CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tolong Diam, Kami Semua Tahu Cerita Sebenar…” Fynn Jamal Serang Suami Mizz Nina

6-2-2024 06:28 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 21926| Komen: 146

Description: Suami kepada Mizz Nina iaitu Essam Muhammad sebelum ini dengan tegas mempertahankan isterinya daripada Noh Salleh berikutan isu anak angkat.


Suami kepada Mizz Nina iaitu Essam Muhammad sebelum ini dengan tegas mempertahankan isterinya daripada Noh Salleh berikutan isu anak angkat.

Essam dalam satu kenyataan turut menyifatkan Noh memalukan dan tidak beretika.

Bagaimanapun, kami tertarik dengan satu komen di Instagram Essam di mana penyanyi, Fynn Jamal seakan-akan memberikan komen tidak puas hati dengan Essam.

"Oh, tolonglah diam. Kami semua tahu kebenarannya. Allah adalah saksi saya".



Komen yang diberikan Fynn Jamal ini menimbulkan pelbagai persoalan. Namun, Fynn tidak mahu mendedahkan apa-apa dan terus mendiamkan diri tanpa membalas komen.



Kredit: Instagram/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 6-2-2024 06:29 PM
Semaklah kokping ni.


Quote Sazreena 6-2-2024 06:31 PM
Ngokping masukkkk...
Quote Parit.Hilton 6-2-2024 06:31 PM
sorry iols tak suka kokping ni dan takkan suka sampai bila2
dalam hal ni buat iols lagi menyampah kat dia
tak payah menyibuk pun

kalau hang tau apa2 info sekalipun gossip2 sesama kawan2 hampa sudahlah
toksah bawak ke socmed

Quote Gold999 6-2-2024 06:34 PM
Aaa letih la korg ni....ape2 pun kesemua pihak xlayak jaga musa tu..baik pihak mn, pihak noh even mak kandung bdk tu sekali pn...ada lg family yg terbaik utk bdk tu....korg masing2 ego, xmatang, selfish!
Quote opie5662 6-2-2024 06:34 PM
Eh, bkn ke dia kata taknak sibuk hal org... Tibe menyibuk plak...
Quote noor2 6-2-2024 06:36 PM
Ingatkan dulu cerai elok je mcm high class masing2....sekarang nampak low class duk gaduh pasal.anak
Quote Shayang 6-2-2024 06:38 PM
Kita kena percaya ngan dia
Sbb dia pakai purdah tau.

Human trafficking? Penyelamat anak luar nikah?
Quote Manusiabesa 6-2-2024 06:39 PM
Mn tgh shoot balas NH sbnrya ni. Lama dh pendam. Lama dh terseksa ngn attitude NH.
SEMAK MCM SAMPAH BTOL KOKPING NI. MERAPU  24J KT IG. LAKI DAYUS BTUL X TEGUR BINI. OH LUPA. LAKI DIA GILA SAKIT SKIZO.
GIGIH MUSA, DALAM ISTANA, DALAM BAKUL. HOTAK LUUU
Quote azimodin 6-2-2024 06:40 PM
Terpaling tahu. Bising2 si esam tu at least dia suami MN, masih dalam equation giteww. Ko siapa? Bini si asap? Gf si asap?
Quote jihyomelly 6-2-2024 06:51 PM
Edited by jihyomelly at 6-2-2024 06:52 PM

semak betul kokping.. terpaling tahu luar dlm konon..mcm duduk serumah sebilik sekatil sejamban
Quote cm_vungtau 6-2-2024 06:55 PM
Eh dia ni. Ko nak kasi pendapat masuk porum la. Kat sini dah berbakul kami kasik pendapat. Kecoh ler
Quote Fly_over 6-2-2024 07:00 PM
bongoknya pmpn ni. tu laki nina. ko pulak sapa dgn noh? bini dia??
Quote zie_indah 6-2-2024 07:32 PM
Adoiiii kak niqab ni Nak juga mencelah..hahaaa
Quote aemon 6-2-2024 07:35 PM
Ni salah satu ninja babi selain jahudi
Quote bawaku_terbang 6-2-2024 07:35 PM
setakat ni aku lega tengok komen2 kat ig rotikaya.xmembabi buta
Quote Sesuatu… 6-2-2024 07:56 PM
Translation xkena ni tt. Dia x kata tolong pon. Lebih kpd, diam ahhh!!! translationnya
Quote iolss 6-2-2024 08:09 PM
yg lain xyh sibuk nk komen la.. kt bg noh n nina je gadoh bedua
Quote PinkyPie 6-2-2024 08:12 PM
Jaga family sendiri sudah laaa kokping
Quote pocongkiutss 6-2-2024 08:13 PM
Iols hrp bideo yg bertebaran sekejap sbb tgn2 ghaib bantu tutup aib tu muncul blk

Lihat semua komen(146)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 04:50 AM GMT+8 , Processed in 0.047018 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top