CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Saya Dengan Gosip & Fitnah Dah Jadi Macam Bestfriend’ – Emma Maembong Tak Melatah Didakwa Lakukan Aktiviti 'Swinger'

20-2-2024 11:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16662| Komen: 40

Description: Pelakon, Emma Maembong menyedari apabila namanya dipetik netizen susulan tular berita mengenai seorang artis wanita yang didakwa terlibat dalam aktiviti bertukar pasangan atau ‘swinger’ untuk melaku ...


Pelakon, Emma Maembong menyedari apabila namanya dipetik netizen susulan tular berita mengenai seorang artis wanita yang didakwa terlibat dalam aktiviti bertukar pasangan atau ‘swinger’ untuk melakukan hubungan seks.

Bagaimanapun, menurut Emma dia tidak melatah apabila menjadi mangsa tuduhan netizen kerana dakwaan yang dilemparkan kepadanya itu adalah tidak benar sama sekali. Jelasnya, tiada sebab untuk dia mengulas mengenai sesuatu berita yang tidak berasas.

"Saya perasan nama saya kena petik dalam berita itu. Tetapi secara peribadi buat apa saya nak melatah bila orang tuduh saya, kerana itu bukan saya dan tuduhan tersebut adalah tidak betul.

"Orang akan cakap saya macam-macam tapi macam korang tahu, kalau benda itu tiada kena mengena dengan saya, saya tidak akan respon. Saya tidak layan pun. Buat apa nak melatah? Benda kalau betul, dah viral memang daripada dulu lagi".


"Saya dah ada anak, saya tak mahu anak saya membesar baca benda tak elok. Untuk saya, kalau benda itu betul, saya sendiri yang akan cakap benda itu betul atau tidak".


Emma berkata demikian ketika ditemui pada majlis bacaan doa selamat filem Jangan Pandang Belakang 2 yang diadakan di Metrowealth, Petaling Jaya, pada Isnin.

Melanjutkan bicara, ibu kepada dua cahaya mata itu akui sudah lali apabila namanya terpalit dengan gosip sejak dia bergelar anak seni.

Kata Emma, lebih baik untuk dia berdiam diri daripada mengulas mengenai sebarang isu yang tidak sahih kerana tidak mahu memberikan impak buruk terhadap anak-anaknya kelak.

"Setakat gosip ini, banyak lagi gosip lain yang pernah tembak saya dari dulu. Bukan saya nak mengelak, tapi tak sedap mata anak-anak tengok bila besar. Saya akan jadi ibu yang terbaik untuk elak segala yang tak menarik".

"Waktu sebelum kahwin, saya cuba mengelak sebaik mungkin dakwaan yang macam macam, kata kaki clubbing la, saya ini manusia itu ini lah. Saya bukan robot yang tak buat apa-apa.

"Saya dengan gosip dan fitnah dah jadi macam bestfriend. Sebab itu lihat macam mana cara yang untuk mengawalnya. Saya anggap dakwaan swinger hanya cebisan. Semasa saya masuk industri, banyak gosip yang lagi teruk, bukan itu je, gambar orang edit muka saya jadi lagi teruk pun ada".

Terdahulu, timbul dakwaan seorang artis wanita berkulit putih gebu dan memiliki dua cahaya mata didakwa terlibat dalam aktiviti bertukar pasangan untuk melakukan hubungan seks.

Malah, dakwaan tersebut mengatakan ketika artis terbabit sedang hamil lapan bulan, dia telah menawarkan rakannya untuk melakukan seks dengan suaminya.

Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote B40tastePosh 20-2-2024 12:21 PM
Dah tahu dah makin tua pakai tudung, duduk masjid, badan dah bau tanah

Quote iza_just2c 20-2-2024 02:44 PM
swinger tu gangbang kan.seks tukar partner.. gila dah dunia sekarang ni
Quote supernaturalee 20-2-2024 05:56 PM
swing2 sekali dpt yg lbh sedap dr tok laki
ah sudahhhh

Quote Rogue98 20-2-2024 06:13 PM
Gosip apa ni...main agak2 jer skrg walaupun info satu apa pun takde...siapa, lokasi..gambar..statement ..video...saksi...yilekkkk
Quote jahatt 20-2-2024 08:15 PM
Oh no, daku mengharapkan info yg lebih detail, adakah perlu menjengah X yg dahulunya dikenali sebagai Twitter ?
Quote TerataiMelur02 20-2-2024 11:34 PM
Tapi memang ada ke retis2 terlibat benda gini?
Quote KucaiHijau 21-2-2024 12:31 AM
NGL tu byk penipu & org yg berdelusi....agak2 lah nak caye pun....mcmlah Emma xleh detect siapa yg hantar tu drpd cite mcmtu...so mestilah yg tulis tu mereka-reka cite supaya netizen buat fitnah
Quote irvene 21-2-2024 12:38 AM
knp dah ada anak baru fikir kalau buat jahat tu dia akan baca gosip ko nanti? sebelum ada anak ko tak fikir pulak kesan dia? yg gmbr ko berpeluk dlm bilik dgn abg saddiq tu apa? bnyk lagi lah rohani kalau nk disebut.
Quote Manusiabesa 21-2-2024 12:39 AM
Penampilan emma skrg gone wrong... len mcm...aging ke.. aging yg x gracefully kot?  Td video ni lalu kt tt haku... mula2 ingtkn didi alias... mwahahahaha jauhh naww emma mekmbong dgn ddie.... tp btul la... emma sejak beranak pinak ni mcm dh hilang lawa. Baru 30 dh look older
Quote dua_chzy 21-2-2024 01:06 AM
Sapa la pi menyampai kat dia pasal gosip swinger tu. Ka baca tered sendiri.
Quote markonahlah 21-2-2024 06:55 AM
Emma sejak dh kawin mcm kurang skit gosip..x mcm dulu
Quote cantthinkofany 21-2-2024 08:45 AM
serious arrr......maknanya....sang suami pun sama onzz la atau wife je?.....dasat jugak ek artis malaysia ni....jual ikan betul...orang sibuk harga ringgit jatuh...pengampunan yg menjadi agenda lawak negara....curi susu kena penjara curi berbillion tak pe...

Quote mizruncing 21-2-2024 09:00 AM
mcm mana tiber nama dia blh kena petik?? aku tak caya even know bad history dia sblm ni. knowing jelaa masa dia couple ngan zizang, abang sed saddiq tu dulu mcm mana
Quote margo20 21-2-2024 09:12 AM
Ada ss dm kan waktu dia preggy dulu
Quote epullipan 21-2-2024 09:16 AM
cantthinkofany replied at 21-2-2024 08:45 AM
serious arrr......maknanya....sang suami pun sama onzz la atau wife je?.....dasat jugak ek artis mal ...

kalau da nama swinger opkos laki bini onz..tp emma ni kalau betul pon tak pelik lah..zaman sblom kawin pon bnyk je gosip dia kan.kata menyundel pegi umah jijang semua tu..
Quote cantthinkofany 21-2-2024 09:27 AM
epullipan replied at 21-2-2024 09:16 AM
kalau da nama swinger opkos laki bini onz..tp emma ni kalau betul pon tak pelik lah..zaman sblom k ...

same bilik?.....aku still tak leh brain.....tapi bak kata pepatah....kita tak tau apa yg dia lalui to make them ended up in that situation....
Quote QueenIsolde 21-2-2024 09:39 AM
Macam hafiz awan nano dah muka mek kembong
Quote epullipan 21-2-2024 02:52 PM
cantthinkofany replied at 21-2-2024 09:27 AM
same bilik?.....aku still tak leh brain.....tapi bak kata pepatah....kita tak tau apa yg dia lalui ...

iya bener.. sama bilik cuma tukar pasangan..nak lain bilik pon bole ikut masing masing..biasa ade  je yang orgy 4,5 pasangan tukar2 satu bilik
Quote aemon 21-2-2024 04:12 PM
Gile.berat sgt tuduhan.yg swing swing tu tak takut kena kulat kat fefek ke?

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 08:14 PM GMT+8 , Processed in 0.241712 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top