CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Fasha Sandha Cerewet Pilih Tawaran Jadi Duta Produk, Buat Bukan Untuk Duit Semata-Mata

7-12-2023 10:36 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6517| Komen: 13

Description: Fasha Sandha mendedahkan dirinya cerewet dan sangat memilih dalam menerima tawaran menjadi duta produk.
Fasha Sandha mendedahkan dirinya cerewet dan sangat memilih dalam menerima tawaran menjadi duta produk.

Fasha juga meluahkan rasa bosan terhadap beberapa syarikat yang menjual produk yang sama sahaja di pasaran.


Walaupun bayaran yang ditawarkan tinggi, teraju utama drama Semua Salahku itu bagaimanapun tidak mementingkan duit semata-mata.

Foto: IG

“Saya terima tawaran jadi duta kerana hargai produk berkenaan. Saya fikir kegunaan dan manfaat untuk saya kongsi dengan pengikut,” katanya kepada Berita Harian.

Dalam pada itu, Fasha memberitahu dia menyimpan hasrat untuk bergelar usahawan dan memiliki produk jenama sendiri suatu hati nanti.



Namun demikian, pemenang trofi Pelakon Wanita Terbaik (Drama) Anugerah Skrin 2007 itu perlu memberi fokus sepenuhnya terhadap kerjayanya sebagai pelakon terlebih dahulu.

“Saya belum bersedia untuk memperlahankan rentak dalam bidang lakonan. Sekiranya mahu berniaga atau nak buat produk kena ada masa yang banyak dan kena fokus kepada bisnes.



“Saya masih aktif, tak boleh buat dua kerja dalam satu masa. Jadi, saya fokus dalam lakonan dan jadi duta cari pengalaman dulu,” jelasnya. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote telracs 7-12-2023 10:42 AM
Muka dia tanpa filter memang jelas memperlihatkan peningkatan usia...
Quote dewi_rina 7-12-2023 11:05 AM
Yeke tengok produk murahan pun dia kaut je? Series ke ni memilih.. cakap pun jenis pusing-pusing sape nak percaya
Quote dewi_rina 7-12-2023 11:06 AM
Muka dia dalam gambar2 diatas memang nampak tua ye, sebab kurus sangat.. Senyum pun pelik, dah mcm amyza adnan dah muka dia
Quote mamajawie 7-12-2023 11:23 AM
oh edel dah ada rambutttt
Quote Burong_Hantuk 7-12-2023 12:38 PM
cerewet2 pun tetap nmpk murah@n bila promo produck
Quote I.K.A888990 7-12-2023 01:52 PM
selagi ada sauk je la fasha oiiiiiiii
Quote Piramida 7-12-2023 01:56 PM
Cerewet memilih tu pilih yg mcm mana?
Yg kena dedah2 ke... Kena dukung or kiss kiss ke?
Tanya je.
Quote lilacomot 7-12-2023 01:59 PM
cerewet ke kalu produk jamu2 ni...kot2 la jd duta brand international ok laa kan...ni timbang kilo je diknon
Quote juruterra 7-12-2023 03:40 PM
Burong_Hantuk replied at 7-12-2023 12:38 PM
cerewet2 pun tetap nmpk murah@n bila promo produck

kan..kalau cerewet takde la promote produk ketat2 tu eeee grosss
Quote razzia 7-12-2023 04:24 PM
yeyeya ja yg itu la dpt offer pun
Quote OyaTonggek 7-12-2023 05:03 PM
dia ni blh dikategorikan sbg artis kg dotcom
Quote Fly_over 7-12-2023 07:10 PM
ermmm ermmm

atleast jd duta kitsui ke. ni tah produk tumbang kilo apa nama tah tu pn sauk. blakon pn sanggup amek babak mengeletis toksah la kata memilih
Quote Peaches113 7-12-2023 07:13 PM
dah tu je duta produk murahan yang dapat yer dok?

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 06:38 AM GMT+8 , Processed in 0.053093 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top