CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Benda Kecil Pun Dia Minta Cerai..” – Rumah Tangga Mula Goyah Sebelum ‘Shooting’, Aliff Aziz Dedah Bella Sering Minta Cerai

13-5-2024 03:59 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12849| Komen: 76

Description: Penyanyi dan pelakon sensasi, Aliff Aziz mengakui dirinya memilih untuk mendiamkan diri ketika dilanda kontroversi curang dengan isterinya, Bella Astillah bagi mengelakkan lebih banyak salah faham yan ...

Penyanyi dan pelakon sensasi, Aliff Aziz mengakui dirinya memilih untuk mendiamkan diri ketika dilanda kontroversi curang dengan isterinya, Bella Astillah bagi mengelakkan lebih banyak salah faham yang terjadi.

Melalui sebuah temu bual bersama Melodi, Aliff mengakui kesilapan daripada pihaknya dan perkara tersebut merupakan kesilapan yang memalukan buat aktor ini. Dia juga menafikan mempunyai niat untuk menjatuhkan Bella.

"Aliff minta maaf kepada semua. Sebelum ini, Aliff nampak temu bual dia (Bella) cakap ‘no komen’ kepada rakan media. Kenapa dia tak cakap macam itu awal-awal. Ya, saya berlaku curang."

"Ia bukan rancangan, itu perbincangan antara saya dan keluarga. Perbualan itu berlaku pada 6 April ketika sesi podcast saya baru-baru ini."


Tak cukup di situ, bapa kepada dua cahaya mata ini mengakui dirinya pernah cuba ingin memperbaiki hubungan bersama Bella. Dia juga berkata pergolakan yang berlaku ini bermula sebelum dirinya shooting bersama aktres Ruhainies.

"Kalau nak cerita, biar cerita penuh. Kenapa tak cerita pasal sebelum itu. Sewaktu saya sedang berusaha untuk perbaiki rumah tangga. Jangan kata rumah tangga hancur sebab saya shooting. Benda ni sebelum shooting lagi.
 
"Bella pernah minta cerai dan tarik balik. Benda itu berlaku bulan Disember, saya mula shooting bulan Januari. Dia tarik balik sebelum saya shooting dengan Ruhainies. Benda kecil-kecil pun dia minta nak cerai."

SUMBER : Melodi/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lolipopmanish 13-5-2024 04:01 PM
tak abes lg alep ni menceceh yee
Quote SalenaGomez 13-5-2024 04:10 PM
Wahhhh rancak ek alep skrg. Mesti bz dgn pelbagai rancangan
Quote hasniey 13-5-2024 04:16 PM
Ko tu bukan 1st time kantoi dgn prempuan.mmg la bini asik mintak cerai je.penat agaknya nk pikir laki dok ngulit betina mana la bila laki xbalik rumah.
Ko xsuka ko lepaskan la
Nak tahan2 xnak cerai dah kenapa
Xpaham la ai dgn alep ni
Quote imanamsyar 13-5-2024 04:24 PM
heheheeee..curang tu bukan bende kecik bang..yang kecik tu kote abang..hahahahaaaa
Quote JunkMail 13-5-2024 04:28 PM
Kepala putik kau lah lepp... Sukati bini kau lah nak komen ke taknak komen. Sentap pulak kau ye..
Kau ceraikan je lah bini kau tu nak simpan lagi buat apa..kau tu dah la miskin harta miskin adab pulak lagi...
Quote Robitadotcom 13-5-2024 04:29 PM
awat dia marah sgt ngn muaz. nk tutup kemaluan sendiri la tu. confuse kejap siapa yg kene tangkap khalwat.
Quote sharlenetexas 13-5-2024 04:33 PM
Dah ko perangai buruk mmg lah bini mintak cerai.


Quote aint 13-5-2024 04:36 PM
hmm... boring ... next..
Quote youell 13-5-2024 04:36 PM
Poodahhhh..rumah tgga ko curang..asalnya mmg sebab ko pun..
Quote jihyomelly 13-5-2024 04:39 PM
sejak skandal xleh menceceh kluarkan receipt dia lak menceceh tak brenti…si kemek pun dah tak kuasa la nak melayan..lps kan la si kemek moga bahagia dgn kemut…
Quote bawaku_terbang 13-5-2024 04:40 PM
bakal meroyan lg ni bila dah sah serai nnt
Quote chandrahusin 13-5-2024 04:45 PM
Failed lah kau Alip
Tp kat TV3 msh ada lagi ye drama alip ni petang smlm
Bella plk non stop aku tgk lps 1 prog 1 prog ada Bella kat TV Awesome
Netz gaduh2 pilih side
Diorg bikin duit appear sana sini
Quote Rogue98 13-5-2024 04:57 PM
Kau skandal dgn berbelas2 orang termasuk mak anak 3 kau kata benda kecik? Jantan tak de kemaluan. Masa skandal dgn Peah n adik ipar kau tu Muaz dah ada lom?
Quote asfaz 13-5-2024 04:59 PM
Kau tak nak cerita psal skandal dgn adik ipar ke?
Quote airmineral 13-5-2024 05:02 PM
balik2 bini tu juga yg salah
tp dulu lagi bella gagah juga pertahankan laki dia ni
mungkin ini cara nak bagi bini nya tu sedar agaknya pasal laki dia ni
Quote akuMNdia 13-5-2024 05:02 PM
sakit benau ati dia bila bela dah xmo komen apa2..
Quote pembacagosip 13-5-2024 05:06 PM
semakkkkkkkkkk la
Quote Hypothetically 13-5-2024 05:07 PM
Part bella curang, yg PRO ALEP cakap takde compromise, curang tetap curang dan curang tak patut di balas dgn curang, then apa yg alep buat tu pegi curang dgn ruhainies tak ke benda sama, tak kisah lah rumahtangga ada masalah ke hapa, curang tetap curang dan curang tak patut di balas dgn curang, tak boleh tunggu ke selesaikan masalah rumahtangga dulu?? Lepas cerai baru move on to another relationship. Tak malu lagi kena tangkap khalwat.
Quote Tiggybiru 13-5-2024 05:23 PM
Hr ni aku bad mood
Ada perasaan mcm nk memaki manusia
Hang yg ****** mem****** sana sini
Hg kata bini hg suka minta cerai pulak?? Mak hg,gf2 hang and bini hang kena stop enable perangai ***** hang ni. Hg tak normal la woi

Lihat semua komen(76)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.050519 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top