CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Intan Najuwa Bengang Ada Yang Persoal Kenapa Suaminya Selalu Berpeluh-Peluh "Jjangan Tanya Soalan Macam Orang Tak Sekolah"

5-12-2023 12:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12278| Komen: 81|Original author: Saiful

Description: Datin Intan Najuwa baru-baru ini berkongsi video sambutan hari lahir suaminya, Datuk Ahmad Asraf Azman.
Datin Intan Najuwa baru-baru ini berkongsi video sambutan hari lahir suaminya, Datuk Ahmad Asraf Azman.

Jengah di ruangan komen ramai pula yang sibuk bertanya kenapa suami Intan sering dilihat berpeluh-peluh.


Foto: IG

"Apasal lelaki dia selalu berpeluh?" komen seorang netizen.

Menjawab soalan individu berkenaan, Intan mengakui suaminya kuat berpeluh.



"Dia memang jenis cepat berpeluh dan ada ja orang jenis cepat berpeluh. Terutama bila di tempat panas."

Tak cukup, Intan sempat menyindir pertanyaan itu yang dianggap bodoh.




"Jangan tanya soalan macam orang tak sekolah. Penat nak jawab."




Sekadar info, Intan mendirikan rumah tangga dengan Ahmad Asraf Azman yang juga seorang usahawan pada 18 Ogos lalu. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 5-12-2023 12:09 PM
kemain mendonia si Intan najwa nih sejak kawen
Quote Thunderclouds 5-12-2023 12:12 PM
Yer la.
Yg dok btggu tgga kt medsos retis ni rata² budak kelas blakang dekk..
Sabau je la.
Tp dh tau laki tu badan cepat belemoih share time ghupa tgh wangi je laaa..
Netizen bodoh xleh diajar dah..
Quote prince_marhaen 5-12-2023 12:14 PM
Edited by prince_marhaen at 5-12-2023 12:16 PM

wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam biasa-biasa je... leh pulak sekali ada deris khan eh...apakah???

btw laki sheols ni sabit berduit ja, walaupun intan ni anak orka (circle orka---walaupun yang kaya apak tiri).. rasanya kalau laki biasa takde rupa sangat, kuat peluh, bucuk asham, idok leh si intan ni melekap juaaa....

Quote anilanil 5-12-2023 12:26 PM
Lakinya masih hidup mestila berpeluh kalo panas. Yg tanya tu species zombie kot berdarah sejuk. Btw tin juju yg hadap peluh lakinya tu. Pandai2 la dia.
Quote likilu 5-12-2023 12:31 PM
Netizen risau kot intan kecik je nak lap peluh tu semua nanti penat

Tanya salah tak tanya salah
Quote I.K.A888990 5-12-2023 12:55 PM
apo je la netijon ni haha
Quote black_handbag 5-12-2023 12:58 PM
itu puteri hidung kan. kemain dia ni menempel je dgn retis yg tgh hot hot ciken shit. mcm ulat taik, dok mencari je retis mana tgh hit sbb gosip2 mesti dia muncul menempel
Quote fofuler 5-12-2023 01:22 PM
Hahaha kesian, dah maybe genetic dia jenis kuat peluh nak buat camne. Apa2 pun aku rasa laki dia ni masa muda dan kurus sikit mesti dia ni ada rupa juga sebab dia ada features muka laki jambu camtu. Sekarang ni je tak tau lah maybe stress keje cati duit kot sebab tu rupa jadi ermmm sikit..
Quote laksmanabentan 5-12-2023 01:27 PM
berpeluh kira duit uollsss...
Quote sukacactus 5-12-2023 01:28 PM
Yg kuat berpeluh tu la mampu bagi birkin kat bini
Yg netizen menyibuk tu hapah pun takde
Quote pilssowe 5-12-2023 01:28 PM
Iols ada kawan yg mmg jenis cepat berpeluh..kita tgk mcm kesian tp dia lagi kesian.dia kena kurus baru kurang sikit berpeluh.
Quote sofi_sofia 5-12-2023 01:29 PM
prince_marhaen replied at 5-12-2023 12:14 PM
wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam ...

tulah pasal .. boleh plk terselit si bimbo sorang tu ..  reti ke ckp omputih sure tajuk perbualan dia tak hanyalah sekitar brg2 branded jer .. sbb tu jerlah pun yg dia tau ...
Quote chandrahusin 5-12-2023 01:43 PM
netizen ptt kurang mengadap sosial media
tengok real life
mmg ada je org yg kuat berpeluh
ada kwn ofis aku Cino
makan lunch kat cafe ada aircond pun berpeluh2
tapi tak busuk pun dia
Quote makton 5-12-2023 02:58 PM
laki nya try la check doc. kawan aku dulu pegi operate buang saraf ke ape tah kat bawah ketiak sbb kilang peluh dia over bekerja. mmg sentiasa berpeluh wpun duduk bekerja dalam ekon. tgn sentiasa basah berpeluh je.
Quote gucci_advocate 5-12-2023 03:06 PM
Berpeluh sebab kerja keras kot
Quote pocongkiutss 5-12-2023 03:07 PM
prince_marhaen replied at 5-12-2023 12:14 PM
wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam ...


Zefar heri siap pegi disneyland dgn intan najuwa hari tu..yg kelako tu pemandu uber tu tipu diorg brentikan kt tgh2 jalan jauh gila dr pintu Disneyland..haha
Quote ezzreee 5-12-2023 03:12 PM
lawa la intan ni walaupon kuruih je.
Quote irvene 5-12-2023 03:12 PM
ok done show off ada bodyguard
Quote kalchi 5-12-2023 03:27 PM
Tp mmg ya, stiap kali dia post gamba or video laki dia, sntiasa bepeluh. Intan pls lap sikit muka laki u sblm amik gamba

Lihat semua komen(81)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.069489 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top