CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

DJ Lin Menang Anugerah ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai’, Tetap Menjadi Pilihan Pendengar

17-5-2024 08:16 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 29299| Komen: 74

Description: Penyampai radio Suria FM, DJ Lin dilaporkan sekali lagi merangkul anugerah Penyampai Radio Paling Dipercayai sempena acara Reader’s Digest Trusted Brands 2024, baru-baru ini.

Penyampai radio Suria FM, DJ Lin dilaporkan sekali lagi merangkul anugerah Penyampai Radio Paling Dipercayai sempena acara Reader’s Digest Trusted Brands 2024, baru-baru ini.

Difahamkan, kemenangan itu adalah merupakan kali ke-4 berturut-turut buat penyampai radio wanita itu.

Berikutan itu, DJ Lin tampil meluahkan rasa syukur dan menganggap anugerah tersebut sebagai pembakar semangat untuknya memberikan perkhidmatan terbaik buat pendengar.


"Pengiktirafan ini sememangnya akan jadi penguat semangat dan inspirasi buat saya untuk terus memberi komitmen yang padu terhadap jenama Suria FM dan industri radio Malaysia."

Dia juga mengucapkan terima kasih buat keluarga, rakan media dan juga para peminat yang tidak putus-putus memberikan sokongan sepanjang penglibatannya dalam dunia penyiaran radio sejak tahun 1999.

Sekadar info, DJ Lin adalah merupakan Pengurus Besar Suria FM dan dia juga mengendalikan segmen Suria Cinta yang bersiaran setiap hari bermula pukul 8 malam hingga 1 pagi.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nyoyoyenye 17-5-2024 12:14 AM
lol ??
Quote jiwakacau06 17-5-2024 12:35 AM
sorry...u r cancel....
kes tyzo dh cukup buat org xcya....
booo
Quote SalenaGomez 17-5-2024 12:42 AM
Boleh caya ke award mcm ni? Readers Digest tu pon dah lama x nampak kewujudan nya
Quote j3m4h 17-5-2024 01:09 AM
Dj kuat ponteng sore mendesah sangap pon boleh menang award picisan ye…sedeyyy bebenok..#undertable#tangga
Quote Mimo.mimo 17-5-2024 02:15 AM
Awards beli ke nyah? Cam propa jer "paling dipercayai"
Quote divalaura 17-5-2024 02:48 AM
muka dia je lah sokmo naik LOL
Quote prizadane 17-5-2024 06:45 AM
Dj lin ni kalau time meeting pun akan cakap macam tengah on air ke? Kalau iols in the meeting, confirm tertido n meeting sejam drag sampai 2jam sebab slow sangat pace percakapan sheols
Quote silampumeja 17-5-2024 07:28 AM
Tahniahlah....

Since ni benang pasal dj,
Takde siapa ke bukak benang panggilan ibu mangsa pedophilia suami sendiri yg gugurkan anak demi taknak jadikan anak mangsa tu....

Nak bincang reaksi sy fyn sbagai dj yg mendengar luahan
Quote ___ 17-5-2024 08:02 AM
Boleh percaya ke ni?
Quote lasagna 17-5-2024 08:08 AM
SalenaGomez replied at 17-5-2024 12:42 AM
Boleh caya ke award mcm ni? Readers Digest tu pon dah lama x nampak kewujudan nya

company dah shut down worldwide kot.. baru-baru ni..
Quote fatimahmarkonah 17-5-2024 08:59 AM
Tah2 ada 1 je pencalonannye
Quote laksmanabentan 17-5-2024 09:11 AM
hahahhahahahahaha.... berapa kena bayar nih??
Quote laksmanabentan 17-5-2024 09:11 AM

berapa bayar jer uuoolllsssss.... hahahhahaha...
award mcm nih tinggal nego harga jer....
Quote awex^returns 17-5-2024 09:16 AM
sampai hari ni aku tak pernah suka dia ni kat radio, tak minat
and aku tak rasa pon dia popular
macam mana dia menang award ni
beli ke
Quote nw111 17-5-2024 09:21 AM
SalenaGomez replied at 17-5-2024 12:42 AM
Boleh caya ke award mcm ni? Readers Digest tu pon dah lama x nampak kewujudan nya

Sape yg undi?
Quote pittjie 17-5-2024 09:27 AM
sapa juri? sapa vote? stesen2 lain nominated dj2 dia org tak ni? ke dia sorang2 je calon tun katagori tu?
Quote beni_nikaido 17-5-2024 09:54 AM
sape undi?
Beni tak tau ape2 pun pasal undian ini?
Quote sangbara2020 17-5-2024 09:55 AM
kah kah...suria dh xlaku ke tu???????????
jalanlahhhhhhhhhhhh
Quote asfaz 17-5-2024 09:56 AM
Bila undinya? netizens tak tau pun. Undi diri sendiri ke apa

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 03:27 PM GMT+8 , Processed in 0.068867 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top