CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Pakai Baju Serba Putih, Ruhainies Kongsi Video Bersama Aliff Aziz Di Lapangan Terbang

29-3-2024 01:51 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15321| Komen: 44

Description: Perkongsian di Instagram Story milik pelakon sensasi Ruhainies mencuri perhatian apabila dia memuat naik video pendek bersama aktor Aliff Aziz di lapangan terbang.

Perkongsian di Instagram Story milik pelakon sensasi Ruhainies mencuri perhatian apabila dia memuat naik video pendek bersama aktor Aliff Aziz di lapangan terbang.

Menerusi video yang dikongsikan, Ruhainies dilihat mengenakan jubah serba putih dan lengkap bertudung manakala Aliff turut mengenakan baju berona sama.



Dalam video tersebut, Aliff sedang mengetuai bacaan doa sambil Ruhainies dan beberapa individu lain sedang menadah tangan aminkan doa yang dibacakan.

Perkongsian tersebut sekali gus menimbulkan tanda tanya adakah dua selebriti itu berangkat ke Tanah Suci bagi mengerjakan Umrah.


Pun begitu, boleh berlaku sebaliknya sekiranya mereka pergi ke Makkah bagi tujuan penggambaran memandangkan Aliff dan Ruhainies ketika ini sedang digandingkan dalam sebuah drama.


Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Parit.Hilton 29-3-2024 01:53 PM
sesi menyucikan diri
Quote beni_nikaido 29-3-2024 01:55 PM
wow....Beni tabik gak Ruhainis ni.
hati kering. mental kebal
post macam takde ape2. professional sungguh.
Quote cikatilia 29-3-2024 02:56 PM
0001.jpeg
Quote prizadane 29-3-2024 02:57 PM
Tunggang lah agama sepuasnya
Quote matjerk 29-3-2024 03:00 PM
Edited by matjerk at 29-3-2024 03:02 PM

Eh? Shooting rupanya kan? Saje je tau mengundang kecaman.. terkono den
Quote bawaku_terbang 29-3-2024 03:02 PM
ko sendiri mengundang fitnah kat diri sendiri.kan tau netz mmg suka benda hot mcmni,ko sendiri nak kontroversi,nak social experiment konon kan,nak buktikan org suka pitenah ko.kan kan.kurex mana kurex
Quote matjerk 29-3-2024 03:03 PM
cikatilia replied at 29-3-2024 02:56 PM

"Fake news tanpa usul periksa" so dia tgh buat social experiment nak relate dgn her controversy ke?

Yg kena tangkap khalwat tu, tanpa usul periksa ke? Fake news ke?
Quote prince_marhaen 29-3-2024 03:08 PM
lepas shooting, balik kangkang la lagi..... tu la maksudnya.
Quote jihyomelly 29-3-2024 03:16 PM
ye la terpaling shooting..yg kes jais tu pun part of shooting sampai 3 jam bomba jais tunggu dpn pintu..ok paham shootingggg
Quote MadameOnion 29-3-2024 03:26 PM
gila jahat si kemut vavi penyondol ni..isu tgh panas dia pegi provoke pulak..semoga kau menjadi kemut vavi penyondol selamanya tidak dimaapkan selamanya memvavi..aku tak side bella...tapi aku benci si kemut vavi penyondol tak tau malu
Quote cikatilia 29-3-2024 03:35 PM
matjerk replied at 29-3-2024 03:03 PM
"Fake news tanpa usul periksa" so dia tgh buat social experiment nak relate dgn her controversy ke ...

kann
mcm provoke plak fokus berdua2 gitu mcm laki bini mmg mengundang bethol

astu acah2 ustajah gitu suci gitu

padahal tau ko tgh dlm kontroversi khawat tuhh

jahat sgt nih
Quote selipar_hijau 29-3-2024 03:58 PM
ruhainis sangat berjiwa kental
Quote epullipan 29-3-2024 04:16 PM
aduh..paling menyampah yang terpaling suci ni.terpaling play victim...alahai nunis oo nunis
Quote myhairisbad 29-3-2024 04:43 PM
Dia yg mengundang, dia juga terpaling nak justify lepas tu.. attention seeker kurg kasih sayang ek
Quote Kurex 29-3-2024 04:56 PM
lakonan semata kan? konon nak sucikan dirim dgn orang lain kau boleh fake, dgn aku, tetap aiunrasa kau pompuan tak bermaruah! kau celah mana pun tak reti berlakon. berlakon fake kan diri depan orang ramai pun tetap tak menjadi. bodoh pondan yg memuji kau tu. sebab tak nampak yg kau fakem melainkan kedua2 pondan tu pun fake. yg kote kecik dgn bini dia yg sama2 bodoh mcm kau pun sama je lebih kurang. yg laki tetap nak memancut benih, yg pompuan tetap hadap kote kecik yg lebam walaupun banyak kali kena curang. dgn acik porem yg makin tak classy ni dulu beria kutuk, lepas tu puja balik mangsa dicurangi. lepas dah bersama terus kutuk balik. kata pompuan tu bodoh. skrg ni dah puja balik dah pompuan tu. sama je level masing2. takde pendirian uols2 ni! cuba la konsisten mengeji tu. takde la nampak diri kita ni bodoh2 alang. ada acik porem kata lakonan kemut makin mantap! tak sedarbke lakonan dia macam pelacor rebut pelanggan dekat lorong2 walaupun watak tu pompuan rebut suami orang. kau memang kuat menipu kemut. dulu dgn laki yg bukan bf kau tu kau tutup sticker konon exclusive sgt jantan yg tak wujud tu! sekali ada imbasan muka jantan tu dalam cermin. sama mcm kau tak reti cover perut buncit kau tu. ni bukti kau tetap tak boleh tutup perangai fake kau walaupun sedaya upaya kau pakai jubah berdoa dekat tengah2 masyarakat konon nak pergi umroh! layak diludahkan kau dgn kakak kau yg menggerutu yg sama2 tak reti berlakon dan takde gred mahupub bakat. wujudnya korang adik beradik utk dihina termasuk kote kecik m puihhhh puihhhh puihh puihhhhh puihhhhhh puihhhh puihhhh puihh puihhhhh puihhhhhh puihhhh puihhhh puihh puihhhhh puihhhhhh puihhhh puihhhh puihh puihhhhh puihhhhhh puihhhh puihhhh puihh puihhhhh puihhhhhh puihhhh puihhhh
Quote AreYou.69 29-3-2024 04:58 PM
Ko yg post ko blk ckp org pitnah ko..eh mereng perempuan ni..mmg Dunia nk terbalik dh pun
.sebab tu ko selumber berdua2an dgn laki org xde rasa bersalah..sundelssss
Quote emma.giggs 29-3-2024 05:30 PM
Keji
Quote cikX87 29-3-2024 05:33 PM
sendiri yang post mintak dikecam. tolol.
Quote gekkou 29-3-2024 05:37 PM
edisi penyucian
terus netizen maafkan

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 12:01 PM GMT+8 , Processed in 0.072030 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top