CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Nampak Baik Dan Lembut Tetapi Sebenarnya Tidak, Can't Trust Men These Days,"-Riena Diana

4-12-2023 02:39 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10550| Komen: 6

Description: Riena Diana berpendapat personaliti luaran seseorang tidak menjamin keperibadian sebenar mereka.
Riena Diana berpendapat personaliti luaran seseorang tidak menjamin keperibadian sebenar mereka.

Malah, dia turut menyatakan bahawa lelaki pada masa kini juga sukar untuk dipercayai.

Foto: IG

“Nampak je baik tak semestinya baik & nampak lembut tak semestinya lembut.

“Can’t trust men these days,” tulisnya di IG Story mengulas tentang isu kahwin dua.



Dalam pada itu, pelakon drama popular Kampung People itu mengetahui bahawa ramai wanita yang berdepan situasi sama namun memilih untuk tidak bersuara.


“Ramai je jadi mangsa lelaki ni kadang-kadang tapi ramai jugak tak bersuara trust me,” katanya lagi. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 4-12-2023 02:42 PM
Cekeding Gini okay la pakai baju denim tu
MCM leona.tu..adoi..serupa balut nangka
Quote prince_marhaen 4-12-2023 02:59 PM
miki, is that you?


Quote Zazama 4-12-2023 10:21 PM
Aduhair lailer..
Quote Incanto 4-12-2023 10:24 PM
cantik dia pakai jumpsuit denim
Quote sleepandream 5-12-2023 04:28 AM
abistu ayah kau laki ke pompuan?
Quote ohsoyaya 5-12-2023 05:27 PM
Ckp psl alip la tu. Btullah tu. Harini kecoh plak kt tt psl laki bwk pmpuan lain blk rumah tu. Content kt tt kemain tp curang jugak

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.040583 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top