CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ramai nak tiru Afifah Nasir, pergi konsert jumpa jodoh - “Kalau macam itu, kena pergi konsert selalu untuk dapat jodoh"

13-5-2024 08:16 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 20447| Komen: 54

Description: SELAIN tular sebab baju nikah dikatakan mencolok mata, kecoh juga tentang ramai nak jumpa jodoh seperti pelakon Afifah Nasir iaitu di acara konsert.

SELAIN tular sebab baju nikah dikatakan mencolok mata, kecoh juga tentang ramai nak jumpa jodoh seperti pelakon Afifah Nasir iaitu di acara konsert.

Apabila ramai dapat tahu Afifah pertama kali bertemu dengan suaminya, Syed Hariz yang juga abang kepada kawan baiknya di sebuah konsert yang tidak didedahkan secara terperinci.

Bila dengar pendedahan sebegitu, memang ramailah wanita berstatus solo lebih bersemangat untuk ke konsert.

“Kalau macam itu, kena pergi konsert selalu untuk dapat jodoh.

“Sedihnya sebelum ini pergi konsert tapi tak jumpa jodoh pun. Mungkin salah konsert,” katanya.

Lucu baca komen netizen, tapi bukankah jodoh semuanya ketentuan Tuhan. Entah-entah jodoh anda sedang duduk di sebelah, siapa tahu? Mungkin.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pocongkiutss 13-5-2024 01:09 AM
Takde acik porem nk komen ke kt thread ni
Quote NuansaBiru 13-5-2024 06:57 AM
Edited by NuansaBiru at 13-5-2024 11:12 AM

Alahai netizens pun, mana la nak jumpa jodohnya dah ko pergi konsert siti nurhalijah, penuh dgn zoners pondan2 separuh umur saja

Lain kali pergi konsert aina bedul

Oh sorry, penuh pondan juga
Quote TeropongThaico 13-5-2024 07:11 AM
Lepas ni pakat2 pasang badan walau nak ke konsert, cafe. Harap dpt suami segak kayo
Quote lasagna 13-5-2024 08:04 AM
kalau dh jodoh tak kemana..
nak harapkan p konsert dah kenapa?
aiyoyo kadawaley..
Quote sranua 13-5-2024 09:05 AM
Solat hajat je sebulan macam org nak pereksa spm...mintaklah jodoh yg sepadan.
Quote Sazreena 13-5-2024 09:39 AM
Jodoh kat konsert...kang ada yg cakap cari jodoh kat tempat maksiat...mananya nak berkat..ah gitew.
Quote MadameOnion 13-5-2024 09:48 AM
tahniah mona
Quote NuansaBiru 13-5-2024 11:09 AM
Sazreena replied at 13-5-2024 09:39 AM
Jodoh kat konsert...kang ada yg cakap cari jodoh kat tempat maksiat...mananya nak berkat..ah gitew.

"Cari jodoh depan kaabah pun cerai juga"

- makcik bawang di tred irma hasmie

Quote Bawang123 13-5-2024 11:29 AM
Edited by Bawang123 at 13-5-2024 11:30 AM
NuansaBiru:  Edited by NuansaBiru at 13-5- ...

[em:3:]y[em:3:][em:3:][em:3:]
Wei..tergelak aku
Quote sleepandream 13-5-2024 12:34 PM
NuansaBiru replied at 13-5-2024 06:57 AM
Alahai netizens pun, mana la nak jumpa jodohnya dah ko pergi konsert siti nurhalijah, penuh dgn zone ...

jodoh pondan dgn pondan la sis...bak kata @Kurex dedua menonggeng sampai kesubuh lesbo
Quote Kurex 13-5-2024 12:37 PM
sleepandream replied at 13-5-2024 12:34 PM
jodoh pondan dgn pondan la sis...bak kata @Kurex dedua menonggeng sampai kesubuh  lesbo

Ni statement arwahnya dudaberhias
Quote sleepandream 13-5-2024 12:39 PM
Kurex replied at 13-5-2024 12:37 PM
Ni statement arwahnya dudaberhias

eh alamak silap pulek mana kaka dude lama tak nampak heshe
Quote Kurex 13-5-2024 12:39 PM
Tapi laki kau mcm gayah je pipa
Quote kerani_je 13-5-2024 12:40 PM
Patut lerr pkaian time nikah pun dah mcm nk pi konsert..Terdedah atas abis nmpk skin..Jodoh konsert rupanya..Harapnye berkekalan la pipah oi..

Alangkah jodoh depan kaabah pun cerai berai..Ni kn pulak jodoh di tempat setan..Good luck pipah
Quote Kurex 13-5-2024 12:47 PM
sleepandream replied at 13-5-2024 12:39 PM
eh alamak silap pulek  mana kaka dude lama tak nampak heshe

Uols sedekahkan al fatihah pada arwah duda
Quote Sazreena 13-5-2024 12:52 PM
NuansaBiru replied at 13-5-2024 11:09 AM
"Cari jodoh depan kaabah pun cerai juga"

- makcik bawang di tred irma hasmie

Pastu ada yg up..tengok umi aida ngan tok laki..helok je sampai skarang..sama gak kawin kat mekah depan kaabah..baidewei gaun kawin anzalna gak yg lejen..teybeh.
Quote makcun14 13-5-2024 01:27 PM
hensem tapi kuat bau ummah pelangi.
Quote Prickford 13-5-2024 03:17 PM
Kurex replied at 13-5-2024 04:37 AM
Ni statement arwahnya dudaberhias

Lah KakaDud dah arwah!

Quote GreySuede 13-5-2024 03:31 PM
Ala chuols... Hal jodoh ni mmg x disangka2 ler.. kat TT tu ada yg share jumpa jodoh sbb kad dia problem nak byr kopi so ada mamat ni tlg byrkan...
member aku dulu jumpa jodoh time tapau makanan..

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:32 AM GMT+8 , Processed in 0.051880 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top