budak tingkatan 3 saja. Masuk fitting room ambit sambar, sesuatu sangat. Geli I tengok
Quote dua_chzy 17-5-2024 02:44 PM
Korang nak risau apa. Memang masing2 saling try mengtry.
Quote bankerpencen 17-5-2024 08:22 PM
Dah besar panjang, pandai2 la dia hidup. Dapat penyakit apa sekalipun, dia sendiri tanggung

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 11:44 AM GMT+8 , Processed in 0.279954 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top