CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Insya-Allah Anak Perempuan” – Aisyah Hijanah Dan Alif Teega Bakal Timang Anak Ketiga Mac Ini

6-2-2024 09:44 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11191| Komen: 71

Description: Pensohor media sosial dan usahawan, Aisyah Hijanah memaklumkan bahawa bayi dalam kandungannya kini berada dalam keadaan baik dan sihat sejahtera.

Pensohor media sosial dan usahawan, Aisyah Hijanah memaklumkan bahawa bayi dalam kandungannya kini berada dalam keadaan baik dan sihat sejahtera.

Ditemui media, Aisyah yang bersama suami, Alif Teega turut memberitahu bahawa anak ketiga mereka itu akan dilahirkan pada bulan Mac hadapan.

"Kandungan anak ketiga ini, insya-Allah saya akan bersalin pada bulan hadapan (Mac). Pada awal kehamilan memang bayi dalam kandungan ini sedikit perlahan pergerakannya. Tetapi sekarang semakin baik, Alhamdulillah. Saya dan Alif memberikan kerjasama yang baik menjaga kandungan ini".

Dalam pada itu, Aisyah mendedahkan jantina anak mereka kali ini adalah seorang anak perempuan.

Mereka berdua ditemui semalam setelah selesai prosedur harta sepencarian di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam di mana syarikat Hijanah yang diusahakan bersama suami kini milik Aisyah seratus peratus.



Sebelum ini, kedua-duanya menjadi bahan bualan warga maya gara-gara Alif mendedahkan dia sudah bernikah kali kedua bersama seorang wanita bernama Fatin Umaidah yang juga pekerja di syarikat milik pasangan itu.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hayrin86 6-2-2024 10:08 AM
Dua-dua bukan artis ok..
Quote Hoola 6-2-2024 10:30 AM
so bila nk bini ke-3 ?????
Quote bottompro 6-2-2024 10:32 AM
Aishah ni mmg bangang kan. Rupanya menjaja cerita sedih lelaki kawen lain utk marketing. Hahaha. Nk up kan nama. Kalau tak sesendu alam dua2 ekor ni.

Drama konon2.strong
.kau strong, kau ceraikan lah si ulat lava tu
Quote MissVixen 6-2-2024 10:37 AM
Jadi kuda laki ni bukan kuat namanya. Kalau kuat, dah lama dia tinggalkan laki curang ni. Takut anak kurang kasih sayang ayah, takut jadi janda, takut tinggal sorang. Lemah.
Quote noor2 6-2-2024 10:40 AM
Yuckkk....
Quote I.K.A888990 6-2-2024 10:50 AM
asal la up psl dua2 bodoh ni
marketing content je lebih
menyampah tgk tah sapa2
kemain awal2 menangis bagai tup2 mcm lahanat dua2 ekor ni
Quote cikatilia 6-2-2024 10:59 AM
dia punya bicara pasal anak pastu klik klik klik klik kamera mcm vvvvvip
and kisah dicerita tu mcm semua wajib amik tau.
Quote kepompong 6-2-2024 11:26 AM
kesian ayah dia dalam kubur menangis kalau tahu anak dia menonggang
Quote airmineral 6-2-2024 12:58 PM
larva ni ada punca pendapatan lain ke selain company bersama tu?
Quote Manusiabesa 6-2-2024 01:00 PM
bottompro replied at 6-2-2024 10:32 AM
Aishah ni mmg bangang kan. Rupanya menjaja cerita sedih lelaki kawen lain utk marketing. Hahaha. Nk  ...

Bangang tahap sifu hehe.
Sory nk ot.
Aku speku bini kedua abg tesla pun dh ngndung.
Sbb ig stori kdai brg baby pastu kawan dia tlg ikat tali kasot dia...
Quote red_velvet 6-2-2024 01:57 PM
Laki bini penunggang
Quote tuntasha 6-2-2024 02:05 PM
buku tu dia ke penulis? susah nak caya
Quote LembingDayanti 6-2-2024 02:21 PM
laki bini perbodohkan masyarakat. Geli.....
Quote dua_chzy 6-2-2024 02:27 PM
Boleh tak jangan vodo sangat campoq2 tered retis dan marhaen?
Quote zuriey 6-2-2024 02:49 PM
3 ekoq bangang ni elok di pupuskan
Quote zuriey 6-2-2024 02:50 PM
3 ekoq bangang ni elok di pupuskan
Quote zallama 6-2-2024 02:53 PM
Ak pling benci jnis yg gunakn simpti org untuk mnjual n
Quote joy_ah 6-2-2024 03:03 PM
melainkan seseorang lelaki tu kaya raya, anak sultan, crown prince, kabel besar terjamin senang 7 keturunan, stay lah dalam poligami.
Quote doodlediddle 6-2-2024 03:18 PM
Lepas ni document lah lagi kat socmed journey delivery kau ye

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.152707 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top