CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aslam & Misya Duduk Makan Semeja, Netizen Sifatkan Elok Sepadan- "Alahai Itu Aslam Ke? Marissa Kemain Lawa".

13-2-2024 10:51 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17958| Komen: 116

Description: Ahmad Aslam dan anak pasangan selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania masih berdiam diri mengenai dakwaan mereka bernikah di Songkhla, Thailand, pada Disember tahun lalu.


Ahmad Aslam dan anak pasangan selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania masih berdiam diri mengenai dakwaan mereka bernikah di Songkhla, Thailand, pada Disember tahun lalu.

Terbaru, tular sebuah video yang memaparkan Aslam bersama isteri pertamanya iaitu Misya Mazlan di sebuah restoran.


Menerusi perkongsian di akaun @ladybossrafa_hq, Aslam dilihat menemani Misya mendapatkan satu produk suplemen makanan.

Aslam yang mengenakan t-shirt berwarna hitam kusyuk menikmati hidangan manakala Misya sedang berborak bersama rakan sambil sesekali tertawa kecil.

"Beri kata-kata semangat buatnya."

Bagaimanapun, momen dalam video itu tidak dapat dipastikan sama ada baru sahaja berlaku ataupun sebelum kemelut rumah tangga Aslam dan Misya.




Di ruangan komen, rata-rata netizen memberi fokus kepada kelibat Aslam. Selain itu, warganet turut memuji kecantikan Misya yang putih gebu.

"Alahai itu Aslam ke? Marissa kemain lawa".

"Bini Aslam (Misya) tak akan rugi apa-apa. Yang rugi hanya Aslam. Bini kedua (Marissa) dah biasa hidup senang dari kecil. Sekarang memang bahagia tengok nanti 2 atau 3 tahun Allah uji".

"Sesuai sangat dah tapi kenapa nak kena ada yang ketiga".

Pada Rabu lalu, kakak ipar kepada Aslam mengesahkan adik iparnya sudah berkahwin dengan Marissa pada 27 Disember lalu.

Pasangan itu dikatakan mendirikan rumah tangga tanpa pengetahuan isteri pertama, Misya Mazlan dan keluarga Marissa.

Bagaimanapun, Norman dan Abby terus mengunci mulut sehingga ke hari ini berhubung isu tersebut.

Malah usaha OhBulan! untuk mendapatkan kenyataan dua selebriti itu juga tidak berjaya apabila mereka tidak membalas pesanan mesej ringkas yang dikirimkan.

Terdahulu, Marissa menerima kecaman hebat sekitar setahun yang lalu apabila timbulnya dakwaan yang mengatakan dia menjadi orang ketiga dan penyebab kehancuran rumah tangga Misya.

Namun, Aslam dan Misya mengambil keputusan untuk rujuk semula selepas kontroversi itu reda.

Pada November tahun lalu, ibu kepada dua cahaya mata itu tampil membongkar dakwaan kisah kecurangan bekas suaminya dengan model muslimah berumur 19 tahun.

Menerusi ciapan di X, wanita terbabit mendakwa Marissa menjadi penyebab utama dia diceraikan suaminya selepas tiga tahun melayari bahtera rumah tangga.

Sumber: TikTok/OhBulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 13-2-2024 12:11 PM
dua-dua bodoh dah kemauk ciknek Selam Grab ni... tak ada kesian pun.. semoga melingkop!
Quote Kurex 13-2-2024 12:19 PM
tak habis2 lagi cerita anak bakyah dgn noman ni.. dua2 betina ni dah selamat merasai ciknek halus aslam. iols nak gosip yg baru. bukan gosip duduk semeja. lain la gosip selam record 3some dgn bini2nyah
Quote alesandra 13-2-2024 12:35 PM
Kurex replied at 13-2-2024 12:19 PM
tak habis2 lagi cerita anak bakyah dgn noman ni.. dua2 betina ni dah selamat merasai ciknek halus as ...

Yg hanjengg nya ..bukannya gosip.ini iklan timbang kilo.
Quote Jajuli 13-2-2024 12:37 PM
Tapi tenggok muka marissa tak macam 19 tahun je , nampak lagi dewasa , emaknya si abby lagi lawa bagi aku, penampilan pun malu2 terkemut2 mcm dct dulu2, tak out spoken mcm emaknya
Quote Manusiabesa 13-2-2024 12:38 PM
La budak umisya ni mcm hepi dan tenang je dpt adik madu.. kahkah . Penat je kita ongtua tlg marah la bengang la, keciwa la haha. Nth2 bebudak ni bkn reti dan paham apa sgt. Share laki mcm share pakwe.
Quote HelgaPataki 13-2-2024 12:39 PM
Bini Aslam (Misya) tak akan rugi apa-apa. Yang rugi hanya Aslam. Bini kedua (Marissa) dah biasa hidup senang dari kecil. Sekarang memang bahagia tengok nanti 2 atau 3 tahun Allah uji


Apo pulak si Aslam yg rugi, dialah yg paling untung. Muka dgn keje beshe2 tapi ada 2 bini yg ada rupa! Kau hadooooooo
Quote heythere123 13-2-2024 12:40 PM
boleh tak letak bod personaliti medsos?

boring la semua benda taruk dekat bod retis, padahal level anak retis je pon

Quote Perawankota 13-2-2024 12:49 PM
Cuba bayangkan, rupa2nya memang suami and bini pertama yg rancang supaya suami kawen dgn bini no 2 untuk kesenangan hidup… Bayangkan ajerlah, tak cakap pon benda ni betul…
Quote missHaidiD 13-2-2024 01:03 PM
Perawankota replied at 13-2-2024 12:49 PM
Cuba bayangkan, rupa2nya memang suami and bini pertama yg rancang supaya suami kawen dgn bini no 2 u ...

Ala cuolssss cm la si meresah ank beranak ni setaraf naza clan

Koserrr la

Da la mertua mulut hazab.

Rip aslam
Quote missHaidiD 13-2-2024 01:23 PM
Aslam ni cm bdk2 kpop. Sb tu bbnu cm meresah ni berair  tgk dia.


Aku rasa dak aslam ni mesti bdk paling hot kt as sofa ni dulu. Tu yg meresah bangga sgt dpt dia

Mesti kwn2 dia kt bertuah ko meresah dpt merasa aslam yg terpaling hot

Bbnu apa dia pikir pasal kewangan akan dtg. Yg dia pikir bertuah dpt laki hot ala2 retis kpop

Ala cm korang dulu2 zaman sekolah masing2 bangga kalau dpt bf ensem.
Quote cm_vungtau 13-2-2024 01:23 PM
Dah kenapa si Misya ni ketawa2? Aku pulak dah konfius hahaha. Lantak korang la nak bermadu ke haper.
Quote fossil 13-2-2024 01:53 PM
misya ni muka dia biasa2 saja kemek2... kesian juga dia dapat madu terpaling lawo bak kata netizen...sentiasa dihantui madu ku lawo. hahahahha
Quote krustykrab 13-2-2024 01:57 PM
missHaidiD replied at 13-2-2024 01:23 PM
Aslam ni cm bdk2 kpop. Sb tu bbnu cm meresah ni berair  tgk dia.



Tinge capang pun boleh hot stuff
Quote kucingTomey 13-2-2024 01:58 PM
awloh...sebok benor dgn hidop org porumer cari forum gosip ni.;..mapuh ke dia la nak kawen ke nak ape ke.....bukan nye bil unifi 500 mb kita dia bayor..ala bengom
Quote annehuda 13-2-2024 02:03 PM
Perawankota replied at 13-2-2024 12:49 PM
Cuba bayangkan, rupa2nya memang suami and bini pertama yg rancang supaya suami kawen dgn bini no 2 u ...

aku kenal sorang acik ni mcm tu la. die janda, arwah laki dia ada kampeni kontraktor.  terbercinta dgn laki org, yg peliknya bini orang tu mcm redha je dia bercinta dgn laki dia.  selalu gak show off kt fb dia dan family tu pegi berjalan-jalan la makan sama-sama la, siap balik kg si laki tu sama-sama.  acik tu akhirnya putus ngan laki orang tu setelah dinasihatkan oleh makcik pakcik dia yg tak berkenan la dia jadi bini no 2. tp fikir balik mungkin ye kot family tu ada plan nak tumpang kesenangan acik tu wallahualam....
Quote mamajawie 13-2-2024 02:29 PM
dedua acam sial baik selam ke dak markisa tu pun
Quote Binodino 13-2-2024 02:33 PM
Yang kecohkan marissa kahwin dengan aslam tu, kakaknya si misya. Misya diam tak berkutik pun. Aku pelik la apsal orang luar yang sibuk2 nak canang serata alam hal rumahtangga orang lain ni. Empunya badan diam je tak berkutik. Kalau si misya sendiri yang kecohkan aslam dah kahwin lain tu acceptable la jugak macam masa kes pertama dulu. Or at least parents si misya yang kecohkan. Entah2 misya memang tau aslam kahwin lain kat siam nun, and dia redho je walau hati terluka. Entah2 dah ada perjanjian antara deme bertiga tu. Ini dah la yang takde kaitan jadi tukang kecoh, lepas tu berderet mak nenek vida, micheal ang, terpaling leftenan kolonal bersekutu sibuk mencapub bagi komen sepatah dua. Eh tak paham aku
Quote dewi_rina 13-2-2024 02:44 PM
Cantik misya ni, cuma dia tak mekap tebal macam si meresah.. Plus meresah tu ckp manja-manja, acah paling lawa la tu.. Lawo lagi anak fiza tu, meresah ni muka tiktokers biasa je.. bersepah tu macam masya, teah, cuna bagai tu.. Tiktokers starter kit, bulu mata extension, braces, dgn tebalkan bibir
Quote dewi_rina 13-2-2024 02:47 PM
Binodino replied at 13-2-2024 06:33 AM
Yang kecohkan marissa kahwin dengan aslam tu, kakaknya si misya. Misya diam tak berkutik pun. Aku pe ...

Family bengang kot tengok misya ni hadap lagi si selam tu mcm orang bodoh... Dah cerai rujuk balik pulak dah tu jantan tu kawin pulak dgn pempuan tu... Ingat rujuk elok, eh kawin jugak ko dgn si marissa tu.. Sayang nau2 la tu, cinta mati kononnya.. Baya-baya gini bercinta jelah dulu, takyah nak kawin-kawin... Otak mcm tak matang! Ko ingat apa couple ke, tak suka putus pastu sambung

Dah ada anak pun tapi bodoh gak, jenis tak matang

Yg si misya mungkin terpaling kena dengar cakap laki.. Kang derhaka pulak

Lihat semua komen(116)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.047715 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top