CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Bila Pegang Pinggang Awak, Rasa Macam Wah..", Pinggang Watie Buat Shuib Jatuh Cinta

6-2-2024 06:47 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9148| Komen: 52

Description: Itu respons nakal Shuib menjawab pertanyaan isterinya, Watie Hanifiah tentang apakah kriteria yang membuatkan lelaki itu jatuh cinta kepadanya.

“Sebab i suka pinggang awak.”

Itu respons nakal Shuib menjawab pertanyaan isterinya, Watie Hanifiah tentang apakah kriteria yang membuatkan lelaki itu jatuh cinta kepadanya.

Lebih setahun berumah tangga, pelawak juga usahawan popular itu mendedahkan, hatinya nekad memperisterikan Watie kerana mendakwa pinggang wanita pemilik nama penuh Fati Nikmatul Adawiyah Hanifiah itu sangat istimewa.

“Saya sayang awak sebab saya rasa tiada orang yang sama seperti awak. Salah satu sebab kerana suka pinggang awak.

“Bila pegang pinggang awak, rasa macam wah, inilah pinggang yang saya akan pegang selamanya,” katanya sambil ketawa.


Dalam masa sama, Shuib turut mengakui dia yang memulakan langkah meluahkan rasa cinta terhadap Watie ketika awal perkenalan mereka.

Rata-rata maklum perkara dizahirkan Shuib hanya gurauan, selain mendoakan kebahagiaan mereka terus berkekalan.

“Kemain eh pinggang. Semoga berbahagia hingga ke Jannah,” kata peminat.

“Bersemut (romantik). Memang lenguh pipi mummy (Watie) asyik ketawa sahaja,” ujar pengikut.

Pasangan terbabit mendirikan rumah tangga pada 23 Jun lalu selepas hampir dua tahun ahli perniagaan dan bekas penyampai radio itu menduda.

Sebelum ini Shuib atau Shahmira Muhammad, 40, berkahwin dengan Siti Sarah pada 2011, namun penyanyi menghembuskan nafas terakhir akibat jangkitan Covid-19 pada 9 Ogos 2021.

Mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 13, Dzahira Talita Zahra, 11, Ariq Matin, 9, dan Ayash Affan, 3.

Sumber – KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jejai 6-2-2024 07:20 PM
Lama tak tengok bang duda komen.biasa dia orang first
Quote pencintaABC 6-2-2024 07:23 PM
Dalam dok pegang pinggang bini, KWSP pekerja jgn lupa ya
Quote aemon 6-2-2024 07:39 PM
Ni statement sblum ke selepas kawin?aiyoo tak padan gigi karat
Quote jihyomelly 6-2-2024 07:54 PM
dia pun nak jugak tetiba timbul suka pinggang bini pulak…acik porem bz byk nau thread mn & nh nanti2 la komen pinggang idaman soeb nih
Quote Tunakimchi 6-2-2024 11:32 PM
Gelinye. Dah lah bibir lebam gigi karat. Euwww
Quote slyfynx 6-2-2024 11:39 PM
Jijik la weh.
Quote Suchi 6-2-2024 11:40 PM
Yeke pinggang?

Quote red_velvet 6-2-2024 11:40 PM
Jijik... Macam gila s#x :
Quote penmerah 7-2-2024 12:01 AM
Naik pulak muka shuib laki bini nih
Busuk screen phone acik2 F

Nah acik F cuci board nih dgn pic Jackson Wang
Jackson berpeluh busuk pun hensem
Apatah lagi pic biasyer2
Sorry shuib ... weol tak heran pinggang bini awak tu

Quote lilacomot 7-2-2024 12:01 AM
.
.
.
.
.
.
.
.
Geli la ngn ko ni...dulu ko gak ngadu domba kt gadis panggilan ko xnak kawen ngn watie tu kan.. Yelaa x puas lg enjoy dpt merasa pelbagai kerang..tp mesti ko xingt sbb msa tu ko tgh d awangan.. ooopsss
Quote Hoola 7-2-2024 12:12 AM
ko uli la pinggng binik tu
xde sapa heran

netijem bz hal2 yg berat eg pgmpunn politik, aktviti persundln malaya, perebutn ank
Quote ReginaGeorge 7-2-2024 04:18 AM
Bila pegang belalai awak, rasa macam eh.. lintah…
Quote Shafiy89 7-2-2024 07:47 AM
Bibir lebam gigi kuning eeuwwww
Quote sweetfasha 7-2-2024 08:02 AM
jijik..

Kalau prince mat cakap pinggang senah adalah jugak sweetnya..

ini gigi karat cakap pasal pinggang si tek.. yucks
Quote belacan_gurl 7-2-2024 08:55 AM
negro pun bibir hitam tapi gigi putih bersinar...........
Quote cm_vungtau 7-2-2024 08:57 AM
Tak perlu reply la post ni. Biar dia hilang di angin lalu.
Quote prince_marhaen 7-2-2024 09:27 AM
muka kelapa sawit pun feeling nak mampos...dah macam pelaccchhh dia anggap bini dia.. sekadar tempat jaga anak & buat lepas sangap dia je... sian lak watektek
Quote cik_ingeniare 7-2-2024 09:41 AM

omggg cerita apakah iniiii
Quote mawarkhayalan99 7-2-2024 09:43 AM
penmerah replied at 7-2-2024 12:01 AM
Naik pulak muka shuib laki bini nih
Busuk screen phone acik2 F

masyeh kaka cuci mata iols dengan jackson wang. mohon share lagi banyak2 moga terus tenggelam tread laki bini ni

Lihat semua komen(52)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 06:12 AM GMT+8 , Processed in 0.327927 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top