CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Jangan Bawa Sangat Perangai Klang Tu. Bawa-Bawa Bincang Perangai ‘Jantan’ Tu" – Pesanan Suami Buat Reen Rahim Sebelum ‘Out Station’ ...

6-2-2024 09:39 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9805| Komen: 26

Description: Menerusi sebuah rakaman video di Instagram, pelakon Reen Rahim dilihat mendapat pesanan ‘keras’ daripada suaminya agar sentiasa menjaga tingkah laku apabila berada di tempat orang.

Menerusi sebuah rakaman video di Instagram, pelakon Reen Rahim dilihat mendapat pesanan ‘keras’ daripada suaminya agar sentiasa menjaga tingkah laku apabila berada di tempat orang.

Menurut Hazim Zainal, dia meminta isterinya untuk pandai menjaga diri dan tidak menunjukkan sikap garang kepada orang lain.

"Jangan bawa sangat perangai Klang tu. Jaga diri, bawa-bawa bincang perangai ‘jantan’ tu, jangan nak bantai orang jer. Perangai Klang mana, perangai Klang? Bye sayang, jaga diri. Bye boy, elok-elok boy".


Video berkenaan dikongsi Hazim ketika menghantar isterinya di lapangan terbang.

Sementara itu, Reen meminta suaminya untuk bertenang dan tidak bimbangkan dirinya kerana sudah terbiasa ‘terbang’ seorang diri sebelum ini.

"Rileks suami, 35 tahun kita layan hidup fly sendiri. Dia ingat kita darjah tiga ke risau sangat?"

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan gelagat pasangan suami isteri ini bahkan, mereka dianggap sebagai pasangan yang comel.

Sumber: Hazim Zainal/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AnnaSendin 6-2-2024 02:27 PM
Kelaku kelly klang kerr?
Quote sudirmanistas 6-2-2024 04:14 PM
35 tahun dah ke umur Reen ni? Mula2 kenal dia masa drama Jodoh, yg dia kira main contender org ingt dia no. 1, tpi last2 Scha Al Yahya yg menang klu x silap. Time ni Amyra Rosli pun x famous lagi haha.
Quote zuriey 6-2-2024 04:39 PM
Awak busyuk..
Masuk list couple kepams
Quote hidet 6-2-2024 05:00 PM
iols suke je minah ni..tak kayu..tapi rasa dulu sheols berchenta dgn anak businessman taikun gak...tapi kawin org lain
Quote scarflicious 6-2-2024 09:29 PM
Perangai klang tu camne? Aku org klang pon x tau perangai klang ni.

Ei, lepuk kang.
Quote sharlenetexas 6-2-2024 09:30 PM
AnnaSendin replied at 6-2-2024 02:27 PM
Kelaku kelly klang kerr?

Mini colombia? Mohon fezrul khan cekik minah ni sekali lagi.


Quote sharlenetexas 6-2-2024 09:31 PM
sudirmanistas replied at 6-2-2024 04:14 PM
35 tahun dah ke umur Reen ni? Mula2 kenal dia masa drama Jodoh, yg dia kira main contender org ingt  ...

Dik janna pun ada. Mcm terlebih gula duk gelak2.

Quote Tunakimchi 6-2-2024 11:29 PM
Dia ni berlakon ok je. Kadang2 je mcm bingit sikit.
Quote Suchi 7-2-2024 12:16 AM
scarflicious replied at 6-2-2024 09:29 PM
Perangai klang tu camne? Aku org klang pon x tau perangai klang ni.

Ei, lepuk kang.

Kan ada org buat content klang tu ibarat mexico columbia bagai
Taman sentosa ke bukit sentosa antara kaw panas
Quote lilacomot 7-2-2024 12:20 AM
Dia ni cantik pndai berlakon... Tp pailang sgt aih...patut kene cekik ngn fezrul khan
Quote nordin84 7-2-2024 12:21 AM
sudirmanistas replied at 6-2-2024 04:14 PM
35 tahun dah ke umur Reen ni? Mula2 kenal dia masa drama Jodoh, yg dia kira main contender org ingt  ...

time jena nik pun xdikenali haha
Quote sudirmanistas 7-2-2024 09:42 AM
nordin84 replied at 7-2-2024 12:21 AM
time jena nik pun xdikenali haha

Hahha skrng famous Janna Nick melangkaui dia dah ye.
Quote seri_mawr 7-2-2024 11:36 AM
aku suka dia ni berlakon...hahhaa..
jadi kaki busy body pun ok..hahhaa

jadi heroin pun ok....muka boleh jual...
Quote marchikobonzo 7-2-2024 02:11 PM
Dia ni kalau berlakon memang menjadi..best je..tp sayang tak pernah menang award
Quote NazRysha 7-2-2024 02:45 PM
minah perasan bagus perasan hot
ritu ckp semak pasal isu fathiya
padahal dia tak tahu org lagi meluat tengok dia ni
acah2 sweet gangster dengan laki
Quote NazRysha 7-2-2024 02:45 PM
muka putih
tangan kaki hitam
Quote bottombikini 7-2-2024 07:29 PM
dia ni belakon best
tapi perangai ajet2
kejap tunjuk ngaji
kejap tunjuk dada
Quote Kurex 8-2-2024 10:37 AM
iols pernah jumpa dia depan2, jenis tak kekwat. tapi kalau ada perangai leluhur parashit, segera buang ya perangai tu
Quote jihah_kudat 8-2-2024 10:59 AM
dia ni dulu okay je..berlakon pun okay
lepas kawen je keluar perangai loud tu keluar ingatkan jenis classy..try hard nak nampak sempoi..aku tengok video dia pergi era ke sinar entah..yo memalukan ya..try hard sangat..relax2 sudah..

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.045568 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top