CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Nak Tunjuk ‘Body’ Ke Sebenarnya?” – Fezrul Khan Dikecam Muat Naik ‘Tutorial’ Pemakaian Ihram

13-5-2024 03:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4748| Komen: 44

Description: Pelakon Fezrul Khan mencuri tumpuan warga maya apabila dia memuat naik video ‘kontroversi’ di laman Instagram miliknya baru-baru ini.

Pelakon Fezrul Khan mencuri tumpuan warga maya apabila dia memuat naik video ‘kontroversi’ di laman Instagram miliknya baru-baru ini.

Malah, video itu mengundang banyak kecaman dalam kalangan warga maya gara-gara Fezrul didakwa ‘menayang’ badan ketika menunjukkan ‘tutorial’ memakai ihram.


"POV : Bila kau nak pergi haji, kau masih lupa cara pakai ihram."

Dalam video itu, Fezrul dilihat menunjukkan cara memakai ihram dengan menampakkan separuh bahagian atas badannya sehingga bahagian pusat.

Menjengah ke ruangan komen, netizen menganggap Fezrul seperti mempersendakan agama Islam dan ingin menunjuk-nunjuk badannya yang sasa.

Malah, netizen juga mengingatkan Fezrul bahawa aurat lelaki adalah dari pusat hingga bahagian lutut.

“Isi content dah bagus dah. Yang tak bagusnya nak tunjuk apa sebenarnya? Nak cerita pasal haji atau nak tayang body? Tak payah beria sangat tayang body abang” komen netizen.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kerani_je 13-5-2024 03:49 PM
Sedap jgk badan bang fezrul..Cobaan tayang body supaya boleh tapau watak hero la tu..Hero kertu pun sedap jgk dari duk tgk hero jambu badan kerempeng mcm budak baru akil baligh..
Quote riyadhK 13-5-2024 04:01 PM
Not bad ya badan heshe. Jemputan khas untuk @Kurex mencemar duli ke thread cuci mata ni.
Quote nuhanis 13-5-2024 04:03 PM
Dia ni memang la elok. Berlakon pun best. Tapi kadang2 mcm over pun ada. Cuba dok diam2, pi buat kebun (ada lagi ke dia punya kebun), org pun tak menyampah.
Quote user_lost 13-5-2024 05:02 PM
Lean body... not bad.. Jangan sebab benda terlarang pula bang..


Quote user_lost 13-5-2024 05:02 PM
Lean body... not bad.. Jangan sebab benda terlarang pula bang..


Quote noell 13-5-2024 05:19 PM
user_lost replied at 13-5-2024 05:02 PM
Lean body... not bad.. Jangan sebab benda terlarang pula bang..

nope nampak mcm body org masuk gym sure ada trainer neh

Quote Orix 13-5-2024 05:33 PM
herlokkk
Quote wirazam 13-5-2024 06:30 PM
Dia ni tgh nak ngorat sapa tuh...boleh tak pikir dulu sblm buat content no..adoiii
Quote Noraniza_Iblis 13-5-2024 06:41 PM
sedap kn heols skrg...
dlu kn badan cm gempal2 gak..
Quote missbigrockstar 13-5-2024 08:23 PM
Nak bercontent lantak kau lah.
Tapi mempersendakan agama tak baik lah
Quote selipar_hijau 13-5-2024 08:27 PM
Abg jelatang
Tetap helok dia ni
Quote Ahriman 13-5-2024 08:41 PM
Eleh sesaja tayang la tu.
Mujur sedap mata memandang.
Quote sleepandream 13-5-2024 08:51 PM
noell replied at 13-5-2024 05:19 PM
nope nampak mcm body org masuk gym sure ada trainer neh

upper body sure main besi ni...
abs pulak mcm slalu swimming...
gitu iols review
Quote gerbera.memopad 13-5-2024 09:34 PM
nuhanis replied at 13-5-2024 04:03 PM
Dia ni memang la elok. Berlakon pun best. Tapi kadang2 mcm over pun ada. Cuba dok diam2, pi buat keb ...

Setuju. Kes dengan pelakon perempuan mana entah hari tu, nampak tak chill sungguh dia. Relax-relax sudah
Quote pakwetizzaqyah 13-5-2024 09:40 PM
dia ni mula2 berlakon drama jadi anak rozie othman kemain over lagi berlakon

dah la muka titpikal pakistan yang cakap kelantan..
Quote Sesuatu… 13-5-2024 10:14 PM
Aku turned off dgn dia ni sejak kes dia sentap dgn reen rahim
Quote Kurex 13-5-2024 11:11 PM
riyadhK replied at 13-5-2024 04:01 PM
Not bad ya badan heshe. Jemputan khas untuk @Kurex mencemar duli ke thread cuci mata ni.

Dapnyeh bentuk badan fezrul khan.. semoga dapat tersembam atas badam fezrul khan sambil fezrul kan sambut dgn penuh cermat
Quote heythere123 13-5-2024 11:14 PM
missbigrockstar replied at 13-5-2024 08:23 PM
Nak bercontent lantak kau lah.
Tapi mempersendakan agama tak baik lah

tu la kan, yang ni cam menunggang pon ada
Quote cikatilia 14-5-2024 10:02 AM
dia berlakon jadi jahat ok la
jadi hero mcm terkepit sket suara tu

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:43 AM GMT+8 , Processed in 0.218120 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top