CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Saya Jawab Relax Kan? Takda Rapping-Rapping Kan?” – Noh Salleh

6-2-2024 09:55 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 23731| Komen: 261

Description: Hari ini, media hiburan dihidangkan dengan kisah hak penjagaan anak dan inter-parte anak angkat kepada penyanyi Noh Salleh dan bekas isteri, penyanyi Mizz Nina.


Hari ini, media hiburan dihidangkan dengan kisah hak penjagaan anak dan inter-parte anak angkat kepada penyanyi Noh Salleh dan bekas isteri, penyanyi Mizz Nina.

Difahamkan, Mizz Nina mengambil keputusan untuk menarik semula kes hak penjagaan penuh tersebut terhadap Musa.


Berikutan keputusan itu, Noh mengakui dia berasa terkejut dan berharap kebenaran akan terungkap kerana merasakan dirinya telah dianiaya di khalayak ramai.

Sementara itu, suami Mizz Nina, Essam Muhammad menegaskan bahawa vokalis kumpulan Hujan itu boleh berhubung dengannya berkenaan hal Musa, dan bukannya Mizz Nina.

"Kalau Noh mahu berkomunikasi dengan ahli keluarga termasuk Mizz Nina, saya adalah mahramnya. Jangan cari isteri saya, carilah saya. Kalau mahu berkomunikasi dengan saya, media sosial boleh diakses secara terbuka."

Sementara itu, Noh menerusi Instagram Story ada memuat naik satu hantaran memaparkan peguam yang mewakilinya sebentar tadi.



"Saya jawab relax kan? Tak ada rapping-rapping kan?"

Sekadar info, muncul satu dakwaan mengatakan Noh telah ‘menculik’ Musa daripada jagaan bekas isterinya namun penyanyi itu menafikannya.

Tindakan Noh yang memuat naik foto Musa ke media sosial telah membuatkan ibu kandungnya menuntut permohonan maaf dan mendakwa penyanyi itu telah melanggar kontrak ketika mengambil Musa sebagai anak angkat sebelum ini.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aemon 6-2-2024 09:59 AM
bangang punye jantan.ko mmg tersalah langkah mizz nina pernah berbinikan jantan ni.mmg hadap la drama dia sampai ajm.
Quote matjerk 6-2-2024 10:10 AM
aemon replied at 6-2-2024 09:59 AM
bangang punye jantan.ko mmg tersalah langkah mizz nina pernah berbinikan jantan ni.mmg hadap la dram ...

Walau aku x suka cara laki MN bercakap.. ber rapping2..
Bila tgk NH menyindir ni.... leh tahan ya busuk hati lelaki deep ni.... menyindir2..
Ingatkan lelaki underground..deep..rare kononnya ni..x sindir2..buat hal sendiri...
So skrg.. aku nak komen... rapping2 ni lebih bagus dari meludah... lebih bagus dari kau hembus2 asap ke wartawan.
Quote matjerk 6-2-2024 10:12 AM
https://youtube.com/shorts/iHMbfuLt52w?si=jJKoLdImZm_wqaUa

Meludah..baling mic...lagi bagus kan dari rapping?
Quote vanillaninja 6-2-2024 10:14 AM
Tak pernahnya la I berkenan dengan Noh ni. Dari dulu.
Quote matjerk 6-2-2024 10:20 AM
Ni cara betul jawab kat wartawan kan? Tak rapping2
[youtube]6YM2PdpzNDM?si=y8QY2myI-GePlCHL[/youtube]
Quote rosevelvet 6-2-2024 10:21 AM
Mmg ko relax ms jwb tp bila ko nyindir ni obviously nmpk ko x relax. Bitter much
Quote cakciboojaki 6-2-2024 10:23 AM
Noh ludah level bawah tapak kaki laki rapping MN jer.. lepas dia pecah lubang mak Musa, baru lah nampak kebodohan dan kedayusan dia
Quote bottompro 6-2-2024 10:30 AM
Berkopiah. Tp pakai rantai. Redflagggg
Quote red_velvet 6-2-2024 10:31 AM
Walaupun laki MN cakap gaya rapping tapi dia nampak lebih tegas & beradab dari noh ludah busuk ni. Dari zaman bujang memang dia type lelaki tinggi rasa ego & biadab ... Entah apa yg helok perangai dia ni sampai MN tergila2 kan sangat dulu
Quote stania83 6-2-2024 10:33 AM
annoying nya mn dan suaminyaa. last last anak angkat nanny juga yg jaga
Quote MissVixen 6-2-2024 10:35 AM
Laki mn bukan rapper ke? Memang gaya cakap dia macam tu kot. Cakap dengan bini pun gaya macam tu kot. Ada video lucah, meludah orang, mencarut tu lagi hina.
Quote Masukkeluar 6-2-2024 10:43 AM

tak fhm knp nk kecoh pdhl bkn ank sdri..bdk tu ada mak bapak kandung kot. mcm pelik plak...apa function si mak kandung nya? lain la kalau bdk tu yatim..
Quote cikatilia 6-2-2024 10:55 AM
busuknya la hai kau nohh
mmg idok aku nak dengaq lagu2 hang
perangai gelabah gila perli2 ingat lawak sgt?
Quote Icecoffeeeeeeee 6-2-2024 10:58 AM
stania83 replied at 6-2-2024 10:33 AM
annoying nya mn dan suaminyaa. last last anak angkat nanny juga yg jaga

Annoying jugak cakap anak tanya where’s mama tapi mama bukan ada pun. So basically sama je la ex hubs jaga pun.  Share2 je la.
Quote aina_shaira 6-2-2024 10:59 AM
korang jangan tak tahu NH dulu pujaan ramai gadis
Quote LembingDayanti 6-2-2024 10:59 AM
laki mizz nina banyak sangat layan Dr Dre, snoop dog semua kah kah kah... walaupun aku tak suka Noh tapi aku macam hangin pulak tengok warga asing datang malaysia jadi gangster hahahhahahaa.... Ternyata Mizz Nina ni hauk2 taste dia
Quote Manusiabesa 6-2-2024 12:14 PM
Noh koyak betul. Padan muka. Dulu buli mn. Kantoi video ngeseks bagai dgn betina lain kan? Skli mn ada laki baru skrg baru hg tau langit tggi rendah... pigi mampos la dgn kokping hg. Fuck
Quote airmineral 6-2-2024 12:50 PM
NH mmg la ko xrap tp ko jwb style lewehhh hihi
Quote airmineral 6-2-2024 12:56 PM
Manusiabesa: Noh koyak betul. Padan muka. Dulu buli mn. Kantoi video ngeseks bagai dgn betina lain kan? Skli mn ada laki baru skrg baru hg tau langit tggi rendah.. ...




nape tiba2 kokping?

Lihat semua komen(261)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.056886 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top