CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Fathia Latiff Muat Naik Video Berkemban, Netizen Tegur Lepas Nampak Sesuatu - "Macam Nampak..."

26-2-2024 06:21 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 25632| Komen: 186

Description: Pelakon, Fathia Latiff memuat naik video dan foto dirinya sedang bercuti di Bali, Indonesia telah mengundang perhatian netizen. Apa pula kali ni?

Pelakon, Fathia Latiff memuat naik video dan foto dirinya sedang bercuti di Bali, Indonesia telah mengundang perhatian netizen. Apa pula kali ni?

Menerusi Instagram, pelakon itu dilihat seolah-olah berkemban yang menampakkan bahagian dadanya dan netizen nampak sesuatu yang lain dari lain iaitu ‘tattoo’ di anggota badannya. Biar betul?





"Macam nampak tattoo la."

"Dah bertatoo pulak eh… haiyaa."



Kalau korang tengok ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa kurang senang apabila Fathia muat naik foto berpakaian seperti itu.

Bukan tu jer, ada juga yang menegurnya agar tidak melakukan perkara itu pada malam Nisfu Syaaban yang berlangsung semalam.



Apapun, kita doakanlah supaya Fathia berubah menjadi yang lebih baik dari sekarang.

Kredit: Instagram Fathia Latiff/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bukan_ustazah 26-2-2024 06:30 PM
Tak sangka paling cantik dulu akhirnya jadi begini. Betul lah hidup memang unpredictable
Quote Orix 26-2-2024 06:41 PM
dia ni x pegi msuk rehab ke eh ? sayangnyaaaaaaaaaaa
Quote matjerk 26-2-2024 06:51 PM
1. Cerca "mak" bukan nama sebenar
[tiktok]7339703760370814215[/tiktok]
Quote matjerk 26-2-2024 06:52 PM
2. Cerca Ustazah Asmah
[tiktok]7339711661147819282[/tiktok]
Quote matjerk 26-2-2024 06:53 PM
3. Cerca minah acah2 lawa. Tp tak sure siapa.
[tiktok]7339708814419168519[/tiktok]
Quote syamzana 26-2-2024 07:02 PM
matjerk replied at 26-2-2024 06:51 PM
1. Cerca "mak" bukan nama sebenar

ni dia kutok mak dia ke sapa??

nape bibir dia semacam je
Quote gundah37 26-2-2024 07:05 PM
uols...out of topic jap .. uols perasan tak nelysenmawar lame menyepi kan...bff die yg kwin kerabat tu pn xde up ape2 dgn die kan...klu x bekepit je manjang...juz curious n more to kepoci????
Quote sayangselamah 26-2-2024 07:09 PM
Tak ada ke yg nak nasihat dia.takan family or bff dia diam je
Quote jihyomelly 26-2-2024 07:17 PM
tenat dah tekya ni..
Quote dua_chzy 26-2-2024 07:28 PM
Haiyoh lutot...
Quote MissYouSayang 26-2-2024 07:36 PM
Kesan kena gengbang, terus jadi bingung ka
Quote nw111 26-2-2024 07:50 PM
Apasal mata dia ni teruk sgt...aku yg dah kertu ni ada gak la panda eyes tu. Tapi takde obvious pun...dlm pic x nmpk pun..ni mata lebam mcm kena tumbuk
Quote kuzaime 26-2-2024 08:09 PM
Tekya ni harapkan kulit putih ajelah, lain2 haukk dah. Dr rambut kejung, muka pakej mata lebam mcm kena debik, tek layut, mulut hansuang smua auto menampakkan dia maxima level punya kepam
Quote hagrid 26-2-2024 08:16 PM
gundah37 replied at 26-2-2024 07:05 PM
uols...out of topic jap .. uols perasan tak nelysenmawar lame menyepi kan...bff die yg kwin kerabat  ...

I rasa mcm proses sheols nak buka tudung,so segan nak jumpa org..
Haha spekuan ja
Quote JunkMail 26-2-2024 08:27 PM
Tak berani dah laaa..kopek dia pun org dah tengok
Quote kalchi 26-2-2024 08:31 PM
matjerk replied at 26-2-2024 06:51 PM
1. Cerca "mak" bukan nama sebenar

Ni la akibat berlembut sgt dgn anak. Anak da tua, mcmni jadi nya. Dimaki nya kau.
Quote Mimo.mimo 26-2-2024 08:35 PM
hagrid replied at 26-2-2024 08:16 PM
I rasa mcm proses sheols nak buka tudung,so segan nak jumpa org..
Haha spekuan ja

Bukan memang dah terbang ke?

Ampun ot
Quote Geeayden 26-2-2024 08:35 PM
Dah jadi mcm ni tekya...
Quote kembangbunga 26-2-2024 08:39 PM
Sheols ni memang dah kena buang dgn family ke apa? Apesal family sheols mcm tak ambik apa2 action? Sheols still kerja kerani kat law firm tu ke? Mcm bnyk je AL sheols ambik. Dari kat Japan sampai ke Bali. Haaa kan iols terus nak kepochi.  Hahahahahahah

Lihat semua komen(186)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.065241 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top