CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aishah Sinclair Sifatkan Tiko Lelaki Yang Tepat Buat Bunga Citra Lestari

4-12-2023 01:41 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13505| Komen: 25

Description: Adik Allahyarham Ashraf Sinclair, Aishah Sinclair meluahkan rasa gembira terhadap perkahwinan bekas kakak iparnya, Bunga Citra Lestari atau BCL bersama Tiko Aryawardhana, baru-baru ini.Kata Aishah, di ...
Adik Allahyarham Ashraf Sinclair, Aishah Sinclair meluahkan rasa gembira terhadap perkahwinan bekas kakak iparnya, Bunga Citra Lestari atau BCL bersama Tiko Aryawardhana, baru-baru ini.

Kata Aishah, dia sering mendoakan agar BCL kembali bercinta dan bahagia suatu hari nanti selepas pemergian arwah abangnya.


Foto: IG

Namun, Aishah menyifatkan Tiko adalah lelaki yang tepat untuk membahagiakan BCL dan anak saudaranya, Noah Sinclair.

“My doa for my beautiful sister @itsmebcl was to one day find love and happiness again, but I prayed that he would be someone who would not only be a supportive companion to Bunga, a caring father to Noah, but he would accept us as part of Bunga’s life.



“And @tikotiki is exactly that. From the first day we met, you have shown us what an amazing person you are. I am so happy to have you in our family Tiko.




“Thank you for not only loving Bunga and Noah so fiercely, but for loving the rest of us Sinclairs too,” tulisnya di Instagram. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Incanto 4-12-2023 01:48 PM
bagus Aishah dan keluarga Sinclair

lots of love, no hate

takde nak sibuk psl apa jadi kubur sebelah asyraf

hubungan BCL dgn Sinclairs mcm ND dgn keluarga Jejai, cuma Jejai masih hidup
Quote stingergrumpy 4-12-2023 01:51 PM
[youtube]NxGJC6DuOJc?si=hw2dKR73QRS4Sl_c[/youtube]
Credit:Youtube

Tetiber
Quote kalchi 4-12-2023 01:53 PM
Lawa btul aishah pakai kebaya indon hari kawen tu
Quote prince_marhaen 4-12-2023 02:17 PM
Anak BCL + arwah banyak genetik belah BCL agaknya ye, or masih belum glow up tak nampak 25% kokesyen dia tu...
Quote asma87 4-12-2023 02:18 PM
Awal lagi kak kot nak puji beriyer pon. Skrg kentut pon bau wangi kak
Quote HoneyManjer 4-12-2023 02:38 PM
sekufu pun...maka beribu tahniah la...
kawen pun on my birthday
hahahaha tarikh lawa kan
Quote alesandra 4-12-2023 02:39 PM
Lama betul ye dia kt mix pagi2 tu.bila la nak ganti org lain.boring  dengar minah ni
Quote anony-mous 4-12-2023 02:54 PM
2 family yg i nmpk betul2 accept menantu, family sinclair & usop selam.
Quote Prickford 4-12-2023 03:05 PM
asma87 replied at 4-12-2023 06:18 AM
Awal lagi kak kot nak puji beriyer pon. Skrg kentut pon bau wangi kak

1st day kawin, opkos la level2 retis, habis semua dipuji. Macam tak biasa jadi manusia
Quote kucingitam 4-12-2023 03:13 PM
'belum jumpa kekurangan' bak kata lakinya si nab.. btw, cantik betul unge..
Quote crazypink 4-12-2023 04:36 PM
family sinclairs nie best very loving especially umi dida  
Quote Zeatyisaac 4-12-2023 07:05 PM
I doakan yang baik2 je buat Noah Sinclair. Al-Fatihah to my dear friend, Ashraf Sinclair.
Quote Fly_over 4-12-2023 08:55 PM
dorg sefamily ni sejenis supportive, positive. asalkan unge happy dorg ok je kekdahnya..
Quote wirazam 4-12-2023 09:01 PM
kalchi replied at 4-12-2023 01:53 PM
Lawa btul aishah pakai kebaya indon hari kawen tu

Biar benar...nampak aishah nih mixed yg biasa biasa je
Quote intan244 6-12-2023 02:09 AM
bcl mcm bucin katanya netizen indon.
lakinya meninggal ritu gigih pesan kubur bagai, masa tu dah agak dia mesti kawen lain lagi 2~3 taun. cinta mati la sgt. pompuan camtu dia perlukan lelaki je, bukan lelaki tertentu utk bersama kat syurga.
Quote Cleocatra 6-12-2023 03:01 AM
Family acik dida memang aura positip memancor. Orang baik2. Cer bayangkan kalau family acik dida macam sskjp, yaa.. ampunnnn…. Satu pasir mas kot memaki hamun bcl
Quote CoffeeOverdose 6-12-2023 11:17 AM
for me, dorg dorg portrays positive vibes ni sbb kenangkan anak arwah serap jer. as for lelaki yg tepat itk unge tu, yess.. sbb dorg sama2 yindon, sama2 lifestyle. Klu unge baik2,tkkn la tkda gosip2 millionaire yg merisik kan? kan?
kan?
Quote faint_heart 6-12-2023 11:38 AM
CoffeeOverdose replied at 6-12-2023 11:17 AM
for me, dorg dorg portrays positive vibes ni sbb kenangkan anak arwah serap jer. as for lelaki yg te ...

I olls terpikir gak .. why unge pilih this banker and not some millionaire .. ke sbb xde org interested
Quote cmf_PariS 6-12-2023 11:43 AM
jodoh dia.. dia muda lg... elok kawin... dr buat maksiat dgn lelaki sana sini ken...

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 09:34 PM GMT+8 , Processed in 0.198884 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top