CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Doa Syafiq Kyle, Mimi Lana makbul?

13-5-2024 08:18 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 21449| Komen: 44

Description: KISAH kahwin tak jadi atau cinta yang tergantung sepi memang tak lari daripada pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana.


KISAH kahwin tak jadi atau cinta yang tergantung sepi memang tak lari daripada pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana.

Meskipun sudah umumkan tak jadi kahwin sejak tahun lalu, mereka tetap diasak dengan soalan berkaitan hal tersebut sehingga ke hari ini.

Memang kuat betul jodoh mereka sebab sampai sekarang orang masih bertanya.

Menguatkan lagi perkara itu selepas Diva nampak Syafiq meninggalkan komen pada salah satu hantaran Instagram Mimi baru-baru ini.

Tiada sebarang ayat dititipkan tetapi emoji bermata hati merah cukup untuk membuat ramai teruja.



Mimi pula turut membalas dengan emoji berbentuk hati merah jambu.

Mungkinkah doa Syafiq di Tanah Suci baru-baru ini dimakbulkan Tuhan? Kalau benar makbul, ramai yang tumpang gembira.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote heythere123 13-5-2024 12:22 AM
get ready la kena scam buat kali keberapa entah

Quote putericahaya999 13-5-2024 12:24 AM
Mcm tu pun blh
Quote Rogue98 13-5-2024 12:28 AM
Ok noted
Quote Yaya04 13-5-2024 12:56 AM
Bunga2 nak get back ke tu?
Quote amarakasih 13-5-2024 01:33 AM
Lawa Mimi ni
Quote hokeypokey 13-5-2024 01:39 AM
saya doa mereka tak jadi, lebih elok begitu
Quote keretapilaju 13-5-2024 01:47 AM
Aku rasa dorang ni bakalan jadi mcm erra-awie.. tak jadi kawen pun.. kecoh bercinta je.. last2 masing2 kawen ngan org lain..
Quote Hoola 13-5-2024 03:43 AM
buat keselalian kalinya
kami dah bosan ~
  netijem

pls tk note
Quote downiey 13-5-2024 06:12 AM
bosaannnn la.. kalo betul nk kwen dh lame korg kawen
Quote amyza 13-5-2024 06:22 AM
Mimi ni lawa pun tak guna tetap masih mengharap sk melamar utk kali ke2. Sabar je lah.
Quote sukacactus 13-5-2024 06:33 AM
Couple ni org lantankkan aje
Nak nikah, silakan
Quote TeropongThaico 13-5-2024 07:00 AM
Dah letih mendengarnya. Lantak korg le nak kawin kawin je. Main acah2 seday..
Quote drivethru 13-5-2024 07:30 AM
Dia ni mmg hensem lah. Aku suka tgk babak dia pakai mask dlm sherif. Cantik dan galak betul mata dia.
Quote telracs 13-5-2024 07:41 AM
Sukahati korang la......
Suatu waktu dahulu, saya juga peminat syafiq kyle.... sehinggalah keluar video belakang sikit.... kecewa dengan sikap itu.... semoga telah insaf....
Quote ihtisyam1 13-5-2024 08:07 AM
saje buat gempak ni... baik ko cari orang lain mimi,
Quote sara_thrash 13-5-2024 08:16 AM
adoila mi, lelaki kalau bersungguh nak kan ko dia takkan main2 macam si capit ni. masih tak belajar sesuatu lagi ke?
Quote ekselen 13-5-2024 08:30 AM
Edited by ekselen at 13-5-2024 08:32 AM

ML baik ko kawen ngan Ben Amir..aku suka je.. tinggalkan laa si sapik tu.. org mcm ni dia sendiri x tau apa yg dia nak dlm relationship dia... just nk ada backup sementara nk carik pengganti ke cemana? sbb dia xde nampak kesungguhan pun nk jadikan awak isteri dia.. maybe dia tgh nk njoy all the limelights.. popularity... skrg ni kan dia tgh laku...lupakan je lah dia tu...
Quote Lorra2411 13-5-2024 08:53 AM
bukan couple coverina kan diorg nih???
Quote insyi81 13-5-2024 09:20 AM
????????????????????

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:55 AM GMT+8 , Processed in 0.046761 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top