CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Pelakon Lelaki Menangis Jual Kuih Bangkit Di TikTok, Gigih Nak Bayar Hutang- “Saya Buat Silap Besar!”

3-4-2024 03:24 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14949| Komen: 97

Description: Pelakon Harris Annuar mengakui dia mengalami tekanan sehingga mengalirkan air ketika sesi siaran langsung di TikTok baru-baru ini.


Pelakon Harris Annuar mengakui dia mengalami tekanan sehingga mengalirkan air ketika sesi siaran langsung di TikTok baru-baru ini.

Difahamkan, Harris sedang menjual kuih bangkit buat kali pertama di TikTok di mana terdapat 4 varian pemanis mulut itu ditawarkan kepada pelanggan.

Dia juga dilihat mengucapkan terima kasih buat pengikut dan juga peminatnya yang tidak putus-putus membantu dan memberi sokongan terhadap perniagaannya itu.

"Kalau saya rasa saya susah ada lagi susah daripada saya. Terima kasih semua yang support saya harini, ada masa ketika kita susah kawan-kawan dan followers yang bantu."

"Tapi Allah tak pernah berhenti bantu kita. Tak dapat terucap macam mana bersyukurnya."

Tambah pelakon itu, dia menangsi kerana beban menanggung hutang dan perlu menghabiskan kira-kira 400 stok kuih bangkit sebelum hari raya ini.



"Saya tolak harga modal (kuih bangkit) untuk saya jual balik dan bayar dekat supplier. Saya buat silap besar saya tak terfikir awal dan saya baru sedar benda tu.

"Itu yang semalam saya menangis breakdown sampai saya tak boleh nak jumpa orang."

Sebelum ini, aktor itu dilaporkan baru sahaja menjalani pembedahan ACL gara-gara jatuh tangga.

"Satu jatuh tangga dan buat pembedahan. Satu lagi jatuh sebab saya kena bayar duit modal balik sebab saya tak ada duit nak bayar. Itu yang saya terpaksa nak habiskan stok kuih ni semua."

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 3-4-2024 03:37 PM
aikkk bukan anak acik ton kaya raya tu ke?anyway x penah minat dia ni macam poyo abadi kalah alip satar
Quote bottombikini 3-4-2024 03:41 PM
ada ke pemenat.....
Quote GegarVaganja 3-4-2024 03:44 PM
Aik.
Bukan heolls geng2 Challo FC ke.
Mana kawan2 Challo mung.

Quote I.K.A888990 3-4-2024 03:55 PM
citer apa je dia ni berlakon eh

bini dia lawa sgt
Quote dewi_rina 3-4-2024 03:57 PM
Ko anak org kaya kan, lol buat citer sedih background rumah banglo
Quote tomaz 3-4-2024 03:58 PM
junior alip sekeri
Quote justchu 3-4-2024 03:58 PM
rasa sok aku tgk bini ko pakai baju mahal2,
liplap2 atas bawah siap ko menunggu laharan berpuaka
Quote chacon 3-4-2024 04:00 PM
mamajawie: aikkk bukan anak acik ton kaya raya tu ke?anyway x penah minat dia ni macam poyo abadi kalah alip satar


tula pasal dia kaya kan..ke sorang2 orang kaya jatuh muflis kita tak tau...macam dato red lepas 5 tahun baru tau

Quote Ayda89 3-4-2024 04:01 PM
Aishhh drama je lebih. Suruhla mak ang kakton tu borong kuih ang pastu sedekah
Quote shy79 3-4-2024 04:02 PM
aik lifestyle bukan main lagi masing2 anak kak ton ni..
takkan mak ko tak tolong kot..
Quote jihah_kudat 3-4-2024 04:04 PM
so sebenarnye kuih dia tak sedap la kan tu yg tak laku..ke masa order confident akan boleh habis sebab rasa diri femes..walhah sendu..selain dari anak kak ton apa lagi pencapaian beliau yg boleh diceritakan kepada masyrakat...
Quote Whitney72 3-4-2024 04:12 PM
Puasa pun nk menipu konon x da duit nk byar hutang...punyalar dok rumah besar rege juta2 Shah Alam ...ujung2 jual biskut raya kunun x mampu byar hutang....
Quote Thunderclouds 3-4-2024 04:17 PM
Aaannnddd bbondong² la netizen buduh keruk sana sini beli sekut raya sbb kesian ngn air mata boya walau diri sendri nk beli bj raya utk ank² pon xmampuuuu..
Bingaaiii
Quote sleepandream 3-4-2024 04:30 PM
kalau pelakon keluar ayaq mata ni susah nak husnuzon...
takkan baru buat ACL dah habis saving? pastu jarang la orka tak ambik takaful...
Quote sukacactus 3-4-2024 04:51 PM
Biasa la tu buat live sedih2, nnt org beli la sebab kesian
Quote hokeypokey 3-4-2024 04:53 PM
skrg mmg jual barang kena jaja cerita sedih eh??? haritu tok red, ni anak kak ton plak.. baru laku eh kalau menangis???
Quote asfaz 3-4-2024 04:54 PM
Sekarang jaja cerita sedih ,berjujuran air mata ,terus laku kuih. Euwwww
Quote apedehal 3-4-2024 05:37 PM
Kakak dia rajin baca porem..kang xpasal2 kena screenshot komen korang2
Quote epullipan 3-4-2024 05:40 PM
demi content mengaih simpati je la kan

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 09:16 PM GMT+8 , Processed in 0.052787 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top