CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12544|Reply: 81

Intan Najuwa Bengang Ada Yang Persoal Kenapa Suaminya Selalu Berpeluh-Peluh "Jjangan Tanya Soalan Macam Orang Tak Sekolah"

  [Copy link]
Post time 5-12-2023 12:07 PM | Show all posts |Read mode
Datin Intan Najuwa baru-baru ini berkongsi video sambutan hari lahir suaminya, Datuk Ahmad Asraf Azman.


Jengah di ruangan komen ramai pula yang sibuk bertanya kenapa suami Intan sering dilihat berpeluh-peluh.


Foto: IG




"Apasal lelaki dia selalu berpeluh?" komen seorang netizen.


Menjawab soalan individu berkenaan, Intan mengakui suaminya kuat berpeluh.




  



"Dia memang jenis cepat berpeluh dan ada ja orang jenis cepat berpeluh. Terutama bila di tempat panas."


Tak cukup, Intan sempat menyindir pertanyaan itu yang dianggap bodoh.










"Jangan tanya soalan macam orang tak sekolah. Penat nak jawab."




  



  



Sekadar info, Intan mendirikan rumah tangga dengan Ahmad Asraf Azman yang juga seorang usahawan pada 18 Ogos lalu. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 12:09 PM | Show all posts
kemain mendonia si Intan najwa nih sejak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer la.
Yg dok btggu tgga kt medsos retis ni rata² budak kelas blakang dekk..
Sabau je la.
Tp dh tau laki tu badan cepat belemoih share time ghupa tgh wangi je laaa..
Netizen bodoh xleh diajar dah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:14 PM | Show all posts
Edited by prince_marhaen at 5-12-2023 12:16 PM

wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam biasa-biasa je... leh pulak sekali ada deris khan eh...apakah???

btw laki sheols ni sabit berduit ja, walaupun intan ni anak orka (circle orka---walaupun yang kaya apak tiri).. rasanya kalau laki biasa takde rupa sangat, kuat peluh, bucuk asham, idok leh si intan ni melekap juaaa....

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya masih hidup mestila berpeluh kalo panas. Yg tanya tu species zombie kot berdarah sejuk. Btw tin juju yg hadap peluh lakinya tu. Pandai2 la dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen risau kot intan kecik je nak lap peluh tu semua nanti penat

Tanya salah tak tanya salah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2023 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
apo je la netijon ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 12:58 PM | Show all posts
itu puteri hidung kan. kemain dia ni menempel je dgn retis yg tgh hot hot ciken shit. mcm ulat taik, dok mencari je retis mana tgh hit sbb gosip2 mesti dia muncul menempel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kesian, dah maybe genetic dia jenis kuat peluh nak buat camne. Apa2 pun aku rasa laki dia ni masa muda dan kurus sikit mesti dia ni ada rupa juga sebab dia ada features muka laki jambu camtu. Sekarang ni je tak tau lah maybe stress keje cati duit kot sebab tu rupa jadi ermmm sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:27 PM | Show all posts
berpeluh kira duit uollsss...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kuat berpeluh tu la mampu bagi birkin kat bini
Yg netizen menyibuk tu hapah pun takde
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada kawan yg mmg jenis cepat berpeluh..kita tgk mcm kesian tp dia lagi kesian.dia kena kurus baru kurang sikit berpeluh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:29 PM | Show all posts
prince_marhaen replied at 5-12-2023 12:14 PM
wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam ...

tulah pasal .. boleh plk terselit si bimbo sorang tu ..  reti ke ckp omputih sure tajuk perbualan dia tak hanyalah sekitar brg2 branded jer .. sbb tu jerlah pun yg dia tau ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 01:43 PM | Show all posts
netizen ptt kurang mengadap sosial media
tengok real life
mmg ada je org yg kuat berpeluh
ada kwn ofis aku Cino
makan lunch kat cafe ada aircond pun berpeluh2
tapi tak busuk pun dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 02:58 PM | Show all posts
laki nya try la check doc. kawan aku dulu pegi operate buang saraf ke ape tah kat bawah ketiak sbb kilang peluh dia over bekerja. mmg sentiasa berpeluh wpun duduk bekerja dalam ekon. tgn sentiasa basah berpeluh je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Berpeluh sebab kerja keras kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 5-12-2023 12:14 PM
wahhh ponen zefar heri dah masuk clan clan sosialit ke? heols circle anak-anak orka ke? nampak macam ...


Zefar heri siap pegi disneyland dgn intan najuwa hari tu..yg kelako tu pemandu uber tu tipu diorg brentikan kt tgh2 jalan jauh gila dr pintu Disneyland..haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 03:12 PM | Show all posts
lawa la intan ni walaupon kuruih je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ok done show off ada bodyguard

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mmg ya, stiap kali dia post gamba or video laki dia, sntiasa bepeluh. Intan pls lap sikit muka laki u sblm amik gamba
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 11:23 PM GMT+8 , Processed in 0.090984 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list