CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Menyanyi Di Majlis Kahwin Bunga Citra Lestari, Suara Yuna Dikutuk 'Out'!

7-12-2023 11:00 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13669| Komen: 42

Description: Kehadiran seluruh keluarga Allahyraham Ashraf Sinclair termasuk Yuna Zarai pada majlis perkahwinan Bunga Citra Lestari (BCL) yang berlangsung di sebuah resort mewah yang terletak di Bali, Indonesia me ...
Kehadiran seluruh keluarga Allahyraham Ashraf Sinclair termasuk Yuna Zarai pada majlis perkahwinan Bunga Citra Lestari (BCL) yang berlangsung di sebuah resort mewah yang terletak di Bali, Indonesia mencuri tumpuan.


Dalam video yang tular, Yuna kelihatan tampil mendendangkan lagu duet popularnya bersama bintang terkenal Hollywood, Usher berjudul Crush.

Foto: IG

Bagaimanapun, video tersebut mencetuskan persoalan dalam kalangan netizen apabila suara penyanyi itu dikatakan sumbang.

“Asal suara Yuna macam out je,” komen netizen.

Di ruangan komen rata-rata peminat Yuna tampil mempertahankan penyanyi kesayangan mereka dengan mengatakan suara penyanyi itu sebenarnya lunak dan bukan seperti yang didakwa segelintir pihak.



“I have been to her concert, suara dia sebenarnya sedap! Cuma this video je audio tak bagus. Tapi sebenarnya suara Yuna sedap okay.

“Betul, suara Yuna sebenarnya sedap. Anda kena pergi konsert Yuna.

“Anda mesti tak pernah datang ke konsert Yuna kan? Her voice is so nice during live.

“Ni sebab key tinggi. Dia kan jenis nyanyi rileks je, tu yang denagr macam menjerit kalau key betul suara dia sedap gila.

“Suara dia tak out. Rasanya backup singer kuat sangat dari suara dia. Tu jadi macam tu bunyi,” komen netizen.

Terdahulu, Yuna dan kakak iparnya, Aishah Sinclair antara yang menjadi barisan pengapit pada majlis penuh intimate bagi majlis perkahwinan BCL dan Tiko Aryawardhana yang berlangsung pada 2 Disember lalu. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anilanil 7-12-2023 11:10 AM
Dia nyanyi pon dah gratis sebab bau-bau bacang ada hati lagi nak condemn. Bersyukur je la acik yuna tak miming je
Quote mamajawie 7-12-2023 11:36 AM
AS tu jadi apa selain jadi pengiring yonak?
Quote rayna_raynes 7-12-2023 11:37 AM
Mana ada tak sedap? On point je. Lagu ni memang mcm ni
Quote kalchi 7-12-2023 12:04 PM
mamajawie replied at 7-12-2023 11:36 AM
AS tu jadi apa selain jadi pengiring yonak?

Takda karir yg jelas yg pasti dia mmg salu ada masa tmankan yuna. Mgkin kje2 sndri la kut
Quote mamajawie 7-12-2023 12:07 PM
kalchi replied at 7-12-2023 12:04 PM
Takda karir yg jelas  yg pasti dia mmg salu ada masa tmankan yuna. Mgkin kje2 sndri la kut

oh, full time pengiring la ni..haha

Quote Sazreena 7-12-2023 12:15 PM
Takde cover langsung ko eh Bun..walaupun aset sendu tethap jugek belanja.
Quote Sazreena 7-12-2023 12:23 PM
mamajawie replied at 7-12-2023 11:36 AM
AS tu jadi apa selain jadi pengiring yonak?

Dia film director la..MV yuna pun dia yg direct..obviously. Pernah nak engage dia untuk shoot commercial client iols tapi x jadi sebb dia busy tapi sempatlah gak dia datang ofis ambik brief.
Quote Burong_Hantuk 7-12-2023 12:36 PM
   
Quote gangerina 7-12-2023 12:55 PM
tp apa pun bcl mmg hot la figure dia for a 40 yo compared dgn yuna ke AS ke..diorg tu dah boleh mintak tips la dari bcl utk nampak berseri n mantap...
Quote heythere123 7-12-2023 01:24 PM
pengantin enjoy so takpe la noks
Quote sayurmayur88 7-12-2023 01:27 PM
oklah..
muka yuna dh iras muka suami dia
Quote Nizleen86 7-12-2023 01:48 PM
Iols nampak yuna ni jenis yg meleweh2. Bcl pulak jenis energetic.
Quote IzzahF 7-12-2023 02:15 PM
gangerina replied at 7-12-2023 12:55 PM
tp apa pun bcl mmg hot la figure dia for a 40 yo compared dgn yuna ke AS ke..diorg tu dah boleh mint ...

sheols punya workout routine nampak simple dan lite2 je tp kejang perut kalo nak buat selalu. badan sheols mmg flexible
Quote she 7-12-2023 03:08 PM
Susah nak jaga badan BCL ni
Jenis cepat geleber
Kalau dia work out
Mesti macam badan Sabrina Dani
Quote Minami2013 7-12-2023 03:17 PM
Kenapa mata i cantik je body bcl

Utk umur 40 la.
Quote cm_vungtau 7-12-2023 03:19 PM
Fesyen Yuna memang hauk sentiasa.
Quote fatim0050 7-12-2023 03:21 PM
IzzahF replied at 7-12-2023 02:15 PM
sheols punya workout routine nampak simple dan lite2 je tp kejang perut kalo nak buat selalu. bada ...

kat mana nak tengok workout routine tu?
Quote cmf_PariS 7-12-2023 03:59 PM
sejak2 international ni pelik2 ye yunaaa
Quote razzia 7-12-2023 04:07 PM
body bcl
kembali cantik.dulu masa beranak,memang naik gila badan dia

Lihat semua komen(42)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.144513 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top