CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Da'i Syed Dan Hana Ismail Tayang Bahagia Lagi, Menari Di Kaherah Sambut Ulang Tahun Perkahwinan

7-12-2023 11:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10028| Komen: 37

Description: Da’i Syed dan isteri, Hana Ismail terbang ke Kaherah, Mesir bagi menyambut ulang tahun perkahwinan mereka.
Da’i Syed dan isteri, Hana Ismail terbang ke Kaherah, Mesir bagi menyambut ulang tahun perkahwinan mereka.

Menerusi Instagram (IG), Da’i Syed atau nama sebenarnya Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful dilihat memuat naik beberapa gambar dan video memaparkan momen terindah bersama Hana sepanjang berada di sana.


Foto: IG

Ada satu hantaran yang menunjukkan Syed sedang menari kegembiraan bersama Hana dengan berlatarbelakangkan lagu cinta berbahasa Arab.

Namun begitu, hantaran tersebut mendapat perhatian daripada netizen yang rata-ratanya kurang senang dengan adegan mesra pasangan itu.

Menjengah ke ruangan komen, segelintir netizen menegur tindakan Syed yang terlalu menunjukkan kebahagiannya secara terbuka di khalayak ramai.



Menurut mereka, Syed dan Hana perlulah mengambil iktibar untuk mengelakkan daripada berlakunya sebarang masalah yang boleh meruntuhkan rumah tangga mereka.

Dalam pada itu, ada juga yang mendoakan agar perkahwinan mereka ini berkekalan hingga ke akhir hayat.



Untuk rekod, Syed dan Hana mendirikan rumah tangga mereka di Kuala Lumpur pada 3 Disember tahun lalu. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cik_ingeniare 7-12-2023 11:55 AM
sukati la nokssss.. jangan dalam duk seronok tu berendam air mata..
Quote missyL 7-12-2023 12:09 PM
Geli aku tgok dua org nie
Quote tipah89 7-12-2023 12:24 PM
hana ni terlalu lawa utk si wukong ni
Quote ayana89 7-12-2023 12:28 PM
Adik dai ni divorce yg kawin dgn sharifah tuuu. Tp ade x sesape tau knapaa?
Quote alieyrina 7-12-2023 12:31 PM
Tak habih2 menari laki bini ni
Quote purplelilac 7-12-2023 12:43 PM
alieyrina replied at 7-12-2023 12:31 PM
Tak habih2 menari laki bini ni

Kan! Bosan betul adik2 menari perasan bollywood artis
Quote sayurmayur88 7-12-2023 01:21 PM
entahlah...mana2 korang
Quote I.K.A888990 7-12-2023 01:47 PM
menyampah menyampah
Quote Insomniacs 7-12-2023 05:15 PM
Try hard nya nak tunjuk kebahagiaan korang.. belajarlah dr pengalaman org lain..yg beriye tunjuk sweet moments di socmed ni selalunya ada plot twist
Quote dewi_rina 7-12-2023 05:15 PM
Tayang jelah nanti orang taktahu tengah bahagia ke tak ye dak.. Sedangkan yg acah-acah bahagia pun tahu-tahu pergi thailand kawin lain

Quote akies 7-12-2023 05:26 PM
Tak berkenan tgk laki bini ni
Quote dewi_rina 7-12-2023 05:30 PM
Terpaling ereb la tu kisahnya sambut anniversary kat kaherah mesir, awatnya tak pergi sambut kat pintu rafah sana sambil hulur bantuan kemanusiaan

Yihhhh jijiklah dgn spesis penunggang agama ni  
Quote chekacheku 7-12-2023 05:31 PM
Dai ni perasan ensem..terlalu obvious
Quote Hoola 7-12-2023 06:45 PM
paksyed lakibini kmbali lg mghburkan rkyt msia  dgn episod gelekan anibersary di kaherah
Quote naina 7-12-2023 06:49 PM
Ckit je tu..kasi can la hari anniversary kan
Nasib takda caption panjang2 jela macam si Hafiz Maahad tuh. Gelii
Quote jerukkedondong 7-12-2023 09:02 PM
banyak duit  travel ke kaherah...apa je kerja malaun dua ketul ni..takat jual perfume kat tiktok tu brp sen je dapat...
Quote ohsoyaya 7-12-2023 11:22 PM
Bluwerkkkk. Kepamzzz
Quote Masukkeluar 7-12-2023 11:27 PM
jerukkedondong replied at 7-12-2023 09:02 PM
banyak duit  travel ke kaherah...apa je kerja malaun dua ketul ni..takat jual perfume kat tiktok tu  ...

sejak viral kes rogol si daie ni takde sapa dh panggil dia bg talk/ceramah. mmg takde kerja dh mamat ni. sbb tu skrg gigih menjual live kt tiktok. hritu jual buku,perfume,tudung. mmg tak berbaloi laa si hana ni kwin dgn syed ni...bewak
Quote winky1 8-12-2023 12:31 AM
Made peace dgn ayahanda ke...

Lihat semua komen(37)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.057949 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top