CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

”Selamat Tinggal” – Adira Suhaimi

29-3-2024 11:48 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15587| Komen: 13

Description: Nama penyanyi, Adira Suhaimi sedang hangat diperkatakan di media sosial selepas dirinya failkan tuntutan cerai terhadap suaminya, Datuk Red.


Nama penyanyi, Adira Suhaimi sedang hangat diperkatakan di media sosial selepas dirinya failkan tuntutan cerai terhadap suaminya, Datuk Red.

Datuk Red juga mendedahkan dirinya sudah lama diisytihar bankrap dan terpaksa menumpang belas ihsan isteri kedua, Adira.

Terbaru! Penyanyi itu memaklumkam yang akaun Tiktok miliknya telah disekat atau banned yang mana itu merupakan platform untuknya mencari rezeki. Allahu! Dugaan betul.



"Selamat tinggal. Akaun ini lah punca rezeki Ami (panggilan Adira) selama ini."

"Jangan lupa follow akaun baru saya ya."

Akaun yang telah disekat itu mempunyai lebih 870,000 pengikut, 13 juta likes dan ianya dikongsikan Adira menerusi akaun Tiktok terbarunya @adirasuhaimi_.


Siapa yang mengikuti Adira sebelum ini, jangan lupa follow akaun barunya itu ya. Semoga dipermudahkan.

Kredit: Tiktok Adira Suhaimi/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 29-3-2024 01:04 PM
kenapa akaun kena banned plak??? sian adira
Quote keranda.terbang 29-3-2024 01:50 PM
allahu.semoga dipermudahkan
Quote AreYou.69 29-3-2024 05:30 PM
Jap..apesal asik bkopiah bersongkok si scammer ni..dulu masa menggatal dgn ruhainis elok plak xpakai apa2..asik ke hulu ke hilir dgn topi merah je..acah sgt red tu sbb suka warna merah..muka mcm jawa ai xkisah sgt..tp selekeh xbertrim pun si dira ni blh layan smpi 4 anak..hmmm xfhm ai
Quote laksmanabentan 29-3-2024 11:58 PM
AreYou.69 replied at 29-3-2024 05:30 PM
Jap..apesal asik bkopiah bersongkok si scammer ni..dulu masa menggatal dgn ruhainis elok plak xpakai ...

meraih simpati la uoollsss....
baru la nampak ala2 insof gitu...
terus dapat jadi model baju melayu kann...
taktik berjaya da tu....
Quote Suchi 30-3-2024 12:26 AM
Sayangnya
Mmg takleh dapat balik ke ye?
Quote beatgirlX 30-3-2024 05:59 AM
laksmanabentan replied at 29-3-2024 11:58 PM
meraih simpati la uoollsss....
baru la nampak ala2 insof gitu...
terus dapat jadi model baju melay ...

Huntungnya diaa.... Walaupun x amanah,  x jujur,  songlap sana sini pun ada yg still ambik dia kerja..
Aku ni dgn gaji ciput mintak kerja pun x de org panggil2 utk iv... Ye la.. Aku ni nobodykannn
Mmg life is unfair sgt
Quote Mimo.mimo 30-3-2024 06:06 AM
beatgirlX replied at 30-3-2024 05:59 AM
Huntungnya diaa.... Walaupun x amanah,  x jujur,  songlap sana sini pun ada yg still ambik dia ker ...

Untung kan. Orang femes senang je dapat kerja. Kita rakyat marhaen susah nau nak dapat kerja
Quote beatgirlX 30-3-2024 06:11 AM
Mimo.mimo replied at 30-3-2024 06:06 AM
Untung kan. Orang femes senang je dapat kerja. Kita rakyat marhaen susah nau nak dapat kerja

Sob.. Sob.. Tbis is life.. Untuk marhein mcm kita mmg tepat la Hidup ini keras Royyy....
Quote laksmanabentan 30-3-2024 06:14 AM
beatgirlX replied at 30-3-2024 05:59 AM
Huntungnya diaa.... Walaupun x amanah,  x jujur,  songlap sana sini pun ada yg still ambik dia ker ...

orang yang kantoi menipu sampai 5 jutasampai bangkrup pun dibantu uolllssss....
hidup atas ikhsan orang jer skrg yang penting masyukkk.....
minta sedekah zaman modern uollsss...

masih banyak lagi kot yang memerlukan dan lebih layak...

lepas nih lebih ramai ler yang muflis tampil minta sedekah macam nih...



Quote LaskarHijayu 30-3-2024 08:58 AM
laksmanabentan replied at 29-3-2024 11:58 PM
meraih simpati la uoollsss....
baru la nampak ala2 insof gitu...
terus dapat jadi model baju melay ...

Sanggup lg aku kalau baju melayu ambik aslam menantu oman jd model daripada dia ni wakakaka
Quote pinkzara 30-3-2024 09:59 AM
Rezeki dia uols. Lagipun rakyat malaysia suka drama, sedih sikit terus kesian.
Jaga aib la
Menda dah lepas, dia dah berubah..
Bla3.
Itu la zikirnya.

Untung org mulut manis ni.
Quote cekelatkopi 30-3-2024 10:13 AM
kesian tengok post orang yg kena tipu dengan si merah ni,video yang cakap adira tau dan melenting tu, mak dia keluarkan kwsp beli tanah dengan merah..then ramai netizen marah dia dan sokong merah, dunia sekarang gila lah, yg tak amanah makan duit orang pulak yang betul
Quote gigahertz 3-4-2024 07:05 PM
Mimo.mimo: Untung kan. Orang femes senang je dapat kerja. Kita rakyat marhaen susah nau nak dapat kerja

kalau u jadi x jujur & x amanah terus tangkap masuk penjara.
xde yang kesian.

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:52 AM GMT+8 , Processed in 0.053327 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top