CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Itu Bukan Rambut Saya, Itu Topi Bulu” – Enggan Disalah Anggap, Yuna Jelaskan Awal-Awal

13-5-2024 04:02 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7510| Komen: 51

Description: Sebelum ini, penyanyi popular, Yuna sering menjadi bualan netizen susulan fesyen unik yang sering diperagakan di laman media sosialnya.

Sebelum ini, penyanyi popular, Yuna sering menjadi bualan netizen susulan fesyen unik yang sering diperagakan di laman media sosialnya.

Terbaru, melalui platform Instagram, Yuna awal-awal menegaskan bahawa dia memakai topi bulu-bulu, sebelum netizen salah anggap ia adalah rambutnya.

"Itu bukan rambut saya tapi memandangkan saya sudah dapat perhatian daripada anda… Jangan berhenti berbicara soal Palestin."


Dalam pada hantaran yang sama, penyanyi lagu Langit itu berkata bahawa kini dia hanya bekerjasama dengan pereka fesyen tempatan dan mereka yang sering menyatakan solidariti buat saudara Islam di Palestin saja.

Rata-rata netizen yang melihat hantaran tersebut ‘lega’ dengan penjelasan Yuna tetapi ada juga sesetengah daripada mereka kurang senang melihat penyanyi itu memakai aksesori sedemikian.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 13-5-2024 04:04 PM
Tudung tu untik tutup leher dan dada juga....
Quote edayildiz 13-5-2024 04:22 PM
makin kelaut..dlu she oakai tdg bawal je..mentang dh duk us
tp makcik i dk us dlu btdg bawal jgk zaman ank dara..now lain betul..mcm xcaya lak org yg begitu blh jd mcmtu....i xjudge pun sbb dia baik
Quote prettyuglybabe 13-5-2024 04:56 PM
leher pun terbuka luas, tunjuk je la rambut tu..
takde beza pun..
Quote airmineral 13-5-2024 05:00 PM
soalan serius, xsusah ke weh tutup rambut je tanpa tutup leher telinga sume? xrasa insecure ke anytime tutup kepala tu boleh tercabut/terbang ?
mcm lagi senang je kalau sarung tudung tu betul2.
Quote Rogue98 13-5-2024 05:02 PM
Block jer lah pompuan ni...ntah apa2 fashion n lifestyle dia...serabai....cakap pun dah mcm org black....adik beradik Joe flizzo
Quote noor2 13-5-2024 07:06 PM
Dia ni mmg asal org bandar ke atau org kg...alang2 pakai mcm tu baik buka tudung terus...buka tudung pun peduli apa org nk kutuk...tp pakai mcm ni mcm x ikhlas je ko nk bertudung...
Quote _kelly 13-5-2024 07:56 PM
edayildiz replied at 13-5-2024 04:22 PM
makin kelaut..dlu she oakai tdg bawal je..mentang dh duk us
tp makcik i dk us dlu btdg bawal jgk  ...

kat malaysia pon ramai gitu..pakai tudung labuh zaman sekolah, naik 30an pakai turban tak padan pipi bulat
Quote missbigrockstar 13-5-2024 08:15 PM
It's OK yona. Semua org tau tudung awak dah lama terbang kat US sana nun
Quote stania83 13-5-2024 08:29 PM
ala yuna kalau buka tudung hilang uniqueness yuna. headgear yg yuna pakai yg buat yuna rare dan ada attitude. kalau freehair kosong takde jiwa
Quote jejaka_hensem 13-5-2024 08:48 PM
Sama je sis dgn retis malaysia yg depan org kemain berjilbab ala2 wanita lindungan kaabah,tapi kat belakang...

Quote siasia 13-5-2024 08:52 PM
Tapi apa pencapaian dia selama dah di US tu. Sbb x follow dia jd kurang tahu level mana dia skrg. Lps duet ngan Usher tu mcm x dgr lg apa projek br dia.
Quote sleepandream 13-5-2024 09:00 PM
laaa mmg gitu jeh fashion kepala sheols sejak belas2 tahun lalu... berturban... sesuai jah dgn bentuk muka lonjong sheols... ini muka bolat mcm enot gigih nak berturban tu harus iols kecam!
Quote jihyomelly 13-5-2024 09:12 PM
Edited by jihyomelly at 13-5-2024 09:14 PM

dah memang gitu sejak ke yu es…kawan iols sek men agama lps spm hmm melayang tudung..siap skirt pendek rambut blonde lagi..b4 kawin siap berlove bite..kawin kali ke2 dgn dato mana ntah still tak bertudung..tapi lantakkan sbb dah berlaki..dia pun baik xde la kekwat..kitorg yg bukan skolah agama pulak byk yg bertudung labuh (iols tudung biasa x labuh hahahaha)
Quote nazurah 13-5-2024 09:16 PM
sheols ni ibarat selangkah lagi tercabutlah serkup kepala tu... sikit2 terbukak, lama2 semua tercabut.

yuna tunggu netizen lalai jek... hehe
Quote pakwetizzaqyah 13-5-2024 09:36 PM
pakai tak pakai sama je...

muka awam ulu banat...

lain la mcm tiz zaqyah aku ni
Quote mizzmimi 13-5-2024 09:49 PM
Menggigil nak hijabless
Quote cikatilia 14-5-2024 10:19 AM
aiyooo bersepah2 betul dia ni
Quote apedehal 14-5-2024 10:26 AM
Bertudung xbertudung da besar berlaki sndiri boleh fikir..yg aku heran ko rasa lawa ke fesyen gitu yuna
Quote imanjannah 14-5-2024 11:43 AM
bila pemahaman yg aurat tu hanya tutup kepala je

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.050824 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top